PRIETENE FARA TITLU (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA de trotineta era vorba evident,acum am cautat in urma si vad ca la un moment dat am scris tricicleta in loc de trotineta si nu m-o corectat nimeni ,noroc cu tine ... Am editat acum. Dar ziceam ca si la trotinete sunt doua roti in spate.Am vazut una azi in zona cu 60 lei,deci in en gros poate gasesc si cu 40-50 acelasi model.Asta ii placea Dianei era rosie Da-s inca in razboi cu mami, care sa n-auda de asa ceva
De Tudor ce sa zic,vad ca nu se grabeste.Maine parca zicea ginecologul ca e de garda ...
DENISA pai ce sa dai jos ca tu ai pus putin cel putin la Alex!
INGRID a fost Genu la meci? Ca frate-meu a fost ...

MONI 38s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am revenit, am facut papica pt dimi si cafelutele. Este chiar buna tcibo decaf.

Fetelor cine este Cinezee?

Moni pai eu am vazut cu 4 roti ... au astia o imaginatie de te doare mintea. Dar de ce nu vrea mama ta sa ii luati trotineta?

Mergi la inceput

URSULINA pai motive aiurea: ca o sa cada cu ea,ca se plictiseste de ea si (cred) mai ales ca iar "stric banii pe prostii"
Nu stiu cine-i Cineeze,se plictisea probabil si-a vazut activitate in zona,dar deja decolasem la nani ...

MONI 38s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pai nu a cazut ea de pe bicicleta dapai de pe trotineta. Spune-i ca nu are cum sa cada ca este cu un picior pe jos.

Eu fug la nani ... maine ma trezesc dimi.
Noapte buna

Mergi la inceput

Noapte buna Ursulina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am intrat sa vad daca a nascut vreo graviduta, dar vad ca stati cuminti, burtici. Nu-i rau! Las' ca vine si vremea aceea.

Ce cutremur? Din nou eu am fost nesimtita(oare) . Asta e. Mai bine asa.
La cateva minute dupa cutremur m-a sunat colega mea de birou care acum este in concediu si era pe undeva prin Bucuresti. Era panicata si zicea ca a fost maaaaaaare. Eu? "Care cutremur? Cand a fost? N-am simtit, draga, nimic."

Aseara am fost la curte, la tara, cu prietenii nostri. Pe la 8 seara ne-au trimis acasa niste nori negri, incruntati, cu fulgere si tunete de ziceai ca acum se pravaleste cerul pe noi. Insa asta a fost tot. Nicio picatura de ploaie n-a cazut. Ciudat! Pe undeva sigur a fost furtuna, dar nu in oras. Si parca as fi vrut putin aer curat, de dupa ploaie.

Danast e graviduta. Bravo! Ma bucur pentru ea.

Denisa, faceti magazie?
Si noi. Sper sa terminam repede, luni si marti o sa-mi iau zile libere ca sa pun masa lucratorilor. Nu vreau sa ne apuce toamna fara magazia asta, e absolut necesara.

Haideti ca ma apuc de treaba. Mai dau un ochi pe la nazdravanii Oanei si gata.
Pup!

Mergi la inceput

Hello nu vrea nimeni cafea? Io-s matinala rau, la 8,30 deschideam PC deja ... si nu-i nici Diana acasa! Culmea nu? Dar deja eram anchilozata in pat,ca si azi noapte am dormit Se vede ca s-a mai racorit cat de cat.Si la ora asta e usor inorat.

Mergi la inceput

DANA spor la treaba
Eu termin cafeaua si merg sa citesc ceva,trebuie sa stau cu picioarele intinse ,o sa ma chinui sa-mi gasesc o pozitie cat de cat comoda pe coltar - traiasca pernele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea pt gravidute si un ceai pt Ursulina,
Ursu-vezi ca e buna si decaf ala, baga mare ca nu strica, mai ales cand ai concurs.
Moni- tare bune pernele astea, asa-i? Legat de trotineta, E a primit una de la nasa-sa si mi se pare ok,nu mai periculoasa decat bicicleta,for sure,deci nu vad motive, ia fetii ce vrea ca sa nu crezi ca scapi usor cu caruciorul cand iesiti la plimbare-dar eu l-as trimite pe Ghita la greu pe afara cu ei,mai ales ca mai prinzi cel putin 2 luni de vreme faina.
A si inca o chestie de mi-am amintit-o-dupa ce il hraneam pe A, dc iesea la plimbare, mai tipa abia dupa 2h, si eu l-am scos de la 1 saptamina.
Bee-cum esti azi?
Ingrid-ai promis detalii,unde-s?

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Pai Denisa, nu imi dai si mie o cafea? Sunt si detalii, dar daca tot dorm dupa-masa ca mosii, apoi stau cu fata, de unde sa le scriu?
Nu ma pot hotari sa pun poze, la kg acumulate in plus n-am tupeu. Adevarul e ca nici nu mai pot merge la mare sa fac altele .
Ieri noapte am mancat cu sotul pizza de bucurie ca a trecut Poli de Donetk, cred ca nu ma slabesc veci.
Zici ca Emma s-a rasfatat? Diana a inceput cu mutrele aici, cand a dat de bunica-sa, la mare a fost altfel. Dar o pun la punct. Eu nu m-as ingrijora ca Alex doarme cu maica-ta, copiii sunt grozav de adaptabili, acasa va dormi singur daca i-ai aranjat camera. Si apoi, tu esti mai ferma, te impui mai bine.
Bee, cum e cu mobila veche? Am vazut pe Travel case noi, mobila ori noua ori reconditionata veche, super arata! Ma gandesc ca aveti atata timp...puteti sa va faceti cum doriti. Dar care e dintre voi cu gustul asta? Tu sau sotul? Ca eu stiu sigur: ultra nou imi place.
Jani, am dat in periplul meu prin DC proaspat intoarsa de la mare peste tine, cu bona si bataia, nu vrei sa stii cati isi cafteau copiii la mare, bine, nu-i ciomageau, dar le mai dadeau o palma peste fund. N-ai sa poti veci mantui mentalitatea asta.
Dar cea mai tare faza am trait-o prin statiune. Mergeam si in fata mea un barbat obez cu fiica-sa de 6-7 ani obeza si ea, de mana, se plangea la telefon: da mama, de 2 zile de cand am venit, n-a vrut sa manance nimic, doar un sfert din farfuria de ciorba, fructe nu, numai apa si sucuri toata ziua. Catre copila: de ce nu mananci, ma?
M-am oprit pe o banca cu Diana ca ma apucase un ras isteric.
Sunt foarte bucuroasa ca s-a pus Carlita pe comentat , yupiii...acum mai ramane sa ne pui si noua niste poze, ceva pe acolo.
Moni, am citit ca te enerveaza picioarele umflate, draga de tine, esti pe aproape si Tudor acusi iese. Bine macar ca ai scapat de contractiile dureroase. Diana am vazut ca e o smechera, cu tot felul de idei si replici nostime prin capsor. Asa si fiica-mea, meliteaza toata ziua din gurita.
Mai scriu deseara, promit. la restul fetelor.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput