PRIETENE FARA TITLU (42)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
URSULINA apa de baut de la robinet.Si daca nu o bei speli farfuriile,fructele,legumele cu ea ...
BEE si Diana mai mananca supa/ciorba ,uneori si felul doi,sau o felie de paine cu pateu,sau un ou dar are si zile d-astea cand ma scoate din minti.Si nu atat ea cat taica-su
Azi ma si gandeam ca am o sticla de peritol neinceput ...
MONI
37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ursoaica spune:
Pai intr-o zi dormeam la pranz si se trezeste si zice "mami mi-e foame" eu " asteapta sa ma trezesc", sta ce sta si "mi-e foame trezeste-te" eu "da" ... liniste ... liniste ... liniste ... gagica isi luase ceaunul in brate si-a luat furculita si a mancat cam 500g din el. Ma trezesc si ii zic "de ce nu ai avut rabdare?" r:"imi era foame!!!"
irinatunza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ursoaica Pai intr-o zi dormeam la pranz si se trezeste si zice "mami mi-e foame" eu " asteapta sa ma trezesc", sta ce sta si "mi-e foame trezeste-te" eu "da" ... liniste ... liniste ... liniste ... gagica isi luase ceaunul in brate si-a luat furculita si a mancat cam 500g din el ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
monica70 spune:
BEE Si Dianei ii place orezul, de fapt pilaf de orez adica orez cu carne (de pui sau porc)
Deci Anei ii e frica de fantome ... Dianei nu prea.Dar e figura cu Polonia.Asa si Diana cu tarile sau cu diverse orase.Nu stiu unde le tot aude ..
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Wow Ursulina asa da Suuper!!!
MONI
Ursoaica spune:
Da de unde stiu ele de fantome? Fimea se distreaza cand vorbeste de ele, a avut si ea o perioada cand se speria ... cred ca mai camea a speriat-o, dar a uitat.
Bee spune:
Bravo Raisa!
Eu am vazut, ca ai mei cer mancare daca nu-i bag in seama. Vine Ana si ma intreaba: ce avem de mancare, ce gatesti, mi-e foame. SI la bunica ei de la Bucuresti, mananca tare bine. Probabil ii place mai mult mancarea soacra-mi (si mie)
Moni, lasa Peritolul, pune piciorul in prag cu bomboanele si iaurtul si se rezolva problema. La noi Razvi e cu iaurtul gol si i-l dau ca desert. Idem cu bomboane, cioco: numai dupa masa, numai daca au mancat acceptabil.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
URSULINA pai de fantome i-am povestit io.I-am zis ca vin la mizul noptii ... asta cand nu vrea sa adoarma.Si ne mai jucam si cu cearceafurile ....
MONI
Ursoaica spune:
Daca i-as da oua cate 3 ar manca in fiecare zi dimi, salata de vinete mananca cate 150g odata, azi a mancat 3 felii de paine cu icre, si inainte un kinder, dar azi am sarit masa de pranz ca eram in magazin. Zic gramaje pt ca am vasele de asemenea natura si eu il pun plin si isi ia ea de acolo cat vrea.
miraklucker spune:
Bee, da programata 2 sapt inaite de termen (20 feb) cezariana la rece. Programare facuta de la al 2-lea control la 12 sapt. tu ce ai hotarat cu medicul? eu nu am avut nici un fel de contractii la nici care. Asa mi-a spus medicul, cu o asa istorie dupa David slabe sanse sa apara contractiile. si a avut dreptate. La Daria am asteptat vreo 4 ore dupa ce mi -sa rupt apa si nimic, nimic. Normal,.... la David am asteptat 2 zile si mai mult de niste dureri amarate asa de parca ar fi Cm pe vine tot nu am avut.
Ursulino nu stiu. Banuies ca da. Daca imi amintesc bine catalogul din Germania cu cel de aici erau la fel doar preturile difereau. Cred ca renunt ca nu pot sa-mi dau seama de pe seit ce vreu,si trag o fuga joi sau sambata pana acolo, ca e la 2 pasi. Doar sa-mi conving barbatu. Asta-i partea cea mai grea
Gata plec la culcare, ma asteapta iara niste saptamani la servici de lucrat in 2
.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder