Locul fetelor Nou-Venite ! (2)
Raspunsuri - Pagina 20
eleia spune:
aleesicoo nu am retinut cati ani aveti, tu si sotul, dar iti spun din proprie experienta si te sfatuiesc sa nu amani f mult ca nu stii cu ce probleme te poti confrunta.
Eu sunt casatorita de 11 ani, nu ne-am gandit la copil cam 8 ani, am zis sa terminam facultatea, sa facem un master, sa nu mai stam in camin si sa ne luam o casa a noastra.....si timpul a tot trecut. In timpul asta am luat pastile si nici nu ne-am pus problema ca nu o sa avem succes daca nu din prima luna poate din a 2-a, a-3-a...
Si din pacate au mai trecut 3 ani, in care ce-i drept ne-am apucat sa facem analize sa vedem care-i cauza.
Asa ca ...de asta zic.Eu iti doresc la tine sa fie bine si nu astepti atata.
aleesicoo spune:
Lia si cat a stat internata cunostinta ta ? Imi poti da mai multe date despre dr.?
Eleia iei si datele noastre?
eu : alexandra roxana si sotul -costel

aleesicoo spune:
Eleia eu am 23 si sotul 24. eu am mai ramas gravida de 2 ori . prima data am facut chiuretaj ca relatia noastra nu era chiar roz, iar a doua oara nu stiam ca sunt
siluam niste medicamente pe baza de plante si am pierdut sarcina plus ca era si foarte joasa, insa medicul m-a asigurat ca nu am alte probleme si ca ma refac f bine de parca nu as fi facut niciodata un chiuretaj , asa ca Doamne Ajuta !. Fetele de la serv imi spun ca eu raman insarcinata si daca ma uit la atenta la " ea" ( putza)
eleia spune:
aleesicoo m-ai facut sa rad cu uitatul la "dansa" ![]()
Am pregatit lista:
aleesicoo - alexandra roxana si costel
Lia73 - Elena si Vicentio
lory09 – Florentina si Catalin-Florin
polo - Veronica Elena si Razvan
Dragaica – Andreea si Andrei
Daca am uitat pe cineva sa-mi spuneti.
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Lia si cat a stat internata cunostinta ta ? Imi poti da mai multe date despre dr.? ![]() Eleia iei si datele noastre? ![]() ![]() |
aleesicooo s-o intreb, dar din cate stiu nu mult. Dar daca aveai deviere de sept nu ramaneai deloc gravida
. Hmmmmmmmmm nush ce sa zic. Oricm uite nr de tel al Doctorei 0723594653. la mine nu a vrut sa se bage

Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana
Bucuta-te, ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului;