Prietenie la plesneala *63* Virusatele
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
kay spune:
am primit si eu 2 biscuiti deja baliti de fiica-mea... i-am multumit, cum se putea altfel...
miha, noi plecam la mare dupa ce se intoarc celelalte plesnite... deci nu prea avem cum sa facem plesneala de data asta... eu as vrea sa ma mai intorc pe la inceputul lui septembrie la mare, asa, de relax, eu cu S. dar tot in 2 mai as sta. acum ma bombardeaza musieu cu sms-uri ca i-e dor de mine... nu mai vine odata ca m-a zapacit... vrea si poze acu ...
va , ma duc sa bucataresc ceva... da, eu... stiu, nici mie nu-mi vine sa cred...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay am primit si eu 2 biscuiti deja baliti de fiica-mea... i-am multumit, cum se putea altfel... miha, noi plecam la mare dupa ce se intoarc celelalte plesnite... deci nu prea avem cum sa facem plesneala de data asta... eu as vrea sa ma mai intorc pe la inceputul lui septembrie la mare, asa, de relax, eu cu S. dar tot in 2 mai as sta. acum ma bombardeaza musieu cu sms-uri ca i-e dor de mine... nu mai vine odata ca m-a zapacit... vrea si poze acu ![]() va ![]() ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
dar voi acum veniti si cu sonia?daca nu,poate facem o iesire in 4...only us...without children...
![](icon_smile_big.gif)
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
hallo, mai e cafea si pentru o intarziata?
Delfi, sa ai grija de tine...visele de noapte....sunt doar vise.
Kay, tu cureti pestele? sper ca nu....
io in veci de-apururi nu pun mana...
Anca, cand iti amintesti...sunt aici! si pe tine te lasa memoria? am crezut ca numa io sufar de boala asta...
Koky, cand pleci in Croatia? noi am facut rezervari pentru septembrie, dupa 15 parca....in orasul P**a.
Ralu, multam de laude...chiar merit?
acuma, MAREA mea dorinta, vreau salata de vinete!!! cine se indura si de mine?
io am aragaz electric, deci nu pot sa le coc pe aragaz...iar pe gril afara....am incercat da s-au ars prea tare. solutii, solutii ca sa nu mor aici de pofte....
acus sa mai fac si ecva treburi, mai vb.
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.comBazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
kari,iti dau eu mama,salata de vinete,a facut mama aseara...
fug a trebi...va pupacesc!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&MBAZARUL LUI MIHAITA
Ana68 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Bine ne-am intalnit si aici! ![]() ![]() ![]() ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Ana68 spune:
Va salut si io...
Kariguld,nu face focul tare pe gratar,de aia ti se ard vinetele,lasa sa arda si intretine usor jarul...si se vor coace foarte fain vinetele.Jar,asta trebuie...nu flacara si nici jar intens,ca la friptura...mai molcom.
Kokiy,ai PM...
Mie la test mi-o iesit 64%...apropos,chiar cine-i ala care a zis ca Romania nu exista pe harta?Ca eu l-am ars pe rug,in palaria mea...mama lui de bandit!
Drum bun celor ce pleaca la mare!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
kay spune:
kari, iubita, care peste? glumesc, tocmai ce-mi spuse ca a prins un crap de 10 kg...
povesti pescaresti
. pestele il duce la mama, eu mor numai daca simt mirosul, dar sa-l mai si vad, da mai si pun mana pe el??? fereasca sfantul !!! la noi in casa fff rar vezi peste pt ca eu nu suport mirosul... si la mare fac urat daca miroase a peste mort... bleeaaah...
miha, venim cu S dar tocmai mi s-a prezentat programul via telefon.. cica la 4 plecam de la domitil... si speram sa ajungem la... naiba stie... ca au pus astia taxa de autostrada si se aglomereaza acolo... sper sa nu prindem Stau de 10 mii de km ... oricum la dus nu cred sa ne oprim, poate la intors. sau poate plecam cu 2 masini ca i-am pacalit si pe frati-miu si pe iubita lui sa mearga cu noi, asa le-o mai pasam pe S
. si cica ne onoreaza si mama cateva zile... deci nu stiu ce sa iti spun, ce si cum facem... te pup si mai da-mi un sms, ceva, ca mi-o murit dasteptu` de telefon, l-a dus Al in service, da cica decedase, nu s-a mai putut face nimic... si mi-au dat altul, nou nout
. dar pt ca mi-e lene, nu am sincronizat cu pisiu telefonul si nu mai am nici nu nr de tel.
va .
************************************************************************************
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
'neata si de la mine!
observ io asa ca unele vin de la mare,altele se duc ...altele cauta destinatii si altele au idei de calatorie
ca sa nu mai vorbesc de cele caredeja stau numai pe plaja
si altele care au barbaii plecati la pecuit
in fine,mi-a placut testul Aidei...am descoperit ca sunt sora cu Delfi
Aida,ma bucur ca esti bine,ca nu te mai vazusem
Oana
Ana-lugojana mea
si voua ,la toate mii de
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
am uitat sa-i spun lui Kari de vinete,poti sa le bagi in cuptor la copt...e adevarat ca mai pocnesc dar daca le intepi putin poate ca nu!
daca nu-ti iese te astept la mine
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kay spune:
vio, te .
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
S