Prietenie la plesneala *62* Campania continua!
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas cica noi ieri la gratar www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Bazar pt Mihaita ambitioasa Infertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
asta e de belea http://family.webshots.com/photo/2758288370103005358SAZubE si mi-a placut Delph cu nasul cum isi fac ei singuri poze,Delph cu snurul ei belea cu steaua si nu in ultimul rand porumbul copt
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
kariguld spune:
citat din mesajul lui misha71 www.pozehaioase.ro/displayimage.php?pid=2464&fullsize=1" target="_blank">Care ajungeti aici sa-mi ziceti si mie cum e |
a zis hasbandul sa merem in vacanta in septembrie...in orasul ala P**a., Croatia. terminatorii cand au auzit..... numai asta au repetat..."plecam in P, plecam in P...."
am niste arsuri la stomac....de la prea mult porumb cred....poftit adica....ma duc sa ma dreg cu un ceai si apoi la pat...ca sunt in urma cu somnul.
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui misha71 mai citeste, mai citeste, da' sa nu te prind ca te dai la cocenii nostri Tie doar tiramisu iti dau **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
tocmai am devorat o ditamai inghetata asa ca raman la cocean ca tiramisu nu mai intra
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2) De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
asa mai scris i tu aici dupa ce te dauafara de la scutece
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
misha71 spune:
Bey! Suntem o familie de homosexuali! La testul ala i-a iesit si organului la fel
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
ancadragoman spune:
deci acolo nu e niciun numar si daca e asta inseamna ca suntem chiori nu homosexuali
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
misha71 spune:
Kari nu rata ocazia ca maine-poimaine imbatranesti si o sa uiti cum arata Da' nu-i nimic, ca io tot o sa te iubesc
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
misha71 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman deci acolo nu e niciun numar si daca e asta inseamna ca suntem chiori nu homosexuali anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
Ei, lasa, lasa, accepta si tu acum situatia cu demnitate
mariussimiuc spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
asa mai scris i tu aici dupa ce te dauafara de la scutece |
Daca vrei plec si de aici...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Bine recunosc :sunt o homosexuala chioara
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...