Prietenie la plesneala *62* Campania continua!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ralualexandrei spune:
Neata pe la pranz,multam de .
Eu in sfarsit mi-am luat restantza la somn asa ca-s hodinita.
Daca faceti capitol in versuri si eu zic pas
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kay spune:
eu va zic acum deja,
ca ma-mbrac in pijama.
Sonia are iarasi muci
nu stii unde sa-i mai duci...
ma duc sa o aspir
asistenta e pe fir.
tati are o sedinta
apoi hop la resedinta.
si mi-e foame rau de tot;
as manca si din picioare....
sper ca musieu, neotot
sa manance-n deplasare.
asa ca va pup pe nas,
sa va regasesc cu glas.
ma duc sa imi culc odorul
sa am timp sa ar ogorul.
************************************************************************************
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
hai va pup !
aidule, vezi ca s=ar putea, nu zic sigur, sa te trezesti cu mine si cu S la usi ne primesti ??? da nu stiu nici cand, nici cum, nici unde. da de venit venim cu cortul la voi in sat
stam unde gasim
.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
kay spune:
mihaela, n-ai pus si banutii pe care ti i-am dat cand am fost la mare? sper ca ii poti adauga si pe ei banutilor stransi in campanie. stiu ca nu erau multi... dar...
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
S
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay mihaela, n-ai pus si banutii pe care ti i-am dat cand am fost la mare? sper ca ii poti adauga si pe ei banutilor stransi in campanie. stiu ca nu erau multi... dar... ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
ok,oana...asa am sa fac,noi am calculat,banutii,stransi in perioada asta...
![](pupic.gif)
mai,dar mult te mai plimbi...sunt invidioasa...
![](bang.gif)
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
oana da la mare nu mai vii???
ma lesi asa cu ochii in soare?? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
kay spune:
miha, am alergat stanga dreapta cu sonia si urechile. si singura noastra vacanta (la prorpiu) au fost cele 5 zile la Ams... in rest.. la Sibiu mai bine ma bati cu fieru incins decat sa ma mai trimiti acolo... dar alea 5 zile au fost absolut superbe. am incercat sa fugim la Londra la spectacolul in memoria lui MJ, dar era alt aranjament cu intrarea, biletele, etc. si pe Ebay un bilet era... stati jos? 15.000 euro salutare si-un praz verde !
sa nu crezi la la Viena noi am vazut ceva. in afara de parcul de distractii in care ne-am plimbat ca pe bulevard si castelul Schonbrunn unde iar ne-am plimbat nu am facut nimic. timp de turism mai ioc, mai ales ca nu asta e scopul calatoriilor noastre... dar nici sa stresez copilul DOAR in spitale nu fac. imi iau mereu 1 zi inainte si una dupa treburile din spital ca sa o plimb putin. plus ca m-am saturat de zburat... saptamana trecuta imi zice Al : auzi, tu mai mult in avion esti. nu te-ai saturat sa zbori? cati km ai?
si zau ca ma apuc sa calculez, ca pun pariu ca am mai mult de 15.000 km sau mile, in ce s-o masura...
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kay spune:
delph, raqspund la PM de-ndata.
am un mesaj direct catre o madama:
ROO, plange IKEA dupa tine !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
S
Qamar spune:
ooof, si eu plang, dar asta e, sper ca distanta sa intensifice dragostea noastra patrunzatoare
sanatate Begoniei
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
kay spune:
madamo, iti multumim. si ii transmitem si noi pupici, ohne muci Bucuriei
da-mi si mie un sms, ceva pe nr cu branzica, ca amaratu ala ca al tau a decedat subit, l-am dus in service (in garantie fiind) si stupoare, cica am scaldat telefonul, si d-aia nu mai merge. JE? Jamais !!! poate Sonia, dar asta e alta discutie... si am inceput sa am flash-uri cu S aruncand telefonu in apa cainelui... eh, viata...
hai va pup ca mi-a revenit mirosul si ar cam trebui sa fac si eu un dus .
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
S