FIV IASI (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

amiras, ce face bebelina, da din picioruse sau e cuminitca?
Vanesaa, ma simt bine dar am senzatia ca am semne de cm, oricum nu vreau sa le iau in seama si sa stau sa caut semne. Miercurea viitoare imi voi face un test, atunci va fi stresul mare .Acum sunt preocupata cu amenajarea curtii, ma informez cand si cum trebuie sa plantez copacii
simona, eu in suceava nu am fost la nici un dr ginecolog pt ca dupa parerea mea, nu e nici unul destul de bine informat in cazul unei infertilitati. Ei sunt buni doar pentru controale anuale, chit ca nici macar la alea nu am fost la ei.Mergi la clinica din iasi Ominiclinic, toti dr de acolo ginecologi care se ocupa si de infertilitate sunt buni. Depinde si ce problema ai tu...

Pupici la toate fetele si sa aveti un wk minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Cine poate sa ma ajute cu informatii despre HSG la o clinica particulara in Iasi, locuri si preturi.Pupici la toate fetele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

draga vasilasanita, eu sincer nu am auzit sa se faca hsg la clinica particulara in Iasi ,asta nu inseamna ca nu este.De ce nu incerci la maternitatea Cuza Voda sau Elena Doamna, mergi cu trimitere de la medicul de familie si nu te costa nimic, dar tu probabil stii deja asta si m am apucat eu sa ti spun informatii nefolositoare aici.Scuze

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

vasilasanita, eu meg f des in Iasi la omini, dar nici la ei nu se face, si eu eram interesata. Daca gasesi undeva anunta-ma si pe mine, dar nu cred ca au un asemenea aparat clinicele private, ar trebui sa aiba si camera din aia speciala...nu cred ca gasesti undeva. In spital e cel mai sigur dar nu si placut...asta e, trebuie sa mergem si pe acolo. Numai bine iti doresc

Mergi la inceput

Buna fetelor! Stie cineva ce inseamna Verificarea permeabilitatii trompelor prin ultrasonohisterosalpingografie?
SAu daca a facut cineva? Poate inlocui HSG ul?
Am gasit ca se face la dr CArauleanu in IAsi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicky29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Buna fetelor! Stie cineva ce inseamna Verificarea permeabilitatii trompelor prin ultrasonohisterosalpingografie?
SAu daca a facut cineva? Poate inlocui HSG ul?
Am gasit ca se face la dr CArauleanu in IAsi.
Buna, histerosonografia este o metoda de a obs permeabilitatea trompelor cu ajutorul ecografiei, adica iti introduce un amestec de antibiotic si ser fiziologic, apoi ca la eco transvaginal urmareste pe ecran cum urca solutia prin ap genital: pasaj tubar direct sau indirect.Eu am facut-o cu d-a dr Socolov Demetra la Avicena Iasi, a fost un pic dureroasa ( cam la fel durerea ca la HSG - am 2 facute la Cuza ). Nu stiu daca poate inlocui HSG, poate ca da daca iti ies trompele OK. Eu am facut intai sono, nu a fost OK, iar HSG mi-a confirmat rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

am si eu o intrebare la voi?
unde are acest dct cabinetuL ca vreau si eu sa facc aceasat verificare a trompelor?? datimi un nr tel ptr o programare si cat costa daca stiti????

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

am si eu o intrebare la voi?
unde are acest dct cabinetuL ca vreau si eu sa facc aceasat verificare a trompelor?? datimi un nr tel ptr o programare si cat costa daca stiti????

http://www.cabinetavicena.ro/

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

zimi te rog cum sunt preturile la clinica avicena????.

.caci nu am nici macar idee

Mergi la inceput

nu stiu ce preturi au. sunt curioasa si eu. dar putem sa sunam, probabil ne spune la telefon.

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput