Porumbul fiert si nefericirea
Raspunsuri - Pagina 12
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Gabi, daca ai mancat porumbul ala altfel decat "muzicuta", eu nu te mai primesc pe topicul meu, sper ca e clar :)))))))) (). |
"Muzicutza" l-am mancat... ca altfel nici nu stiu sa il mananc .
Acu' aflu ca se poate si mai cu fandoseli .
Nici nu stiam de toate fasoanele cu bisturiu/furculitza, cu frigarui infipte-n stiulete...
EDIT: dar de ce-ar manca un fandosit porumb fiert?? ce, s-a ispravit caviarul in lumea asta??
Adela99 spune:
cornbratoru' ma duse cu gandu' la www.walyou.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/kitchen-gadgets-corn-kernel-cutter.jpg" target="_blank"> ustensila si una nitzel mai www.shelterrific.com/wp-content/uploads/2008/06/shelter_cornstrip.jpg" target="_blank"> eleganta :)
gaba-rema spune:
Trecu o zi de la cutremur... si TSUNAMI-ul invocat de Mandrutza tot nu s-a materializat :(
Dar sa mai insiste, sa mai insiste :D
Way to go, man! You were so close!...
malla spune:
am fier azi porumb si credeam ca am sa ma sparg mancand la el, insa am mancat numa o jumatate:)
Scuze ca sunt of topic...
Andrei si Adriana
denizel spune:
Draga Lucian Mandruta,
te iubesc!!!!!
Desigur ca natura mea feminina imi poate juca o alta festa si cine stie cat de grabnic voi inceta sa te iubesc :)) dar, pana una alta, in momentul asta te iubesc tare.
Motivul? Tocmai am vazut la tv o secventa in care i-ai spus lui Becali (in direct) ceea ce nimeni pana acum nu i-a spus in direct. Au mai fost articole, au mai fost comentarii in lipsa, dar nimic memorabil.
Bravo, Lucian Mandruta!!!!!
P.S. Sa stii ca, daca ma gandesc bine, nici mie nu-mi place sa mananc porumb fiert pe plaja :))))))))))))).
Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March
Llaura spune:
Hai zi ce i-a zis acuma, ca de iubit stiam cu toatele ca-l iubesti :p
PS. pe cuvant de pionier ca n-am tv.
denizel spune:
Laura, mare lucru nu pot sa spun, fiindca nu am fost pe faza de la inceput. TV era deschis, iar eu citeam.
B. nu era in studio cu Mandruta, era un duplex (parca asa ii zice).
Nu stiu ce mizerie o mai fi zis B., am vazut doar cand Mandruta a explodat brusc si i-a zis ca ii vorbeste in numele celor care nu l-au votat ('nu' spus apasat si cu privirea asortata declaratiei :)).
I-a zis ca e inadmisibil ca el, B, sa se laude ca nu respecta legea (cam asa ceva) in conditiile in care e in PE tocmai pentru... bla-bla.
B a inceput sa-l insulte in stilul lui de cioban de Pipera, Mandruta s-a enervat si mai rau, i-a taiat macaroana de nu s-a vazut (a, B era bulversat complet ) si, l-a sfarsit, Mandruta cica, "uite ca m-ati enervat" .
Dar era atat de nervos, incat nu a reusit sa se relaxeze si sa-si de-subtieze buzele (tinute lipite strans-strans) cand a declarat ca B l-a enervat .
Mi-a placut, na!
Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March
vikinga spune:
Bravo bravo Domnule Mindruta! Chiar asa s-o vedea faza pe undeva sa ne priasca si noua o cafea un suc?Bine acum din ce am mai vazut interviuri ori duplexuri din astea intre jurnalisti buni si Becali si cind respecitvul, ca de obicei, o ia de nebun prin araturi cu ale lui asortindu-si figura aia contorsionata si miinile agitate pe linga, respectivii jurnalisti mustacesc si-si rid asa in barba si asa finut termina interviul.Dar ciobanu' nu se prinde la fineturi si-si zice la urma ca a fost de bine asa ca e buna o reactie cum zici tu aici Denizel:) Pe Beclai l-am vazut acum citiva ani intr-un resto libanez, ala f cunoscut din Bucuresti de i-am uitat acum numele, statea la masa alaturata oarecum in fata mea la vreo 4 pasi asa ca din nefericire mi-a sarit in ochi cum minca in stil mai traditional decit toti arabii de prin desert si cu degetele soioase si gura plina vorbea alambicat pe ton ridicat si cu totul intors cracanat spre frate-su care statea linga el vaaai si fata cum si-o strimba ton in ton cu discutia...si hop mai lua o frigaruie cu care gesticula in aer inainte sa o roada pe toate partile ...aoleooo fu de groaza. Geaba tot incercam sa-mi vad de ale mele cu ochii in lipiile mele ca e ca atunci cind auzi cea mai enervanta melodie din lume la radio in masina si-ti vine pe urma in cap asa la mod insistent si mai ales cind nu trebuie.Vikinga 24+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
denizel spune:
citat din mesajul lui vikinga Pe Beclai l-am vazut acum citiva ani intr-un resto libanez, ala f cunoscut din Bucuresti de i-am uitat acum numele, statea la masa alaturata oarecum in fata mea la vreo 4 pasi asa ca din nefericire mi-a sarit in ochi cum minca in stil mai traditional decit toti arabii de prin desert si cu degetele soioase si gura plina vorbea alambicat pe ton ridicat si cu totul intors cracanat spre frate-su care statea linga el vaaai si fata cum si-o strimba ton in ton cu discutia...si hop mai lua o frigaruie cu care gesticula in aer inainte sa o roada pe toate partile ...aoleooo fu de groaza. Vikinga 24+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo |
Aoleeeeu!!
Chiar asa s-o vedea faza pe undeva sa ne priasca si noua o cafea un suc? |
asta am tot cautat si eu si nu am gasit nimic .
Stiu eu vreo doi documentaristi de exceptie aici, pe DC, dar nu indraznesc sa-i deranjez cu pretentiile mele de proaspat indragostita :)))))))