Americancele gatesc - 9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ardei de umplut gasiti la Safeway sunt de culoare galben verzui.nu is scumpi. asemanatori cu cei din ROamnia. alt loc mai ieftin e la 99 c, uneori is 3 buc de ardei grasi sau 2 buc la 1 usd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Am mai facut ceva zilele astea si mi-a placut: paste cu sos de sardine.

Pasta de rosii – facuta din 2 rosii mari
Olive oil – 2 linguri
1 cutie de sardine(King Oscar in ulei de masline)
3 catei usturoi
½ ceapa
¼ cana de patrunjel
2 fire ceapa verde
Italian seasoning
Cateva linguri de cascaval ras
Optional: cateva inele de red pepper – hot

Ceapa se pune in ulei pt 2 minute, se adauga usturoiul pt un minut,
Se pune ardeiul iute, sosul de rosii, sardinele scurse bine de ulei si taiate marunt. Se lasa cateva minute pana sardinele se incalzesc bine. Adauga patrunjel, ceapa verde, italian seazoning. Pune sosul peste pastele fierte, rade cascaval si da la cuptor pt 10 minute.

Am folosit paste whole grain. Noua ni s-au parut delicioase.:)

Mergi la inceput

Legat oarecum de mancare, sa va dau un "tip".

Daca vreodata vreti sa slabiti: treceti pe whole grain, elimininati grasimile saturate si plimbati-va o jum de ora in fiecare zi in ritm rapid. Slabiti garantat.

Sotul meu a fost la cura de slabit o saptamana, ca incepuse sa-i creasca burta si a functionat. Am slabit si eu 21/2 kg intr-o saptamana, ca am mancat ca el si m-am plimbat cu el ca sa-l incurajez. Acum cad hainele de pe mine,trebuie sa le pun la loc. O sa mananc pe ascuns de mancaciosul de barbat.

Plimbatul in ritm rapid in fiecare zi este mai efectiv decat mersul la sala 1 1/2h de doua ori pe saptamana, asa cum faceam inainte. La sala alergam pe treadmill, mergeam pe bicileta, ridicam greutati...si consumam mai putine calorii. Ceea ce e ok pt mine, ca nu vreau sa slabesc. Pt cine vrea sa slabeasca, sa-si scada colesterolul prost, sa-l creasca pe cel bun, sa-si scada glicemia...this is the way to go.

Si alt "tip": painea de secara whole grain face minuni, daca gasiti la voi in zona.
Sunt in cautare de faina de secara whole grain. Daca vedeti pe undeva dati-mi de veste, va rog. Nu gasesc paine de secara whole grain 100% sa cumpar, am gasit un singur model dar are gust oribil de vechi. Nu e nimic proaspat in zona ma. Presupun ca nu e cerere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hilde, incearca la www.hodgsonmill.com Astia au toate nebuniile!

Noi avem un mic party astazi si am facut ginger-jelly bread pudding. Aveam niste ginger jelly pe care il plimbam de colo-colo, ca n-am stiut ce sa fac cu el. Eu cind vad chestii din astea mai neobisnuite le cumpar si pe urma imi bat capul in ce fel sa le folosesc. Aveam si o piine care nu ne place, si uite asa am facut budinca asta. Am gustat dintr-un colt, e yummy!

Mirela (Crismir), daca mai vii pe aici scrie te rog reteta de piine whole wheat care ziceai ca iese mai pufoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Acum cad hainele de pe mine,trebuie sa le pun la loc.

Hainele sau kilele?
Faina de secara au la magazine din astea gen whole foods/whole paycheck, pcc natural market, daca vrei iti trimit eu, ca am alimentara in colt.

Mergi la inceput

Kilogramele, Lexi. Ajunsesem si eu la 125lb si eram f mandra de mine.
Multam de idee. Am mers al un magazin din asta mai special si am gasit faina de secara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Hilde, incearca la www.hodgsonmill.com

Mirela (Crismir), daca mai vii pe aici scrie te rog reteta de piine whole wheat care ziceai ca iese mai pufoasa.

Multam, Ramona. Am gasit la un magazin mai aproape faina de la Hodgsonmill.

Si pe mine ma intereseaza o reteta de paine whole grain. Noi facem una cu care poti sa-ti spargi capul a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,sper sa fie asta cea pe care o cauti,sincer eu atatea am incercat in perioada aceea ca nu mai stiu exact care este...insa asta vad ca o am notata,deci tre' sa fie buna

570g faina integrala+inca putina pt rulat
2 lingurite sare
1 lingurita zahar
2 lingurite drojdie uscata
400 ml apa calda

Fac maia din putina drojdie+apa+faina si las la crescut.Intre timp pun restul in masina de facut paine,dupa ce a crescut maiaua o adaugam in masina si punem pe programul de framantare.O scoatem dupa ce se termina programul de framantat si o lasam pe masa de lucrusau intr-un castron, la crescut,cam 1 ora...apoi o rulam,ce forma vrei tu,depinde ce tava ai si o punem la crescut in tava...lasam cam 30 de minute la crescut in tava si apoi bagam la cuptor la 400 F pt 50-60 minute.

Sper sa-ti fie de folos reteta!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Scuze, hop si eu aici cu reteta de varza murata

La 10 verze:
hrean 2 radacini
boabe de porumb
gutuie (taiata la cotor)
ardei iute, verde
marar uscat
la 1L apa -o lingura de sare mare.
apa fierbinte cu sare.

Vanturata bine(de sot)

Mergi la inceput

Fetelor, se termina sezonul rosiilor si astazi am primit de pomana o tona de rosii de la cunoscuti. Vreau sa fac suc de rosii din ele. ( pt baut, nu pt mancare). Ati incercat vreo reteta care a functionat? Cu ce aparat separ eu semintele si cojile de pe rosii? Stiu ca in Romania facea bunica-mea cu masina de tocat...facea un deranj in bucatarie de ne luam cu mainile de par. Nu vreau varianta ei.

Mergi la inceput