Locul fetelor Nou-Venite ! (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Din pacate nu a iesit rezultatul. Maine dimineata trebuie sa sun din nou..
Nu mai pooot. Sper sa iasa rez maine. Vineri merg la un simpozion, daca nu afla maine, cred ca numai chef de prezentari si de ascultat prelegeri nu o sa am vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Polo eu am un presentiment ca va fi bebe daca se lasa atata asteptat , nu mai ai nici o simptoma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Oho ce tinerele sunteti! Parca Lia73 e ceva mai mare, sper sa nu gresesc .
aleesicoo am vazut si eu pozele, sunteti frumosi amandoi si va sta tare bine impreuna.
Eu sunt casatorita de 11 ani si anul asta eu fac 35 de ani si sotul 34. Eu sunt fecioara si el scorpion si pot sa spun ca ne intelegem de minune si ne iubim tot asa ca in prima zi daca nu chiar un pic mai mult.
Ne lipseste doar un dar sunt sigura ca o sa apara si el cat de curand si la noi si la voi. Deocamdata am experimentat rolul de parinti pe xena (pisica noastra care face 9 ani anul asta). Deci eu zic ca o sa ne descurcam de minune.

Mergi la inceput

Lia unde ai fugit? ca eu am venit de mult de la tigara

Mergi la inceput

In afara de un mare nod in gat, mai nimic. Din cand in cand imi vine sa dau la boboci, am o stare de as bate pe cineva.
Colega imi este in concediu, cu celelalte colege cand am chef sa vorbesc, cand imi vine sa le zic cateva de numa...numa. Uneori imi vine sa plang asa pe nepusa masa, fara motiv. Dar starea asta emotionala poate fi si semn de rusi.
sanii nu sunt tari sau umflati, dar parca sunt mai vascularizati si sfarcurile mai sensibile, parca si linia de la buric in jos si-a facut aparitia.... imi este si teama sa nu fie doar imaginatia mea.
Aseara abia m-am abtinut sa intru in farmacie sa cumpar inca untest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

sunt aici aleesicoo..am treaba, dar va citesc
poloo nu te ma stresa roaga-te la MAICUTA DOMNULUI sa fie bebe

Mergi la inceput

asa te sfatuiesc si eu sa te rogi la Maicuta Domnului si sa nu iti pierzi speranta. Hai sa iti vand un mic pont : mama mea a ramas insarcinata neavand ciclu de 1 an si fara o trompa (de la o extrauterina) si cealalta impermeabila dar timp de 9 sapt a fost la biserica Sf Stelian. si uite asa am venit eu pe lume dupa sute de controale in care toata lumea ii spunea ca a facut o a doua ectopica, noroc cu Dr. Niculescu de la mat Bucur care in ziua in care vroiau sa o opereze a mai controlat-o o data cumana si i a zis ca e in uter si ca e o sarcina de 5 sapt.

Mergi la inceput

Fetelor, de 8 luni ma rog in fiecare zi sa apara minunea. Ma gandeam ca in concediu sa mergem pe la Manastirea Ghighiu, iar in septembrie as vrea sa mergem din nou la manastirile din Bucovina (am mai fost si dupa nunta, acum 5 ani) si chiar ne-a adus linistea sufleteasca de care aveam nevoie.

Mergi la inceput

in jug.Giurgiu e o bisericuta mica cu icoana Maicii Domnului impreuna cu Pruncul care plange eu am mers acolo cand era nelinistita sufleteste si m-a ajutat foarteeeeee mult . Letca Noua se num comnuna

Mergi la inceput

Era pe aici un subiect legat de rugaciune pentru bb...nu il mai gasesc din pacate.

Mergi la inceput