FIV IASI (4)
Raspunsuri - Pagina 9
bytzi spune:
bitza,si eu am venit tot timpul pe drum dupa inseminare si au fost si mai lungi drumurile,Bucuresti ,Chisinau,Sibiu mi-am dat scaunul de la masina mai pe spate sa stau mai intinsa,la Sibiu stateam pe masa cam 10-15 min cu colul inchis si apoi in rezerva cit voiam ,dar nu am stat niciodata mai mult de 30 min...
cit despre durere,nu are ce sa te doara,nu simti nimik,eu la ultima inseminare am avut ca un prag la intrare din col in uter,s-a chinuit dr o gramada ,dar a fost asa finut ca eu nu am simtit nimik ![]()
antispastic imi dadea la Giulesti inainte de inseminare
eu iti doresc ca aceasta noua expierenta sa fie si ultima ,succes
vanessa
dumnezeu ma va ajuta

vanessa80 spune:
BITZA am uitat sa precizez ca nu am stat despuiata. Asistenta mi-a acoperit picioarele cu un halat, iar daca consideram ca imi e frig ( era iarna cand am facut IA), imi putea aduce o patura. Nu iti mai fa atatea griji.
sophie76 spune:
bitza, nu ti mai fa atitea probleme, incearca s ate relaxezi. Asa cum ti au spus si fetele procedura nu doare, dupa inseminare vei mai sta pe masa respectiva citeva minute si apoi in rezerva.Oricum colul se inchide si miscatorii nu mai au cale de intoarcere, nu e musai sa stai la pat, poti veni linistita cu masina acasa unde nu depui eforturi deosebite.
bytzi, inteleg perfect prin ce treci, astfel de stari am incercat si eu, am inteles ca mai elocventi pentru rezerva ovariana sunt hormonii AMH si Inhibina B, ai incercat sa i faci , poate totusi nu e chiar asa pe terminate rezerva si mai incerci o stimulare ceva , nu stiu zic si eu. Oricum sunt sigura ca daca nu e luna aceasta , luna viitoare sigur ai un foliculas grasunel , stii tu toamna se numara bobocii ![]()
vanessa80 iti doresc multa bafta la FIV cu de Dracea ,sigur ne vei aduce vesti bune!!
sophie
bytzi spune:
sophie
nu am facut nici anticorpii antimulieni si nici inhibina b ,dr meu mi-a zis ca nu este cazul ca nu imi va arata mai concret rezerva ovariana fata de fsh...
dumnezeu ma va ajuta

bytzi spune:
bitza,bafta pt azi la inseminare si peste 2 sapt sa vii cu vesti bune
dumnezeu ma va ajuta

bitza20 spune:
Bytzi, sophie, vanessa si toate fetele
multumesc ca ma mai linistiti ca eu de felul meu ma agit ca o sampanie pt orice nimic.Am emotii, dar e firesc sa ai, sper ca totul sa decurga conf planului.Pe la 12 plec spre Iasi si la 16 se va face inseminarea, stiu ca veti fi cu gandul la mine si va multumesc ca imi sunteti aproape 
Vanessa tu cand faci FIV?
vanessa80 spune:
BITZA suntem alaturi de tine. Nu te mai stresa.
Eu sper sa fie totul ok si in oct sa fac FIV.
pogonici1977 spune:
bitza sa ai grija de tine si de bb ..sai faci loc sa se cuibareasca acolo la mami in burtica