Cluj rulz - Editie Frappe (cap. 93)
Raspunsuri - Pagina 13
baby-boom spune:
ok, tot yo....se pare ca ma dau singura pe forumu' asta...
yo nu mai vreau sa apara floricika acolo sub numele meu de forumista
gata cu floricica
asta e de
....si nu stiu cum s-o fac domne'...ca d ela profilul personal nu poci....si m-am enervat deja, hai, va rog, careva, o lectie de know how....
...am intrebat la grajdu' nostru, sa nu vada ailalti ca nu ma pricep....adica nu m-am dus la lectii si know how....acolo ma duc daca nu m-ajuta nime aici
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
edit de verificare... re edit...no, nu merge :(
Yagmur spune:
Florina, hai ca vin si eu pe forum, dar in calitate.. de nimic, ca habar nu am cum sa te ajut... 
Nonna, astfel de vesti ma intristiaza foarte tare, si din pacate din ce in ce mai multi tineri se imbolnavesc de cancer... recunosc ca boala ma sperie dar tot sint comoda si nu ma caut, iar eu sint trecuta prin multe... plus frica ca daca se intampla ceva cu mine, nu stiu cine va avea grija de Luca... gandul ca ar putea ramane orfan e greu de suportat.. (se vede ca ma simt cam rau si am o atitudine neagra)
Azi a mers Luca la gradi; erau in grupa la ei si copii mai tristi, dar rugbistul meu nu a avut nici o treaba; la pranz chiar mai cerea sa stea la "micul dejun"... a si cerut la olita, deci am baiat mare.. sper sa fie bine si in continuare...
Va pup pe fiecare in parte desi nu apuc sa va scriu la fiecare ma gandesc la voi
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
nana_sim spune:
Florina e o chestie cu punctele, daca aduni nu's cate le folosesti pt un nume, efecte glow samd. deci verifica-ti punctele, vezi ce poti face cu ele si ... proceed!
nana_sim spune:
gata, stiu! te duci in meniu (pe ecran, pe mana ta stanga), apesi "foloseste punctele", te loghezi, iti apar posibilitatile de cheltuire a punctelor pe care le ai (efecte glow si titulatura), apesi pe titulatura si ... faci ce vrei tu 
baby-boom spune:
multumesc mult, simona!!!!
....am mers si la profil personal si la mesaje private....numa' a aia de era intre ele nu m-am dedat!!!!...asta e , imbatranim, ne prostim, mai ales yo...
No, am facut-o si vad ca e fara cale de intoarcere....
....mai am 80 puncte....ioi ioi ioi
v-am pupat de noapte buna!!!
ps. ne-am distrat de minune azi!!! a foist super la party....5 ore n-am stiut ca am copil asa de bine s-o simtit...yeeeeeeeee
roxana1974 spune:
ce m-am distrat, mai acu 2 zile cand a aparut iar in fortza Florina,
mi-am zis ce-i cu floricika ala sub numele ei? e cam...cazut in desuetudine
gand la gand, imi place noua titulatura. Btw, a raspuns Nicu? Insista, asa-s astia cu caii, mai ocupati...Ah, la sala merg la World Class, la Iulius Mall, e tare!
Stanca, super!
Manu
Fetelor, va las ca-s obo, revin maine mai devreme, acum mai am de intins haine. 
Roxa
baby-boom spune:
AHahahaa Roxana...bun, ma bucur ca te misca aparitia mea in forta si schimbarea titulaturii aleia aplecate/cazute...si pe mine
Apoi Nicu o raspuns intr-un final ieri seara...probabil era cu calul intradevar...si m-o intristat, ca o zis ca nici vorba pana la 10 ani...adica inca pe-atat cat are elise..asta e...o sa merg totusi sa o plimbe pe cal...dar nu pot decat dupa 11 sept, ca n-am cu ce ajunge acolo amu'..
Cat dracie platesti la world class?? Am o impresie ca e cam scump...de granata stiu ca e tare scump...asa e si la astia?!?!??!
very curious...very very...poate ma incadrez si yo
asi spune:
Buna de dimineata cu cafeluta aburinda si cu gandul la sarbatorile de iarna.Va dati seama ca mai e putin pana la Craciun?
Florina fain ca vii pe aici numai ca fetele s-au mai "linistit" cu scrisul.Mie-mi place ca esti aici si nu te intrista ca scrii singura ,pentru ca o sa ai surprinderea sa te citeasca multa lume.
M-am decis si sigur o sa imi comand o camee(de pe site-ul mai sus mentionat) ca imi place de mor
.O sa faca asta asa ca si premiu pentru ca trec printr-o perioada ma nasoala.De mai bine de o luna de zile am cerut o mica suplimentare de credit si inca n-am primit raspuns ca cica au fost in concediu.Acum mai astept saptamana asta si daca nu ma mut cu toate la alta banca si ii las in plata Domnului pe neseriosii astia.Si in plus Bogdan e extrem de agitat si deprimat si nu mai pot gestiona situatia.Nu mai am nici eu resurse si sunt nervoasa ca am impresia ca ne innecam ca tziganu'la mal
.
Hai ca prea v-am impuiat capul cu ale mele.Pupici la toata gaska si o zi faina va doresc.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
nana_sim spune:
Stanca sus inima! Pai ati uitat ce e important in viata voastra?
Sa-l chem pe Bogdan la o cafea? ![]()
Nu va lasati, chiar asa, cand sa venim si noi sa bem la casa noua pe voi va incearca deprimarea? Pune pe lista toate realizarile voastre de pana acum si vezi daca te/va motiveaza sa mergeti mai departe cu inima usoara.

baby-boom spune:
Stanca, sus capul, ca eu nu stiu foarte multe, dar simt ca mult a fost, putin a mai ramas!!!!Si viu si yo sa beau la casa cea noua???
...
Baga la camee ca poate te binedispune si dupa aia vine reactia de binedispuneri in lant, din ciclul domino...camee, camee, dar pe mine ma omoara prima rochie d epe siteul ala
...nu cred ca are de-a face cu corpul meu, dar arata tunet si traznet de dragutz
Hello la tata lumea....
De dimineata a fost tare frig in drum spre gradi...bine ca ne-am imbracat gros ca de nu ne ardea pe la shele...asa sa stiti in caz ca nu iesiti din casa si nici nu ati consultat un site profi de meteorologie (stiu pe cineva ca citeste miscarile meteorologice tare bine, de pe siteuri specializate, de meteorologi si hidrologi
)....lasand gluma mai pe de laturi, va doresc o zi minunata!