Porumbul fiert si nefericirea
Raspunsuri - Pagina 7
Llaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Hi hi, opinia publica pune pe lista sa Mandruta, (virgula), Badea :)))) |
Da! pai cu cine sa-l pun, cu Neagu Djuvara?! LOL
loryi1974 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AB
Pai nu el era sobectul?... dati un porumb ceva...ca sa ma luminez. Da d-na cine-i ca who's who romanesc e prea dinamic pentru mine... |
Carmen Camelia Ciubota ,de fapt CCCAlte date pauza,poate o incarcare inedita de promovare a propriei companii....
Llaura spune:
Nu stiu cine e CCC, probabil se ocupa de chetering (nu's ce e aia, noroc ca stie Antena 1).
b.nica spune:
citat din mesajul lui denizel Anca, NU erau in vreun camping. Erau in parcari, in Mamaia. Si nu am vazut asta doar intr-un an, ci in mai multi ani. In ce zona a Mamaiei erau? De unde sa mai stiu eu? Se intampla acum mai bine de 20 de ani... Totusi, presupun ca in nordul Mamaiei, pentru ca noi acolo mergeam. In nord era mai putin aglomerat si mai erau si polonezele de la nudisti care vindeau tzoale si ruj Celia sidefat (pe care nu aveam voie sa-l folosesc, fiindca eram pice :)))). |
Vai Denizel,ce amintiri mi-ai declansat!
La Eforie-Nord, la nudisti, cu mama si bunica!Polonezele cu minunatiile lor de: chilotei, spray-uri,pietre de curatat calcaiele si nu mai stiu ce comori aveau pt.ca eram prea mica si atunci cand desfaceau sacosele se facea busculada mare si eu nu aveam voie sa ma uit.Dar categoric mama achizitiona lucruri care ma impresionau pt. nu le vedeam pe la noi.
Era un intreg ritual:apareau niste doamne f. bronzate si categoric nu de pe la noi,stateau ce stateau si incepeau pe rand sa-si expuna minunatiile.
Se facea gramada ca la rugby dupa care apareau romancele noastre fericite cu chiloteii in mana.
AB spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui loryi1974
Carmen Camelia Ciubota ,de fapt CCCAlte date pauza,poate o incarcare inedita de promovare a propriei companii.... |
vai de pacatele mele dadui peste manifest si citatul lui Q .... deh daca unii cred ca muzichia se face numai cu toba.
ilse spune:
Ca o ferventa "aparatoare" a Romaniei, o sa scriu si eu opinia mea dupa 3 zile de vama veche...fuse, fuse si se duse...cam asta si "gustul" experientei mele...vorba cuiva: de banii astia daca vroiai ceva in genul asta, te duceai si vedeai India, macar e ceva nou, o alta cultura, etc, etc.
Nu cunosc personajul Mandruta decat de la teveu, de pe timpuri, ce face el acum si cu ce se ocupa imi "scapa", dar faptul ca peisajul Marii Negre, nu este ceea ce ar fi trebuit sa fie(ca potential ma refer) e greu sa cred ca nu este observabil in ce directie gresita a luat-o, bine de catre cineva care are ceva "asteptari" de la o Romanie pe care o iubeste, care a fugit de acasa cu un golan, si a cazut de undeva de sus, unde ar fi trebuit ea sa fie (pur si simplu parere personala) drept in canal si ii place acolo, si se simte in elementul ei de bemveu bagat printre gunoaie, dar e bemveu Domne nu orisice masina.
Acuma e adevarat, cand ai asteptari mari, ai si caderi de la inaltime mari, dar nu-i nimic ca vorba cuiva, cui nu-i place sa schimbe canalul Domne si punct.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
ilse spune:
Ca sa nu se intrebe lumea de ce am dat 2 puncte subiectului, iata explicatia: porumbul fiert e divin, nefericirea nu e data de multimea "erorilor de matrice" existente pe metrul patrat intr-o carte de matematica ca Romania noastra draga...ci de faptul ca e violata, abuzata, tarata prin noroi, de catre bemveisti superincantati ca e Romania lor, dar culmea e ca e si a noastra...fapt care e foarte trist.
Jasmine spune:
citat din mesajul lui ankalaura Aaa, nu mai e comert ambulant! Pe plaja adica! Nu mai vine nimeni cu rochite de plaja, zmeie, "namolu' si aspra de baie",... |
imi permit sa te contrazic : m-am intors alaltaieri de la 2 Mai si era plina plaja toata ziua de niste doamne care vindeau de zor "namolu' si aspra de baie"
si un porumb fiert era 4 RON...si se vindea foarte bine!
pe mine personal cel mai tare m-au deranjat cei care mancau seminte pe plaja.Si nu erau putini deloc,e deja un oribil sport national.Zgomotul ala de seminte sparte in dinti imi rasuna si acum in urechi.Majoritatea scuipau cojile pe nisip si le lasau acolo la plecare....
nu trebuie sa fii un elitist sclifosit ca sa te deranjeze asta
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
imi permit sa te contrazic : m-am intors alaltaieri de la 2 Mai si era plina plaja toata ziua de niste doamne care vindeau de zor "namolu' si aspra de baie" si un porumb fiert era 4 RON...si se vindea foarte bine! pe mine personal cel mai tare m-au deranjat cei care mancau seminte pe plaja.Si nu erau putini deloc,e deja un oribil sport national.Zgomotul ala de seminte sparte in dinti imi rasuna si acum in urechi.Majoritatea scuipau cojile pe nisip si le lasau acolo la plecare.... nu trebuie sa fii un elitist sclifosit ca sa te deranjeze asta |
Ce am subliniat in mesajul tau e esenta, pur si simplu esenta a ceea ce se intampla acolo unde se mananca(cu drag de altfel) porumbul fiert care(fie vorba intre noi) nu are saracul nicio vina.