Locul fetelor Nou-Venite ! (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Lia ce o fi cu ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

polooooooooo ne faci sa venim in calarasi dupa u?????

Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana
Bucuta-te, ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului;

Mergi la inceput

Poloooooooo venim dupa tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Ohooooo, fetelor imi pare rau am fost tare ocupata. Tocmai ce am sunat si "politica firmei ne interzice sa dam rezultate prin telefon", dar analizele sunt gata. mai am de asteptat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui polo

Ohooooo, fetelor imi pare rau am fost tare ocupata. Tocmai ce am sunat si "politica firmei ne interzice sa dam rezultate prin telefon", dar analizele sunt gata. mai am de asteptat.

si cand te duci?
:-?

Mergi la inceput

offfffffff si noi aici faceam galerie, mi-au amortit si mainile de atatea galerie , deci si asta e un semn dupa parerea mea si altfel cum poti afla?.. tre sa te duci acolo?, inseamna ca diseara aflam

Mergi la inceput

Din cate zice tipa, este,dar apoi a spus ca sunt valorile pe saptamani acolo si ca in functie de saptamana si ca un doctor poate interpreta, .
Oricum am dat alarma si deoarece sotul ajunge in oras inaintea mea le va lua el si ma suna cand le are.
Cica nu mai dureaza mult. Ce sa spuna si el, dar inca nu a plecat de la serv si pana in oras face cam 45 minute.
Disper, iar tipa m-a facut sa sper si mai tare si imi este frica sa nu pic de sus (de suparare) daca o sa fie negativ.

Mergi la inceput

Daca ultimul CM a fost pe 19 iunie, in ca saptaman eram luni 27.07.09? Cumva 5? Sau 4.
Nici sa calculez nu mai stiu

Mergi la inceput

polo: asteptam, indiferent ce si cum este timp sa vina si bebe

Mergi la inceput

Alesicooo, poate ai dreptate, atatea s-au intamplat ca poate este +. Colac peste pupaza, cred ca se termina si bateria la telefon, sper sa isi de seama sotu' sa ma sune pe fix, daca nu o sa-l disper cu telefoanele.

Mergi la inceput