Locul fetelor Nou-Venite ! (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Lia73 spune:
O sa ma rog in seara asta ptr ea
. Bunul Dumnezeu si Fecioara Maria s-o aiba in paza!!
Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana
Bucuta-te, ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului;
Lia73 spune:
ma voi ruga
ptr toate fetele 

. Si maine sa-mi dati numele voastre de botez. O sa scriu un acatist si o sa-l duc la MANASTIREA RADU VODA
Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana
Bucuta-te, ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului;
aleesicoo spune:
Lia eu ies un pic pe afara cu nasa mea ca soata mea e plecat cu baieteii
Doamne ajuta maine pe Polo sa aiba rezultatul cel dorit 

,lia te pup si vb maine dimineata la o cafea dar de data asta o da tu
O seara placuta.
Poate imi fac aparitia si mai tarziu nu se stie
polo spune:
fetelor, dupa mesteri trebuie si putin smotru, apoi mancare.... si uite asa abia acum am putin timp. Va multumesc mult pentru incurajari, am descoperit si subiectul ce contine rugaciuni. In asteptarea minunii mele ma voi ruga si pentru voi si sa dea DD sa mergem la odisee cu toate si de ce nu in aceeasi perioada. In mod sigur ne va fi mai usor, deja asteptarea rezultatului a devenit mai usoara alaturi de voi si parca m-am linistit sufleteste. desi recunosc mai am momente 

polo spune:
dragaica draga, imi pare foarte rau ca nu putem vb mai des, diferenta de fus orar este cam naspa. Legat de zodii, eu - berbec (sau char taur - pe cuspida cum spun cunoscatorii), iar el gemeni.
Promit ca voi pune si eu poze. Lasa-mi cateva zile pentru a mai iesi din haosul din casa si a descoperi cum sa postez poze.Trebuie sa recunosc ca voi cauta snispe poze in care aratam si eu acceptabil, acum cu kilogramele astea in plus...
, dar noroc ca am inceput sa dau serios jos.
Glumesc, va voi arata si varianta recenta.![]()
polo spune:
In ceeace priveste Bucovina, ai dreptate este minunataaaaa
. Dupa nunta am petrecut cateva zile in aceea zona si pe cat de multe energii negative aveam cand am plecat, pe atat de linistiti si impacati ne-am simtit dupa vizita acelor locuri minunate.
polo spune:
fetelor, vad ca sunt singura pe aici sioricum imi cam pica ochii
. Prin urmare voi merge la
si apoi
. ne auzim maine dimineata, cand voi da eu cafeaua, dar cu pipa veniti voi (nu de alta dar nu am de unde - nu fumez). Alesicooo, imi pare rau dar, eu nu sunt asa matinala. Abia pe la 8 ajung la serv. Speri sa nu adormi (datorita lipsei cafelei) pana ajung eu.
, somn usor.
remy_mv spune:
Salutare, fetelor! Probabil ati iesit de pe forum si chiar faceti nani. Eu abia acum am reusit sa intru.
Lia a avut dreptate, am facut ceva de papa pentru sotul cel infometat. Apoi au venit niste prieteni pe la noi si uite abia acum am reusit sa citesc ce ati scris azi.
Imi pare tare rau ca nu am cum sa va scriu si eu in timpul zilei. Am un coleg caruia trebuie sa-i predau activitatile mele si sta toata ziua pe langa mine...asa ca nu am cum sa stau pe forum
Ma gandeam ca data viitoare cand se creaza un nou capitol sa scriem si numele, varsta fiecareia si cate ceva despre noi, ca o scurta prezentare. Ce ziceti?
Ca zodie eu sunt berbec, iar soata capricorn...eu mai "cu gura mare", el mai tacut si nepasator![]()
Polo abia astept sa ne spui maine rezultatul de la bhcg.
Pupici
si somn usor.
Eu nu am reusit sa vad pozele, din pacate, ca nu mi se deschid paginile. O sa mai incerc maine.