sa vorbim si despre plosnite
Ma gandesc ca daca imi povestesc necazul alte persoane vor avea de invatat sa nu pateasca ca mine.Am cumparat un televizor de la un supermarket.Mi s-a spus sa nu arunc cutia in care a fost tv. 30 de zile ca sa pot sa-l schimb daca are defeciune grava.Asa am facut,dar necazul meu ca in acea cutie se aflau plosnite si de atunci 01.06.2009 ma lupt cu ele.Sigur ca nu au aparut chiar pe 01.o6,ca pana au gasit drumul la pat a durat ceva.Am cumparat de la o farmacie veterinara super killer si 2 saptamani nu au mai aparut dupa care iar....Am discutii cu familia ca : plosnitele nu stau in cutie de plastic,ca au venit de la vecini...cert este ca au invadat casa dupa ce am cumparat televizorul,iar eu nu cred in coincidente,cum ar fi ca atunci a venit de la vecini.Astept pareri.Multumesc !
Raspunsuri
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antoniaalma Ma gandesc ca daca imi povestesc necazul alte persoane vor avea de invatat sa nu pateasca ca mine.Am cumparat un televizor de la un supermarket.Mi s-a spus sa nu arunc cutia in care a fost tv. 30 de zile ca sa pot sa-l schimb daca are defeciune grava.Asa am facut,dar necazul meu ca in acea cutie se aflau plosnite si de atunci 01.06.2009 ma lupt cu ele.Sigur ca nu au aparut chiar pe 01.o6,ca pana au gasit drumul la pat a durat ceva.Am cumparat de la o farmacie veterinara super killer si 2 saptamani nu au mai aparut dupa care iar....Am discutii cu familia ca : plosnitele nu stau in cutie de plastic,ca au venit de la vecini...cert este ca au invadat casa dupa ce am cumparat televizorul,iar eu nu cred in coincidente,cum ar fi ca atunci a venit de la vecini.Astept pareri.Multumesc ! antoniaalma |
Cand aveam 8 ani, parintii mei au facut schimb de locuinta cu o familie de pensionari, ne-am mutat de la 2 la 3 camere.
Eu nu-mi aduc aminte prea bine, dar mami mi-a povestit ca tot apartamentul era invadat de plosnite, in special pe noi, copiii, ne ciupeau noapte de noapte, parintii meu au descoperit intamplator ce se intampla si de unde aveam semne de muscaturi intr-o noapte, cand au aprins lumina in dormitor si au vazut plosnitele pe tavan, deasupra patului, pregatite de "atac".
Singura metoda prin care au scapat definitiv, din prima incercare: au apelat la o cunostinta care lucra la Sanepid, a venit dl. respectiv intr-o dupa masa, a pulverizat o solutie foarte puternica prin toata casa (noi am plecat impreuna cu parintii la cinema si la cofetarie, nu aveam voie sa intram in casa decat dupa 4 sau 5 ore de la pulverizare). Solutia a fost asa de "tare" ca picaturile pulverizate pe sertarul biroului meu au atacat furnirul, din lucios a devenit mat si aspru.
Dar plosnitele au disparut de-atunci cu desavarsire....
Cred ca cea mai buna varianta este sa te interesezi la o firma de dezinsectie si deratizare, deoarece anumite substante, cumparate de la farmacia veterinara si pulverizate prin casa, pot sa produca intoxicatii sau reactii alergice...cei de la dezinsectie stiu cum sa lucreze si sa dozeze aceste substante...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
antoniaalma spune:
eu am gasit numai cateva pe perna si cand am dat cu solutie mai erau cateva in spatele canapelei,am crezut ca am scapat dar dupa 2 saptamani am gasit iar 2 pe pat si binenteles ciupituri,oare le-am adus cu cutia de la televizor?
nastasie spune:
eu am cumparat o canapea care avea in manere unde se imbina plosnite.am dus-o in camp si i-am dat foc, asta dupa ce ne-a ciupit la greu.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie eu am cumparat o canapea care avea in manere unde se imbina plosnite.am dus-o in camp si i-am dat foc, asta dupa ce ne-a ciupit la greu. adriana&razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan |
Ai cumparat-o de la magazin sau de la particular?
Dana
suzana1807 spune:
buna mi-am facut cont aici doar pt ca m-am confruntat cu aceeasi problema din luna martie 2009 si acum am scapat in sfarsit si stiu cum e...am incercat sa intru pe net si sa postez in mai multe locuri astfel incat lumea sa cunoasca metoda de a scapa de PLOSNITE...exista o solutie f buna k-othrine sc 25 este f buna o sa vedeti rezultatul dupa prima aplicare, scrie pe ea cum se prepara si cel mai important o sa va dati seama unde este cuibul si o sa scapati de ele in 2-3 aplicari, daca nu chiar din prima
la mine a fost un chin deoarece nu ne-am dat sama de unde vin...solutia functiona dar cuibul nu era la mine in casa ci la vecinul de deasupar si exista o gaura sub sina de perdea si pe acolo veneau...am strans un faras de plosnite paralizate si ica veneau, dar ne-a ajutat sa ne dam seama de zona din care vin pentru ca solutia in prima faza le atrage si le face sa iasa din cuib si apoi prin contact le paralizeaza...le veti vedea pe podea pe spate dand din picioare dar neputamd sa mai fuga..nu e nimic mai frumos decat asta dupa chinul la care te supun ele....
daca aveti norocul sa aveti dvs in casa cuibul o sa scapati mai repde ca solutia este f buna, mi-a recomandat-o o firma de deratizare.
problema e ca bineinteles intervine din nou UE care a pus-o pe lista de substante interzse si nu se va mai fabbrica, exact ca verdele de paris..o scot de pe piata in curand, vanzatoarea mi-a zis ceva de genu ca doar anu asta o mai gasim sau inca un an..nu am inteles exact
asa ca dati sfoara in tara cat se mai poate, este fara miros, nu este toxica pt om se poate dormi in camera dupa utilizare,se poate da pe lenjerie si haine, nu pisca..doar ca de preferat animalele de companie sa nu fie prezente in momentul aplicarii ei..dar pot reveni dupa cateva ore...
modul de preparare scrie pe ea in functie de cat de mare este infestarea, se gaseste la fiole dar mai bine luati o stical de 100 ml care este in jur de 50 ron si va ajunge pt o deratizare completa
dupa ce ati pulverizat o data ea are efect garantat timp indelungat, deratizarea se reia la 10-14 zile...nu se spala pe jos in acest timp pt ca ea inca actioneaza..noi si dupa o saptamana desi matura si le strangeam zilnic pe cele gasite pe jos inca gaseam noi victime...deci chiar functioneaza
bafta la deratizare
suzanateleanu@yahoo.com
malla spune:
mi-am cumparat si eu pat nou si maine ma duc acasa sa vad daca nu are plosnite, din magazin l-am luat. Dar sa verific...
Andrei si Adriana