PRIETENE FARA TITLU (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

http://picasaweb.google.com/miraklucker/IunieIulie09#5363609081373756498
de aici cateva poze
Nu au iesit prea bine, si nici multe nu sunt. Cateva mai are si Ana.
V-am pupat. Ma duc ca a cazut Daria din pat si i-am promis ca ma intorc langa ea.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

No si sa va zic de ce ma enervai.Diana la culcare a mancat o farfurioara cu supa de galuste si a baut un bibe mic cu iaurtel - ca asa adoarme acasa,numai cu bibe la amiaza Dupa ce s-a trezit cum v-am mai zis ,n-a vrut sa vina la masa ,s-a tot jucat p-aci.Eu m-am pus in pat un pic,am zis ca tot o apuca pe ea foamea pana la urma.A venit si taica-su si ma rog,colo pe la 19 cand ma scol din pat ... Diana iar bause un bibe cu iaurt,ca ii daduse taica-su Ea numai d-ala cere,iar el abia apuca sa i-l dea sa fie liniste Am facut si scandal,am zis ca nici n-o las pe-afara pana nu mananca mancare.La care mademoisele ma gratuleaza cu "reao!" I-am pus cartofi carnite,mazare in farfurie si nu s-a atins de ele ... Ei bine s-au carat afara dupa 19,30 si i-am zis sa nu ii dea cumva sa manance ceva pe-afara.Vin sus pe la 21,30 ... Diana cere cum intra pe usa lapte! I-am zis ca nu primeste lapte pana nu mananca mancare.Taica-su ii face dus si ... ii aduce sticla mare cu lapte.Am zis ca inebunesc de nervi.Nu ma mai pot intelege cu el.Imi scoate ochii ca ce slaba e fata si nu mananca nimic dar el continuua sa ii dea doar lapte,iaurt si bomboane si asta fara voia mea !!! Diana a venit sa ii citesc,i-am zis sa ii citeasca si sa o culce taica-su de-acum inainte.Si nici n-am mai bagat-o in seama.Culmea ca pana la urma s-au dus amandoi frumusel si fara comentarii in dormitor si a si adormit matza! Fara povesti

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Irina eu fac altfel cand nu am chef sa o iau cu mine si ea insista nu ii zic unde ma duc ... ii zic pana jos ...Stiu cum este cu caratul si eu fac astfel: o las pe madama si pe domn acasa, fac cumparaturile in liniste si cand sunt la case sun sa vina sa ma ia ... binenteles ca ii pregatesc haine, ca odata l-am chemat sa ma ajute si a venit cu ea in ciorapi, desculta si fara geaca pe ea si era iarna cu fular si cu gluga ... raspuns "pai m-am grabit si nu stiam cu ce so incalt" Acum noroc ca se imbraca singura ca altfel cred ca ar aduceo in chiloti

Irina pai din cauza la sandalele alea am stat 3 ore facand genoflexiuni ca 26 ii era fix si ieseau putin degetele cand mergea si 27 ii flencaneau si se impiedica in ele.

Moni la naiba cu locurile alea de joaca din carrefour, costa 10 lei pe ora pai mai bine ii cumpar Raisei cate ceva decat sa dau cate 50 ron mereu aiurea.

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina dar s-a inventat varga nene ... si a mea o rog ceva si raspuns NU, eu zic da? ok! si ma fac ca nu gasesc linia, sa vezi ce repede face ... plange preventiv si face. Asta dupa ce avem discuti, rugaminti cu rezultat negativ.

Bee eu am o mare dilema caci nu dorm doar pe spate ... daca mi-as cumpara pt durerile de spate mi-as lua una superortopedica, dar eu dorm si pe o parte si pe burta. Pt dormit pe lateral este buna una moale, daca dormi pe burta tre una moderata ... cum fac sa le combin? Zic "eu" pt ca Tino doarme pe orice ... important este sa doarma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miraklucker

http://picasaweb.google.com/miraklucker/IunieIulie09#5363609081373756498
de aici cateva poze
Nu au iesit prea bine, si nici multe nu sunt. Cateva mai are si Ana.
V-am pupat. Ma duc ca a cazut Daria din pat si i-am promis ca ma intorc langa ea.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Super poza cu Anamaria si fetele cucuietele in brate

Mergi la inceput

Bee nu aia elastici, sunt unii de zici ca este piersica, am luat bleu-turcoaz, si unii galbeni pt 2-3 ani.

Mergi la inceput

BRANDUSA ce i-ai luat lui bebe pentru scos din spital?

Mergi la inceput

Moni in locul tau ... dar este cald ... as sta in bucatarie langa frigider paznic sau mai bine incuie usa de la bucatarie... apa pot bea si de la baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ursulina, mor de ris "cu ce s-o incalt?"
Pai greu sa gasesti o astfel de saltea, nu ? Ai fost prin magazine sa vezi ce oferte exista ?
Bai, eu as vrea sa ajung sa "casc gura" prin Ikea. Trebuia sa se deschida si in Iasi, linga Carrefour Era (in Iasi avem doua Carrefour), dar cica nu s-au inteles la pret si deocamdata nu se mai deschide .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Moni in locul tau ... dar este cald ... as sta in bucatarie langa frigider paznic sau mai bine incuie usa de la bucatarie... apa pot bea si de la baie.

Mergi la inceput