PRIETENE FARA TITLU (42)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Bee spune:
Buna fetele.
Io n-am facut prezenta in primul rand de canicula! Am crezut ca-mi pierd mintzile. Am atzipit si eu asta noapte, dar la primul fulger, eram pe pozitii sa scot totul din priza. SI dupa furtuna, iar cald, iar n-am dormit (era caldura adunata in casa). Abia spre dimineata.....Acum am niste dreri groaznice de burta, dar o fi de la vreme+ oboseala.
Moni, ca tu ziceai de mersul meu la Focsani. Dupa ce am ajuns in Buc, a trebuit sa mergem si la cumparaturi in supermarket ca avem musafiri zilele astea. Imi venea sa plang de durere. SI mai aveam si o prietena care trebuia vizitata, ca e singura cu un bebe mic. Dar n-am mai avut energie sa strabat orashul (chiar si cu masina).
Irinutza, eu numai super femeie nu-s. Noi stam cu ai mei si in sarcina mea pica exclusiv copiii (mai ales acum ca-s gravida). Altfel ash fi pus si eu mana la gradina, la treaba grea in casa, dar asa.......Noi suntem sa zicem fff organizati: fiecare cu atributiile lui specifice. Cand m-oi intoarce la lucru, o sa trebuiasca sa iau o femeie s-o ajute pe mama. DAr eu sper sa-l dau si pe Razvi la gradi mai repede decat pe Ana si sa fie mai simplu.
Cat despre mobila, inca meditam la ce-am vazut. Nici nu stiu daca mi-a placut sau nu. Cred ca vom lua din ea, daca ne intelegem la pretz.
Scuze, mai am mult de citit din urma, dar am musafiri curand. Am vazut ca atzi fost tare vorbaretze, ceea ce ma bucura (am si eu nevoie sa stau la o "shueta" si nu prea mi se arata in lumea reala).
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Hello,io-s la o cafea rapida il astept pe fratelo ca mergem toti in Selgros/Real si poate si Carrefour daca nu gasesc ce vreau si mai rezist io si Diana.
Azi noapte nici la ora aia n-am reusit sa adorm M-am tot fatzait prin casa si abia la 5 am adormit
Iar la ora 10,30 m-au trezit Ghita si Diana cand au venit sus.
Am plecat ...
MONI
37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Bee spune:
Hai inca una mica, inainte de somnl (sper) de pranz.
Asta noapte fu cosmar. Era 5.30 si eu nu dormeam. Si apoi am reusit sa ma aerisesc, dar la 8 eram in picioare.
Irinutza. EU conduc un Logan MCV (din ala mare), care e minunat! Il parchez unde vrei si unde nu vrei. Il iubesc la nebunie. Cat despre sotz, eu nu cred ca tine de salariu si de faptul "daca aduc bani nu ma ocup de restul". Tine de felul lui de a fi. Si al meu e genul care nu iese cu copii si nu se prea ocupa de multe, dar nu pt ca e el om de cariera sau pt ca-si pune el in cap sa n faca anumite lucruri. Cu copiii mi-e mie frica sa-l las undeva, fiindca e ametzit(ar fi in stare sa piarda copiii) si fiindca nu are rabdare. Cu cumparaturile nu-l las (desi il mai trimit cu lista telefonica, mai ales cand n-am eu drum la Bucuresti si cand avem de luat treburi uzuale- pe care le-a mai luat de 20 de ori cu mine), fiindca se intinde mai mult decat e cazul (si ca timp si ca bani si ambele sunt fff pretioase). Iar cu restul trebrilor....nu prea are timp. SI daca are timp, n-are rabdare, sau n-am eu rabdare sa-l vad facand incet si greu un lucru pe care eu l-ash face mai repede. Chestii din astea. Dar nu e comod! Daca e de plecat........imediat plecam unde ni se nazare. Si nici n-am auzit reprosuri de genul: i-ai rasfatzat, ti se suie in cap sau altele asemanatoare. Ocazional si la noi e circ la cumparaturi (mai ales din cauza lui Razvi), dar indura cu stoicism totul. Pe Sabina, ar trebui sa o implici in actul cumpararii. Sa-i