buna. unde as putea sa vand rochii de seara creatie proprie (in bucuresti). astept sugestii. multumesc.
Citat: |
citat din mesajul lui amnro buna. unde as putea sa vand rochii de seara creatie proprie (in bucuresti). astept sugestii. multumesc. |
da, ar fi o idee dar eu personal nu as cumpara o rochie de seara fara sa o probez. de-asta mi-e greu sa cred ca as putea sa le vand online. dar oricum daca nu gasesc alta varianta, o sa incerc si asa. multumesc mult oricum.
Intra, inregistreaza-te si vezi cum merge treaba. Se vand sute de rochite, de ce nu ai putea si tu sa le vinzi?
Bafta!
Eu cred ca reclama printre cunoscuti merge cel mai bine si rapid in acest caz. Mai ales ca nici eu n-as cumpara ceva fara sa probez.
Daca as fi si eu din Capitala, ti-as deveni clienta sigur, ca de cativa ani caut rochie de ocazie (am problema sanilor mari, mijlocul subtire si celebrele aripioare ce trebuie mascate, combinatie aiurea, mai ales daca esti si inalta )
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ti-am raspuns si la celalalt subiect, insa ca o completare, acum mi-a venit ideea...incearca sa iti faci un site gratuit pe shopmania, incerci o perioada de proba, vezi cum merge si daca esti multumita continui...macar asa nu risti sa pierzi investitia in site.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"