Timisoara Impreuna(156)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
pianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana68 Dorina,probabil ca nu sti din cauza faptului ca nu ai tinut legatura...iar aici,pe forumul si subiectul asta,multe nu se scriu...motivele sunt bine stiute. |
spioni?
![](wow.gif)
![](cool.gif)
Nu mi-am dat seama ce palpitant poate fi pe forum. De -acu o sa vorbesc codat hihihihihi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mariaa spune:
o daaaa! mvaaaiii, ce blasfemie ca am pipat doo tigari!
da da, ma declar iremediabil si irecuperabil guilty.
ce aveti mah? insolatie?
Ana, daa, si io as prefera la aer liber, poate s-or mai aerisi mansardele...hai, bagati o ora, care cum puteti! io-s free vineri toata ziua.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
ok , distractie placuta sa aveti , se pare ca eu am mansarda destul de aerisita , so
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
vickip spune:
--si eu pot vineri dupa 6 pm.
--ca si locatie, ca sa impacam pe toata lumea, propun sa incepem la o terasa si dupa sa continuam la coaste.....sau poate incercam la terasa la Boss - e in aer liber si au si coaste in meniu (dar nu sunt tot timpul available)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
nu va mai bateti capul , eu renunt si gata , puteti merge unde vreti fara probleme . Distractie placuta
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Mariaa spune:
viki, super idee, unde-i Boss? ca io-s mai putin umblata prin lume
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Mariaa spune:
aaa, cred ca-i stiu, nu erau Eminescu mai de mult?
unde-i patinuarul ala?
bun cu coaste la aer, bun bun! hai cu programul, care cum prestati.
_
vickip spune:
e langa Eminescu. De la semafor mergi spre centru si chiar cand incepe podul sunt niste scari pe dreapa (in statie la fir-ul 19) si cobori pe malul Begai.
Mai au aripioare, mici, ciuperci la gratar, cartofi prajiti, etc.
99% din preparate sunt la gratar (inclusiv coastele).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna spioni? ![]() ![]() Nu mi-am dat seama ce palpitant poate fi pe forum. De -acu o sa vorbesc codat hihihihihi |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
He! He! He! Piana, teme-te, ca felina-i la panda! Dreptu-i ca-s doar o mata mica si jigarita, dar tot felina se cheama ca sunt!
![](icon_smile_approve.gif)
![](floare.gif)
Dori, mami de Vladuc
![](bonjovi.gif)
![](auto.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor