Locul fetelor Nou-Venite ! (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Fetelor, dormiti? Tura de noapte cine o face?
Eu mai am o zi pana la concediu. Abia astept... sa stau la plaja ...sa beau bere (fara alcool, binenteles) si sa manac hamsii. Incep sa numar AMR-ul pana la test (11 zile). Vad ca inca ma simt bine, nu am luat-o razna cum ma asteptam. Visez prea mult la concediu si imi doresc ca saptamana viitoare sa ma relaxez si sa uit de tot.
Cristinaemma, bine ai revenit, pe unde ai umblat? Ne-a scos Micomic din incurcatura cu capitolul nou, dar data viitoare o sa stim si noi (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Iti doresc un concediu placut lipsit de griji si stres ,iar la intoarcere sa ai o veste buna,un test cu II liniute roz si sigure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Buna fetelor
Imi pare tare rau ca nu am apucat sa intru sa mai vorbesc cu voi si maine plec si ma intorc duminica,asa ca nu mai am cum sa intru.
Polo,nu te descuraja ca nu a fost sa fie,dar lasa,mergem mai departe.stii cum spune Aleesica:ai piedut o batalie,nu un razboi!
Aleesicoo,tu ce mai faci? Unde mai esti?
Remy,tu? AMR..cat?Hai ca acusica vedem dublu.
Lia,m-am uitat pe filmulet.Foarte reusit.Am crezut ca e vb de biserica de la 11 iunie,dar nu e aia.Nu stiu pe unde ar putea fi pe la Unirii...Apropo,numele meu este Florentina,iar al sotului Catalin-Florin.Mersi Lia
Dragaica,ce nasol cu diferenta asta de fus orar ca nu putem vorbi..
Cristinaemma,Trutzi,Cora Si tuturor fetelor pe care nu le-am amintit,un pentru fiecare.
A,de luni am concediu si mai plec duminica asa ca nu mai scapati de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Multumesc mult, Cora. Abia astept sa plec la mare si in acelasi timp abia astept sa ma intorc, pentru ca atunci o sa fac testul. Cam ciudat, nu?
Incerc sa-l conving pe sotul sa luam un modem mobil, ca sa am net si la mare...daca nu reusesc, ne "auzim" cand ma intorc.
Polo Fii tare, trebuie sa reusesti, poate luna viitoare o fi cu noroc.
Lori AMR11 - distractie placuta la mare, sa ne spui cum e apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Lory, Remy concediu placut, sa va relaxati, sa va distrati si sa veniti puse pe vorba.
Polo astept impresii de la reflexoterapie, am o clienta (romanca) care e specializata in reflexo,mie-a zis sa vin la ea la cabinet pentru cateva sesiuni......dar am tot amanat si-mi pare rau ca era gratuite

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Remy, Lory, concediu placut sa va relaxati si sa lasati grijile de o parte. La intoarcerea din concediu sa vedem numai liniute grupate cate II.
Fetelor eu aseara am fost la spital la Panduri la ORL ca de 7 luni de zile mi se tot infunda nasul si umblu cu picaturile Olynth dupa mine ca drogatii, si diagnosticul este cel de care ma tot feream : DEVIATIE DE SPET si din cauza acestei deviatii au crescut niste mici cioturi pe unul dintre cornete deci prin urmare trebuie sa ma operez asa ca bebe o sa mai intarzie la mine ca nu vreau sa risc dupa operatie poate imi mai da ceva tratament si nu vreau sa afecteze sarcina. Dar dupa operatie nimic nu ma mai opreste. Operatia va fi in sept ca nu ma pot duce pe 29 la botez cu ochii vineti si cu nasul cat gogosarul .
Hai ca m-am lungit cat o zi de post va invit la ocalda cu lapte si mult zahar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

aleesicoo : sarmana de cafea
remy loryconcediu placut
remy can vii vei avea II
cristinaema pe unde umbli soro
polo vine esl is puiu de om o sa vezi
salut toate fetele si cafea ptr toate n-am pus zahar si nici lapte va puneti fiecare cat vreti

Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana
Bucuta-te, ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului;

Mergi la inceput

lory te-am trecut in acatist

Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana
Bucuta-te, ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Lia neata! ce faci daguta?

Mergi la inceput