zici ce aveti de luat, sa-i tii mereu atentia treaza si poate s-o mai potoli. EU cu Ana n-am avut problema asta, recunosc. Mergem undeva si-i spun: luam aia, aia, aia si pt tine NUMAI AIA! Si e ok. De cand cu fratelo cel strurlubatic e mai greu. Ca asta mic e inca cu bazdaci si sare din carutz, vrea sucul desfacut inainte sa ajunga la casa, etc. Aaaa si nici gand sa durere prea mult sesiunile de cumparaturi: maxim 30 minute! Stiu eu limitele lor. Asa ca si noi, cu sufletul in gat, cu gandul sa nu plec fara strictul necesar, chestii din astea. Si totusi ar mai trebui sa o lasi la ai tai, chiar si pt scurt timp. Nu o inteleg pe mama ta. Ar trebui sa se inteleaga cu 2 fete de varsta lor! Eu gravida si ma inteleg cu amandoi ai mei. Dar e adevarat ca pe mama n-am lasat-o niciodata cu amandoi singura, ca mi-a fost mila de ea. Pe soacra-mea nici atat (ca-i mancau sufletul). Sa poarte sanatoasa pantofiorii (n-o fi la toamna, o fi la primavara). SI eu tb sa merg pe la Leonardo, ca vine toamna si a mea e pur si simplu descultza. In primavara, am luat la reduceri 2 perechi de ghete (super minnate tari si inalte) la 590 mii. SUper afacere. Un 23 si un 25. DIn pacate Ana mea nici gand sa incapa in 25. La ea si 26 e cu cantec. Tb sa-i iau musai 27. Asa ca RAzvan e asigurat un an de acum inainte. Cu hainele, a mea n-are preferinte, decat prin prisma noastra. Daca o laudam, ii place. Dar nu cere sa fie imbracata cu ceva anume, nu cere sa i se ia haine. LA noi e inca simplu.... Sper sa pleci la mare! Ar fi bine si pt tine si pt Sabina!
Jani, spor si succes la facultate! Te invidiez. De cand puiez tot imi propun o alta facultate. O sa raman vesnic cu regretul ca nu mi-am dorit suficent de tare sa fac medicina, la timpul ei. Am ratat o data, iar a doua oara n-am mai incercat ca nu-mi mai doream. Deci in cele din urma aveti si voi o vorbareata pe langa casa! Vezi de asta nu-mi fac eu griji cu Razvan. Daca ar fi 2 mori stricate cum e Ana in casa, urechile mele......Si asa nu reusim sa vb intre noi de Ana care melitzeaza continuuu. Cu RAzvan e simplu: eu o rog ceva pe Ana, care nu aude, in schimb aude RAzvi care executa.
SI executa in liniste.
Moni, eu am facut rahianestezie de 2 ori. A fost ok. Cica pt cezariana e cea mai indicata. DAr eu tot sper sa nasti normal! Mai ales la cum ai "scapat-o" tu pe Diana! Imi aduc aminte, ca la a 2-a nastere, dupa ce stiam cum ai nasct-o tu pe Diana, speram sa patesc si eu ceva asemanator. Sau macar sa nasc normal. Vezi sa nu! 3 zile si 2 nopti in travaliu fara sa ma dilat vreun pic. Soiul rau! Mama a reusit sa nasca normal, desi greu. Ei i-au luat vreo 10 ore sa se dilate cu mine, cu frate-meu vreo 4-5. Deci si cu nascutul e si chestie de noroc. Daca nu-l ai......Si vb aia, am alergat toata sarcina cu Razvan, am urcat scari, etc, etc. Si eu sunt o persoana sanatoasa de felul meu, robusta, fara probleme. Si daca eram pe vremea strabunicii o mierleam cu brio de la primul copil.
Ingrid, sa aveti un drum bun si distractie placuta.
O sa revin pe seara.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Vai Brandusa deci si tu p-acelasi calapod cu somnul ??? Eu chiar am fost ok cu caldura azi noapte,in schimb pe mine ma deranjau rau picioarele de zici ca venea ploaia,Tudor a fost treaz si saltaretz non stop
,in plus parca aveam si ceva palpitatii
Si burta beton armat. La ora 5 mi-am incalzit o cana de lapte cu Nesquik si abia dupa aia am reusit sa adorm.Si husbandu' dormea tuuun
nici nu m-a simtit cat m-am fatzait,plimbat,aprins lumini etc.
