psihoterapeut bun

psihoterapeut bun | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Am niste probleme in ultimul timp pe care simt ca nu le pot depasi singura. M-am gandit ca mi-ar face foarte bine sa stau de vorba cu un psihoterapeut.Stiti, din experienta,unul bun in Bucuresti?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

cauta membrul Principesa pe forum. bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMurar spune:

Buna,

sunt consilier si psihoterapeut in Bucuresti. Lucrez cu adulti (individual sau in cuplu), adolescenti si copii.

Subiectul e "psihoterapeut bun"... Eficienta psihoterapiei, depasirea impasului, redobandirea starii de echilibru si confort psihic sunt asigurate in masura ceva mai mica de tehnicile utilizate, esentiale fiind relatia si asteptarile (pozitive :) ) ale psihoterapeutului si ale persoanei care are nevoie de sprijin, felul in care terapeutul stie sa scoata la lumina resursele interioare ale clientului. Poti sa rezonezi foarte bine cu un anumit terapeut si mai putin bine cu altul. De asta poti sa-ti dai seama, de obicei, la prima intalnire. Mai sunt si alte aspecte de luat in considerare in alegerea unui psihoterapeut, in functie de problemele pe care le mentionezi, de obiectivele tale, de cat de repede iti doresti sa vezi rezultate, sa se produca schimbarea.

Putem sa vorbim oricand. Toate cele bune,

Anca

Mergi la inceput