Cluj rulz - Editie Frappe (cap. 93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Salut fetelor! Am o rugamninte la voi. Vreau sa fac analize la bebe de 4 luni si nu stiu la care laborator sunt mai pricepute sa lucreze cu bebelusii. Daca aveti vreo experienta in problema asta, va rog sa imi spuneti!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cafea......la discretie.

Coraly eu am fost mai demult la laboratorul de la oncologie, acum ii zice Synevo.Dar poti merge la clinica de pe observatorului ca aia au sectie de pediatrie.Cele mai pricepute cu copii sunt cele de la spitalele de pediatrie.Sanatate multa.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

vin eu la cafeluta, azi servesc ness cu lapte, desi nu-mi place prea tare... azi musai sa-mi cumpar cafea buna

Stanca, eram "precisa" ca va fi asa cum descrii, ca va veti mobiliza in sens pozitiv cred si eu ca-ti revine moralu cu un refresh la par... si io o s-o comit cu un tuns, azi-maine...

imi place reclama cu marmotele la Milka, atunci cand una zice "eram precisaaa" si se da pe bustean la vale de pe munte... ma distrez la ea de numa

mai Florino, sa stii ca am ajuns la palat cu o pretena, colega de birou cu sotu si suntem 6 fete, cica incepatoare, cu fiica profei care ne preda, iar profa corecteaza elementele care nu ne ies; eu n-as putea face acasa singura, ca nu-i chiar ff usor, iar partea complicata iese si din faptu ca e musai sa tii ritmul alert... iar noi transpiram ca niste fochisti si mie mi-ar placea s-o duc pe Stefi in acelasi timp la vreun cerc, de dans dupa dorinta ei... vrei sa vii si tu? e luni si joi, de la 6.20, o ora.

ma duc sa dau de papa plozilor, apoi mai vin, promit!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca nu trece asa usor dar ne straduim.La palatul copiilor de pe republicii mergeti?Tare m-ar tenta si pe mine.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Haidem la palat, atunci!!!!!!

Intradevar, Raluca, nu e simplu singur...si din motivele pe care le-ai zistu, dar si pt ca te plictisesti repede, clar...eu din pacate m-am obisnuit cu maare efort fizic si acum nu poci sta pur si simplu...ca simt sa innebunesc...yo ma inscriu, si sper sa vie si Stanca, tare , tare..

Raluca, la palat au tare multe cercuri...yo vreau sa bag la greu cu sportul de acum...ca e neobosita, frate...am mers la un test, pe pista, la babes, sa vedem daca e ok sa se apuce de atletism...mi-a bagat 3 piste de mi-a picat moaca...
...la palat o sa mearga la curs de role, care e cursul dinainte de ski...din octombrie pana ninge fac role si apoi continua cu ski...ca sa mearga in tabara la baisoara pe urma...anul trecut o fo' la gura homorod, dar mi s-a parut prea departe un pic...si aici merge in cuplaj cu un orieten de la gradi...ma ajit prea tare cu povestile...gata

All in, yo tare din suflet sper sa merem la palat...vine mama in 10. asa ca o sa am cu cine lasa cupilu la discretie....

Edit, neaparat...ca mi-i pe limba sa intreb, si tot uit, baba comunista ce is...unde-i Mariana?? Speram s-o vad prin zona....:(

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

deci pgagici, daca doriti, ar fi suuper sa merem impreuna!!, daa, la palatul copiilor facem. Florina, eu as da-o mai repede la dansuri pe Stefi, poate merg luni dimi sa vad ce si cum...

ma calareste Luca, revin

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

yagmur si alex al meu s-a umflat cu pompa cat a stat la bunici...io nu stiu care e treaba cu toti copii ca se ingrasa la bunici....la 3 ani si 4 luni are 107 cm si 21 kg http://picasaweb.google.ro/arleena/Vacanta#5370911751027451874....cand merg cu el in parc si se joaca cu copii de 4-5 ani parca e mai mare ca ei...fizic, desi se vede ca are numai 3 ani ca nu se joaca ca si aia mai mari....acum e la"cura"....din oct va merge iar la innot....

fetelor imi ziceti si mie unde e palatul copiilor ca io nu-s clujanca defapt....nu au ceva site?sa vad ce programe au?

stanca imi place poza ta de pe mess, cum a fost la nunta?poate ca ai scris....dar....intru eu mai rarut

nonna imi pare rau pt prietena ta,dumnezeu sa o odihneasca in pace. din pacate sunt multi factori cancerigeni si in mediu si cei mai multi in alimentatie....

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Olaaa gagici,am reusit sa va citesc cam nasol insa cu scrisul de pe tel.suntem in pauza de nani,scorul e 9 la 0 pt noi adica au bagat zilnic fetele...e f frumos dar e ultima zi si back to reality and stress.
F pe scurt ca revin dupa ca ajungem.
Pup la florina pt revenirea in forta si la Stanca pt revenire moral.
Ralu,va pup si pe voi,vreau si eu la tae bo incepatori si thea intre timp la ceva la palat...inca nu stiu ce....
Florina vrea detalii despre atletism...musai....tata a fost campion national:)si cred ca thea are ceva din viteza lui...
Mi-i dor de toate si va pup din coltisorul de rai...

Mergi la inceput

Criss, ce bine ca ati reusit un concediu suuper!! sa stii ca si noua ne e dor, asa ca va dorim o ultima zi frumoasa, drum bun si detalii la greu stii tu!!

Simona, info gasesti pe urm. adresa, www.palatulcopiilorcluj.ro/ e pe Republicii, str. cu Spit. CFR, pe partea stg., nu ff sus...

am fost cu plozii afara, apoi am bagat somnic toata trupa, deseara cu bicicleta, apoi kiar cadem lati cu totii...

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor. Poftiti la
Nu am mai aparut of course din lipsa de timp, nici nu am deschis laptopul. Acum ma pregatesc de o nunta, tre sa fug la coafor imediat si am emotii, tare vreau sa-mi iasa freza bine.
si sa ma distrez!!!

Flo, nu te dau gata cu scorul la abonament fiindca noi ne-am grupat o seama de colegi de la banca, chiar de la inceput de cand s-a deschis World Class la Mall si ne-am negociat abonemantul asadar platesc 300 de lei odata la trimestru - which is good! Din pacate nu mai putem primi membri in grup, asta a fost conditia lor la reinnoirea abonementelor de anul asta. Pe de alta parte ce aud eu despre tae-bo ala de la palat e numai de bine, la mall nu se face tae bo si eu tare as vrea sa fac, dar nu mai am cand...
Auzi Flo, Dra Maghiar e pe val, are numai rotitze in cap hmm... ma rog, rotoaie brrmmmmmm, brrrrmmmm, pum, pum, pum...fara numar

Ralu, spor la tae-bo!
Cristiana
Stanca, super daca te bagi la tae-bo, ajuta si la mood! dar tu stii asta deja

Mai viu maine,

Va
Roxa

Mergi la inceput