Mi-am luat bilet la Myair!!!! Ce ma fac?
M-am hotarat sa plec in concediu in Italia si mi-am luat bilet de avion dus-intors la compania Myair, mai exact la intermediarii lor in Romania - Eurosky.
Probabil ca ati vazut ultimele stiri legate de ei, asa ca acum sunt in situatia in care am dat banii, dar ei nu mai zboara. Am sunat si am intrebat ce se intampla cu cei ale caror zboruri au fost anulate (daca li s-au rambursat banii etc.) Mi s-a spus ca le-a fost sugerat sa scrie un mail la cei de la Myair Italia si sa solicite rambursarea. Acelasi lucru mi-a fost sugerat si mie, insa ce nu inteleg eu : daca scriu mail-ul prin care doresc rambursarea inainte de a sti daca zborul meu(de pe 18 august)a fost anulat, nu risc cumva sa mi se anuleze biletele si sa pierd banii?
Pe de alta parte, ce nu inteleg eu este de ce trebuie sa cer banii de la Myair? Eu am primit pe mail mai multe mesaje de confirmare, iar pe factura, la furnizor, e trecut Eurosky.
Nici nu stiu ce sa fac pt. ca nu-mi convine sa raman pierduta de aproape 400 EUR.
Poate aveti voi un sfat?! Multumesc.
Raspunsuri
buli spune:
uite ce am primit eu de la blue air:
Stimati pasageri,
Blue Air va ofera bilete la tarife preferentiale daca sunteti pasageri ai zborurilor anulate de catre compania My Air. In plus, aveti ocazia de a calatori cu singura companie de smart flying.
Incepand cu 23 iulie 2009, orice persoana care si-a cumparat un bilet pentru o cursa a companiei My Air pe rutele Romania - Italia si Italia - Romania, beneficiaza de oferta speciala pe zborurile operate* de catre compania Blue Air, platind doar 59 Euro / segment de zbor, taxe incluse, indiferent unde vrea sa calatoreasca.
Pasagerii care doresc sa profite de aceasta oferta Blue Air trebuie sa faca dovada rezervarii biletului My Air deja cumparat prin comunicarea numarului de booking. Biletele Blue Air se pot rezerva la agentiile proprii Blue Air si punctele de ticketing din aeroporturi sau prin intermediul Rezervations and Customer Service (+ 40 21 208 86 86).
Important! Blue Air vine in sprijinirea pasagerilor prin suplimentarea frecventelor pentru rutele cu plecare din Bucuresti spre Catania, Napoli si retur in perioada 1 august - 24 octombrie 2009.
Orarul de zbor suplimentar este urmatorul:
Catania:
Luni si sambata
17:00 Bucuresti (Aeroport International Aurel Vlaicu - Baneasa) - 18:15 Catania (Fontanarossa)
19:00 Catania (Fontanarossa) - 22:15 Bucuresti (Aeroport International Aurel Vlaicu - Baneasa)
Napoli:
Luni:
07:00 Bucuresti (Aeroport International Aurel Vlaicu - Baneasa) - 08:15 Napoli
09:00 Napoli - 12:00 Bucuresti (Aeroport International Aurel Vlaicu - Baneasa)
Miercuri:
17:00 Bucuresti (Aeroport International Aurel Vlaicu - Baneasa) - 18:15 Napoli
19:00 Napoli - Bucuresti (Aeroport International Aurel Vlaicu - Baneasa)
Pentru orice fel de informatii va rugam sa accesati site-ul Blue Air, www.blueair.ro , sa ne contactati la Reservations and Customer Service: + 40 21 208 86 86 sau E-mail: info@blue-air.ro.
*Biletele se vor vinde in functie de disponibilitatea locurilor pe fiecare zbor.
Cu stima,
Echipa Blue Air
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@