Timisoara Impreuna(156)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Diana, eu simt ca o sa fie bine, o sa vezi

Fetele, stiti un cardiolog bun in TM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata
poftiti la cafeluta

si un ceai negru pt Ana

Digutix tinem pumnii azi, sa ne dai numai vesti bune.

pupici la tot poporu'

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda

Andanii cum esti? trecut norii?

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

greu dom'le cu norii astia .... greu tare

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Getuta,multam' fain de ceaiul negru...

Va doresc week end cat mai fain!Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morning zuzelor,
ce dimineata faina cu iz de smochine si miros de roua!

ceai sau cafa, ce o fi, numai sa abureasca si sa incalseaza la corason

sa fuga toti norii si sa avem numai vesti bune azi

o zi faina!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sunt mandra de mine...pentru prima data in viata... nu ma-ntrebati de ce...pur si simplu.. prietenii stiu de ce:))

Si ascult asta la maxim

Si invat sa traiesc din nou...mult mai intens...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Sunt mandra de mine...pentru prima data in viata... nu ma-ntrebati de ce...pur si simplu.. prietenii stiu de ce:))

Si ascult asta la maxim

no, in sfarsit pot sa plec si io linistita...unbeliveble ce minunata-i viata asta si cate lucruri faine ne rezerva, nu?! numai noi sa vrem sa le descoperim

big hugs, Doris, din tot sufletul!

Viki drago, plecaciuni pentru toate tips-urile ce le-am prins de la tine, tu esti ca si cutia Pandorei...sos de usturoi, aripioare la gratar, sos de smantana...mai ai si altele???
zuper zi!

tzucuri multiple la zuze

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mariaa drum bun, distractie placuta si vreme super ...aaa si distractie la boono binenteles

vicky ... mda, super aripioare super sos, super locatie

doris ma bucur pentru descoperirea facuta

ana bine ziceai .... mi-a prins bine stiai tu ce stiai

geta mi-a parut bine ca am trocerit azi

anda am zambit destul ???? stiu sa ma ascund ?? mi-a iesit ??? nu v-am indispus da? sper

somn usor zuzelor
restul zuzelor va pup

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
am zambit destul ???? stiu sa ma ascund ?? mi-a iesit ??? nu v-am indispus da? sper

ma bag io ca inca nu dorm , deci daca ala a fost falsss...io nu cred! sa treaca de tot norii pana revin

asa-mi trebuie daca azi am umblat vandra si n-am facut geanta...

visati si vi se vor indeplini dorintele

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Si ascult asta la maxim

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput