PRIETENE FARA TITLU (42)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
Wow Denisa te-apucasi si de tenis? Distractie placuta la cabana ... dar la voi We incepe joia? Sau mai aveti libere din concediu?
MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
miraklucker spune:
........ale mele beau din cana cu paiul.......si numai cu paiul. Seline mai bea si dintr-o sticla cu cioc.
Moni de servici??? e la fel. am ramas vreo 2 pana pe la sfarsitul lui august cand se intorc si restul de prin vacanta. Ma apuc sa-mi caut alt servici, doar ca mi-e groaza pana ma mobilizez, plus ca eu nu ma pricep deloc la facut scisori de intentie nici macar in romana dar-mite in germana.
v-am pupat. noapte buna
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Ursoaica spune:
Moni da mereu am avut asa, si mai am o chestie daca beau cafea si ma apuca treaba prin casa ... faca urat rau de tot ... ultima data a trebuit sa ma bag in dus cu apa rece. Dar cu toate astea tot mai scap cate o ceasca, dar ieri a fost ultima pana cand voi termina si cu alaptatul (daca o sa am cu ce sa alaptez).
monica70 spune:
MIRA imi pare rau ca e chiar asa nasol si din cauza aleia trebuie sa iti cauti altceva de lucru Noapte buna!
ANAMARIA tu nu zici nimic? Ce-ai shopingarit prin Germania?
URSULINA nici daca pui doar juma' de ceasca si restul lapte n-o poti bea? Si de ce presupui ca poate n-o sa ai lapte? La Raisa n-ai avut? Ca nu imi mai amintesc ...
MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Am pus un filmulet,ma mir ca n-a comentat ca o filmez cum face mai nou.Na ... ca sa vedeti ca il pronunta deja pe R
http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-07-27/16:35:22
Ursoaica spune:
Ba da am avut 3 luni, dar fiecare sarcina cu "a masi" (daca stii vorba). Faza este ca eu nascand 1 data prin cezariana a 2 tot cezariana o sa fie si nu stiu cum o sa procedeze, am zis intai sa raman si dupa discut detaliile nasterii, daca ma tine sau nu in travaliu ca la Raisa.
Si cu lapte la fel patesc, ieri am facut-o jumi-juma si cand am terminat cumparaturile nu stiam cum sa ajung mai repede la o banca sa stau jos. Am pus-o pe Raisa in masinute si apoi pe mine pe banca. Si il vad pe Tino venind zambind (terminase lucrarea) si imi zice "poate aveai nevoie de mine" r: "la fix ai venit"
Ursoaica spune:
Filmuletul il vad maine caci nu am sonor acum, si oricum ii plce si lui Raisa sa vada.
Denisa mama de unde atata energie ... eu numai citind am obosit.
monica70 spune:
URSULINA e clar ca nu ti-e obisnuit organismul.Eu beau lejer doua pe zi dimineata si cam la amiaza.Uneori chiar erau zile cand o beam si pe-a treia cand ajungeam acasa - atunci ma apuca rau harnicia
Acum beau una pe la 12,una pe la 17 ,cam asa ceva.Uneori n-o mai beau pe-a doua ...
monica70 spune:
Uite-l:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140456