La faza cu nascutul eu am fost fix invers decat tine,nici vorba de alergat ... numai stat pe scaun,nici macar plimbari lejere n-am facut nici cu Diana si nici acum!!! Ca doar eram ocupata cat cuprinde la birou si nu-mi mai ardea de iesit ,iar cand am ramas acasa cu Diana era ger de crapau pietrele,acum cu Tudor e canicula ...
Tin sa va anunt ca am rezistat la cumparaturi doua ore,record de record! Dar am si gasit aproape tot ce trebuia ,mai am de luat doar caruciorul, dar o sa merg intr-o zi la en gros,ca vrea sa vina si mami cu mine - cica ala mi-l ia ea.
Diana a fost cuminte desi a depasit ora ei de somn si nici n-a dormit prea mult azi-noapte.Am lasat-o sa isi aleaga ea periutele si pastele de dinti (la noi trebuie tot doua randuri ca sa aiba si la buni) ,gelul-sampon de dus etc. Mor cand vad ca tot pe roz isi alege si alea au aroma scarboasa de zmeura Ce luam pentru bebe ii dadeam si le punea ea in carucior,daca comanda altceva mai negociam
cu ea si a iesit ok . M-a criticat totusi acasa ca de ce am luat tetine roz pentru bobo,ca e baiat si roz sunt pentru fetite ... naiba s-a uitat la nuanta,ca de fapt sunt transparente spre roz - dar ei nimic nu-i scapa.Cand le-am luat pe-alea chiar nu era cu mine,ca altfel ma atentiona ea
Ce n-am gasit a fost doar suzeta din latex pentru nou nascuti,numai de silicon erau si stiu ca Diana le-a refuzat,deci nu mai dau banii pe ele,iau direct din latex,oi gasi aci jos la farmacie precis.
Ajunsa acasa am zis ca direct laptele si la culcare cu ea,dar vezi sa nu ... "MAMI ACUM AVEM LUCLURI! IMPARTIM CARE-S A MELE LE PUNEM IN BAIE SI A LU' BOBO SEPARAT ..." si da-i si sorteaza nene In viteza de pus "lucrurile" la loc a dat si cu capul de usa
A fost draguta si ca nu si-a dorit cine stie ce nici la raioanele de jucarii,doar niste guma de mestecat odata ajunsi la casa a cerut. Si a fost tare happy ca i-am luat alt scaunel din plastic albastru cu spatar in locul celui ce l-a rupt acum vreo luna ... Statea saraca la desenat doar pe taburet si se plangea ca o doare spatele,dar tot am uitat sa ii zic lu' frate-meu sau lui Ghita sa ii ia de undeva.
Na fug acum sa bag galustele in supa si sa finalizez si felul doi,ca sa fie gata pe cand se trezeste mandra.Noi mancam "de-amiaza" la ora 16... cam decalat
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Uf ce m-am obosit,am venit sa ma odihnesc 5 minute inainte de a incepe sa frig carnea.Numai bine fac si salata de boeuf ca n-am mancat de muuult asa ceva .Domnu' sotz tocmai finalizeaza de taiat legumele,eu fac doar maioneza
IRINA sa stii ca foarte buna idee ti-a dat Bee adica sa o implici pe Sabina la cumparaturi! Mie nu mi-a venit ideea pentru ca Diana e de felul ei implicata din start in treaba asta
BRANDUSA sa stii ca si mie mi-e cam groaza ca e dusa Diana cu taica-su' teleleu ca si el e cam inconstient de felul lui - gen ca o da tare de tot in hinta daca ea ii cere ,o lasa cu rotilele fara sa o tina sau macar sa fie fix langa ea fiind incepatoare.Dealtfel tot incepatoare e saraca ca n-am mai scos-o cu ele,eu nu pot si mi-e groaza sa o las cu el avand in vedere ce "grijuliu" e.Si ea tot striga sa o lase ca merge singura,dar totusi nu trebuie lasat dupa ea la faze d-astea ...
Gata pauza ... of ce bine e aci la aer conditionat.In bucatarie in schimb ...
MONI
Ursoaica spune:
Moama ce ati mai scris!
Si eu ma relaxez mult cand merg la cumparaturi prin hipermarket, numai ca Raisa daca nu sta in scaunelul special sta in cos si tot manevreaza la cumparaturi, are preocupare, pe jos nu prea pupa, mai tipa ea dar nu are sorti de izbanda; daca vrea ceva ii pun in cos si apoi dispare pana la case, daca nu vreau sa il cumpar. Dar din fericire eu sunt printre norocoasele care au soti ce pot: sta cu copii, iese afara cu copii, face cumparaturi in caz de urgenta majora, si doar el munceste.
Citat: |
citat din mesajul lui irinatunza [...Si cind am gindesc cite cereri in casatorie am primit prin Germania ! ![]() ![]() ... |
Din cate citesc eu de aici ... de ce te-ai maritat cu el (sotul tau)?
M-am necajit rau sa vad ce patesti si sa vad cat de "mult" ajutor primesti de la sot, mama si cei apropiati tie... nu vreau sa te superi pe mine, dar ce se intampla daca intr-o zi cand vine sotul tau acasa te gaseste imbracata si cu un picior afara. Adica in momentul in care el intra pe usa tu ai iesit SINGURA fara Sabi ... crezi ca lesina? Si revii dupa 3-4 ore de bantuit prin hipermarket!
Iar pe Sabi daca o infigi in scaunul cosului se da jos de acolo? Cat de autoritara esti cu ea? Cat de tare poate sa se crizeze?
... mai citesc si mai comentez/completez ... daca nu deranjez
![](icon_smile_big.gif)
Ursoaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinatunza ...Ori cumpar roz , rosu ori nu mai iau deloc. |
Facem schimb? Iti dau roz-rosu si imi dai albastru-verde? Lui Raisa nu ii plac culorile calde, in casa ce o mai pacalesc cu roz.
Ursoaica spune:
Ei na ieri cat am stat pe aici nu a venit nimeni, am plecat ati aparut. Treaza eram dar stateam in pat, nefiind nimeni pe aci.
Acum am venit si voi iar ati disparut.
Bee, mama, dar tu vrei mobila noua? Am si eu niste mobila de dat a fost a bunicii care dupa ce a reconditionat-o nu a mai folosit-o, bani 200-300 ron depinde de ce anume vrei (bucatarie, sifonier-nuc mai este ceva dar mama stie ce anume) eu una as dao moca numai sa dispara de acolo. Am si o sufragerie chippendale, dar presupun ca nu dispui de o asemenea suma. O sa incerc daca vrei sa fac poze la mobila sa iti arat. Aaa si este in Bucuresti apartamentul.
monica70 spune:
URSULINA gata deja cu "comentatul" ?
Vai ce nervi am ,in loc sa dorm stau ca fleatza in caldura in bucatarie sa ii fac mademoiselei mancare buna si ea nici macar nu vrea sa mearga in bucatarie
Acum m-am pus la birou cu un bol plin de jeleuri ostentativ ca sa ii fac pofta si nici ca ii dau macar o bucata sa guste
Inca se tine bine pe pozitii
,cica are si ea jeleuri,se preface ca mananca "jeleuri" din vasele de bucatarie.
La cumparaturi Diana sta si in cos si pe jos,cum are chef.Azi in Selgros a umblat doar pe jos cu mine de mana si inca ea voia sa ma tina ... ca pe strada In schimb in Real a ochit carucioare-masinuta si a stat doar in masinuta.
MONI
Ursoaica spune:
Asa patesc si eu mereu, ma incing ca proasta acolo (in bucatarie) ca sa imi zica mandra ca ea nu mai vrea aia vrea ailalta, atunci am luat-o cu mine in bucatarie si am tinut-o cu forta acolo sa vada si ea cum este cand gatesti. Si cand framant paine ii mai place sa stea cu mine, dar nu cand o si coc "este plea cald mami, pec in casa" caci o mai fac lipii si atunci tre sa stau acolo sa le pun la facut.