Timisoara Impreuna(156)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
pianna spune:
Neatza fetele!!
Hm... cam slaba activitatea pe aici. Cred ca oficial suntem tot in vacanta . Nici eu n-am mai intrat in ultima perioada, s-a adunat toate pe capul meu. Mai nou, si la servici vad ca vin tot felul de hartii de la capitala, ba ca ne dau concediu fara plata 10 zile, ba 30 de zile, ba ca se fac restructurari. Eu incerc sa fac ca Itic cu rabinul....
Am vazut ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine (se putea si altfel?)Next time poate am si eu onoarea sa va cunosc.
Bono e febletea mea inca din adolescenta, am vazut un concert 3D cu el, a fost super. Chiar si asa, nu cred ca se compara cu unul real-time :)
Fetele v-am pupat, ma intorc la hartogariile mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ana68 spune:
'Neata...
Simonelule...bine ati revenit!Ma mai uit la poze azi,ca ieri nu prea am avut vreme...
Silvana...e pe ici pe colo...nu mai conteaza...
Mah fetele dragele,va pup...sa aveti o zi formidabila!
pianna spune:
banc pentru vremuri de criza:))
Fiul unui seic studia in Bucuresti. Intrabandu-l parintii cum se simte, le-a raspuns ca in general bine, dar se jeneaza un pic cand el vine cu Mercedesul 500 la scoala, iar profesorul lui coboara din tramvai.
Peste cateva zile primeste un cec de 1 milion de dolari si o telegrama:
"Nu ne face numele de rusine! Cumpara-ti si tu un tramvai!...
Mariaa spune:
no sara buna :)
deiule, drum bun si ochii sus
viki, daca-i vw ii si mai bine si daca-i si rosu ...pfuai...
geta, nu te dezminti
piana,
Ano, hard rock live long
Andanii, parca vad cum dispar norii
tks ca va puteti bucura pentru noi
de cand i-am ascultat la Zagreb in deschidere, mor de dragul lor...
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
![](copilas.gif)
![](icon_smile.gif)
![](ploua.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
ce sa va zic ... norii s-au tranformat in furtuna ... astept lapovita in curand e greu tare , simt ca nu se mai termina , nimic nu merge cum vreau , totul e pe dos .... poate noul an sa fie mai bun ??? asta m-a terminat deja ... vreau sa se termine
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
buna dimineata
pianna merci de cafea...
cu activitatea mai greu ca mi-e un somn ... asa mi-a fost toata saptamana, dar azi e si mai greu ... imi pica ochii-n gura .... nu stiu ce se intampla, cred ca sufar de lene cronica
andanii ce probleme ai asa de nasoale, nu poti sa ne spui nimic? poate te putem ajuta cumva ... imi pare rau ca ai asa o perioada proasta, dar trebuie sa existe cineva care sa te poata ajuta. curaj, orice ar fi, trece si o sa iasa si soarele
am vazut subiectul deschis de tine, ma interesez sa vad daca aflu ceva ...
Deya drum bun si distractie placuta pe unde mergeti
fetele toate sa aveti o zi faina
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
poze
vickip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa viki, daca-i vw ii si mai bine ![]() ![]() |
..e gri dar ce mai conteaza nu...
![](icon_smile_big.gif)
O zi faina !
Va
![](pupic.gif)