Cluj rulz - Editie Frappe (cap. 93)
Raspunsuri - Pagina 7
roxana1974 spune:
Ciao dragelor! Imi fac si eu aparitia, cre ca nu se mai mira nimeni, of course cu intarziere
.. adevarul e ca de vreo 3 zile nu am mai intrat pe net din cauze de venit tarziu de tot acasa.
Oana draga iti urez la randu-mi La Multi Ani din suflet si te pup tare de tot! Sa ne traiesti si sa ai parte de bucurii si satisfactii. Iti tin pumnii ca totul sa ia o intorsatura buna pentru tine, asa cum doresti si asa cum meriti! 
Io am o singura intrebare: cand bem? Pe bune, nu virtual...
Va
si revin si maine seara!
Roxa
nana_sim spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asi Simona multumesc mult.Ai fost la ea la CDT sau la Interservisan? Cristiana asa e si la noi.Razvan se joaca Maria se enerveaza ca ea inca nu stie sa se joace asa, se crizeaza si ii stica jocul la Razvan....si de aici scandal.Sincer eu nu am auzit de la nimeni care are doi copii de concediu relaxant cu copii Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra. |
Am fost la ea si la policlinica studenteasca pe Republicii, si la Interservisan si la Romsound. La policlinica e coada si nu stii niciodata cand apuci sa intri si iti trebuie trimitere de la emdicul de familie, la Interservisan am fost pt ca asa pica bine in agenda si la Romsound la fel dar si pt ca acolo mai are niste aparate pe care nu le are la Interservisan si mi-a facut un test de impedanta. In concluzie intre ultimele doua la care vrei si ti se aseaza mai bine in program. Sanatate!
asi spune:
Buna dimineata doamnelor cucuietelor!
Va poftesc la o cafea foarte tonica
.
Ieri m-am intalnit cu Ioana(romana74) care e o frumoasa si care arata atat de bine
.
Azi ma duc sa ridic certificatul de nastere al Mariei,iar la primarie am avut placuta surpriza sa gasesc o forumista de-a noastra.Ce fain ca avem grupul asta
.
Gagici in curand vom avea copii de scoala , unii merg la anul unii peste 2 ani.Voi la ce scoli v-ati gandit penru copii?
Eu m-am gandit la Racovita si la Balcescu ,dar parca am dubii.Am inteles ca se face si ciclu primar la liceul de informatica din anul asta.Astept impresii ca tare am nevoie.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
asi spune:
Vad ca nu mai e nimeni pe aici dar eu sunt atat de fericita ca nu-i nici o problema sa vorbesc singura
.Sunt fericita pentru ca am schimbat certificatul de nastere al Mariei!!!!!In sfarsit am terminat cu totul.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
arleena spune:
stanca felicitari!!
sa fiti super fericiti in formula asta si spor la muncile cu casa sa va puteti bucura relaxati de copii minunati care ii aveti.....
roxana1974 spune:
Ciao dragelor!
Stanca, bun motiv de fericire si nu-i rau sa bem pentru asta
, fie si numai virtual, pana la urmatoarea ![]()
Fetelor, si eu sunt foarte entuziasmata, mi-am luat bilet la concertul Madonnei si merg in Bucuresti in delegatie miercuri si raman la concert, s-a potrivit asa de bine 
Maine dimi viu la cafea aici, dar la 10 tre sa fiu in Jucu, la calarie
, iar seara merg la un party sa sarbatorim o colega care se marita in 2 saptamani, se lasa cu dans in club
!!!abia astept sa incalt cizmulitele de la Bata pe care mi le-am luat azi ca nu am mai avut rabdare, cadou de la Victor de zia mea, dar am vrut sa le incalt in club cu rochia mea mortala de la Mango 
see you soon,
Roxa
roxana1974 spune:
Buna dimineata dragutelor. Imi savurez cafeluta si va zic, sunt foarte entuziasmata de ziua de azi. Dupa ce ma intorc acasa intru sa va pove cum a fost la Jucu. Baietii mei acum mananca si peaca intr-o excursie in Ungaria, la o gradina zoologica. Asadar azi sunt singura, si da, vreau sa-mi fac de cap ![]()
pove mai incolo
Roxa
olim spune:
salutare tuturor
stanca felicitari pentru certificat
roxana o zi excelenta sa ai si distractie barbatilor la zoo
fetelor am si eu o rugaminte, imi puteti recomanda un medic internist bun, am niste probleme cu stomacul
, cred ca un ulcer sia s vrea sa imi fac niste probe acuma in septembrie cand ajung acasa.
va multumesc pentru orice raspuns

va doresc o duminica excelenta tuturor

roxana1974 spune:
Buna dimineata dragelor!
Ioi serus Olim, de cand nu te-am mai vazut
de nu veneai, ui ca vorbeam singura de 2 zile
Eu acum savurez cafeluta si ma gandesc sa va dau detalii despre cum am petrecut ieri.
La Jucu, la calarie a fost ok, am calarit un calut lipitan pe nume Jaffar. Ne-am inteles bine trei sferturi din sedinta, adica ccc cam 30 de minute, pana cand nu-sh ce i-am facut si-a luat-o la galop cu mine in spinare, sa lesin de spaima, noroc ca atata lucru stiu bine, sa tin genunchii stransi si sa ma tin bine sa nu cad. Am racnit de vreo 3 ori: cad! cad! cad! dar nu am cazut, instructorul s-a prapadit de ras, iar eu efectiv vizualizam cum ma dau de-a berbeleacu peste capul calului, dar am scapat cu bine. Ca sa nu raman cu o teama, am continuat sa calaresc pana la sfarsitul orei, altfel e mai greu data viitoare cand incaleci...
Seara am fost in my Way, la party cu colegele, dar mai intai am fost acasa la colega mea care ne-a pregatit de mancare,numai bunatati. Ma enerveaza ca nu am rezistat la pepsi, am ras 2 pahare, in rest nu am mancat decat legume fierte sau la gratar. In club a fost ok, nici nu stiam ca este asa ceva in Cluj, un club underground (de-astea sunt multe) dar era o formatie de cioloveci care cantau live numai hit-uri. Foarte tare! M-am intalnit cu multe cunostinte si fosti colegi de liceu, lume destul de ok si dupa 12 aglomeratie mare frate!
Am de iesit la o cafeluta si la o povest ein Polus, va
si va doresc o zi faina
Roxa
olim spune:
roxa
nu am scris demult, dar va citesc din umbra
plus ca suntem ocupati cu mutatu si nu prea am multa vreme

distractie placuta in polus