Pestisori... pestisori... (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Ete na ca aparui la raport, da` cui tre sa dau raportul ca voi dormiti aici de rupeti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaaa ... io's pe aici dar nu pentru mult timp... ca-i zi de inot... lume nouaaaaa... hai cu ma imulte vorbe, amandoua

Dany saru'mana. Am inteles ca acolo e si mai ieftin decat unde o duc pe Elena... E bine de stiu... ca atunci cand or fi x 3 conteaza fiecare banut
Luna asta Elena are platit inotul, apoi plecam la mare... si dupa nu cred ca mai continuam... as duce-o la balet... dar la anu se maresc si baietii... o sa meraga toata gasca...

sa aveti o zi frumoasa

www.infoturism.ro/acorda-puncte/109575/

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!
Am aparut la
Crismir, si te asteptam la o poveste mai lunga.
Marami, ete ca nu dormimasa pe rand aparem pe forum.
Elyana, balaceala placuta!
Cryna, asteptam horoscopul
Dany, cum te simti?

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Ati vazut ca incet , incet au scos capul fetele !

Mirela, am niste probleme cu piciorul si inca ceva ....daca citesti in urma afli si da sper si eu sa nu fie grav! Pupici multi baiatului frumos Robert si mamicii si poate mai si scrii, nu numai sa ne citesti!

Marami, aici suntem.Tu ce faci > Ce fac fetele ?

Ely, succes la inot!

Mihaela, sa zicem ca putin mai bine multumesc de grija , mult

merg sa fac o baie si apoi mai vedem !

Va las niste cafea

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Ce aveti de sunteti asa matinale in dimineata asta?
Fetele fac bine, eu am fost, sunt, in picaj, incerc sa redresez cat de cat situatiunea, nu stiu, sunt dusa, iremediabil pierduta, stiti voi...
Mari si Ema, bun venit si sedere placuta in baltuta noastra
Nicoll, sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca multe multe bucuriisi distractie placuta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Pai m-am trezit ca m-a sunat mama pe la 8 sa incerc sa rezolv o problemutza pana vine ea si doar nu era sa ma mai pun in pat

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Marami, dar noi asa matinale suntem mereu ....hi hi ...vezi ce faci cu picajul, ia -l in sus

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

... cam adormita ... dar, cu -luta-n fata ...

Hmmmhhh... nu prea dormii bine noptile astea si am asa o toropeala in mineee ... da', na, tre' sa ma scutur ca am treburi de facut ...

Votat amandoua sirenele si ieri si azi... ma duc sa caut horoscopul si revin ...

Aaaa... zarii si lume noua pe icisa ... revin, revin ...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Hai Crynutza ...fruntea sus ...lasa somnul ...ca te ia nazdravanul acus la niste teste

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Asadar... horoscopul inceputului de luna... woow, ce trece timpul ... deci, pt. 01.08.2009 astrele zic cam asa:

- "Dificultatile financiare cu care va confruntati nu reusesc sa va afecteze buna dispozitie si nici vointa de a munci. Pe plan profesional aveti parte de succese, urmate de satisfactii materiale. Chiar daca se pare ca va merge excelent pe toate planurile, nu va culcati pe lauri!"

- "Daca in plan financiar va simtiti tot mai presat de cheltuieli, in viata de cuplu veti avea parte numai de evenimente frumoase. Pentru cei care sunt inca singuri, se va ivi posibilitatea unei relatii."

- "Te simti bine in mediul tau de prieteni si cunostinte, pentru ca, printre acestia, se afla si persoane cu care comunici foarte usor, ca de la egal la egal. Va completati unii pe altii si vorbiti despre orice fara sa va temeti ca ati putea fi gresit intelesi. Desi apreciezi si independenta, totusi azi preferi sa fii inconjurat de oamenii cu care te intelegi, pentru ca impreuna puteti trai momente lejere, ca de vacanta. O iesire in natura sau la o terasa ar fi perfecte pentru a te relaxa cu prietenii tai."

- "Retrasa...
Nu e chiar stilul tau, dar in aceasta perioada esti destul de rezervata. Luna te face mai putin comunicativa si tot mai dornica sa stai in casa, acoperita cu patura si tratata cu multa dragoste, daca se poate. Dar avand in vedere ca Venus este in casa a 4 a se cam poate si acest detaliu semnificativ..."

- "Vor fi multe de facut si nu prea vei avea timp pentru tine; pe ordinea de zi vor aparea tot felul de urgente. N-ar fi exclus ca o activitate pe care o practici in timpul liber sa iti dea ocazia sa iti imbunatatesti situatia materiala. O buna parte din timpul liber ti-l vei petrece in compania prietenilor. Colaborarile nu sunt indicate, asa ca ar fi mai bine sa faci totul de unul singur."

- "Schimbari neasteptate la care vei fi nevoit(a) sa asisti pot avea capacitatea de a te pune intr-o pozitie fragila atat din punct de vedere sentimental, cat si financiar, in special daca vei avea reactii agresive sau vei forta derularea unuia dintre proiectele personale. Profita de week-end si relaxeaza-te putin, oferindu-ti timp de analiza si chiar de desprindere de problemele care se pot rezolva si in timpul saptamanii."

- "Daca activezi in diverse asociatii, poti cunoaste oameni interesati si ai ocazia sa iei parte la discutii deosebite. In plus, exista unele avantaje de ordin practic. Daca ai planuri financiare indraznete, gandeste-te foarte bine inainte de a plati o suma foarte mare de bani. Se poate ca circumstantele actuale sa nu fie cele mai favorabile."

- "Te pricepi de minune la coordonarea evenimentelor. Un grup care se ocupa cu enetertainment sau o afacere care depinde de programari te va avantaja in privinta staf-ului. O afacere proprie iti va da libertate, iar aceasta zona pare sa te faca cel mai fericit.Organizarea oamenilor si a proiectelor este importanta acum. Daca nu lucrezi pentru tine, ai putea lucra pentru un hotel sau pentru o firma de catering, etc. Cand organizezi o prelegere, ai grija sa ai pregatit mai mult material decat stii ca ai nevoie; va fi un fel de plasa de siguranta.O persoana mai in varsta din viata ta va avea nevoie de mai multa atentie decat de obicei. Adu-ti aminte ca exista intotdeauna timp pentru lucrurile importante; daca un lucru este important, iti vei face timp."

Cam asta-i si horoscopul pe astazi... sper sa va foloseasca la ceva ...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput