cursuri de Prim Ajutor pentru parinti
buna ziua,
pentru cursuri de Prim Ajutor va pot sta la dispozitie, sunt Instructor certificat international si activez in zona Romania
pentru detalii:
http://primulajutor.blogspot.com/
ma puteti contacta oricand
multumesc
Raspunsuri
crinuta spune:
Foarte interesant.
Chiar acum cateva zile vorbeam cu sotul meu ( care este medic), si ii spuneam ca toata lumea ar trebui sa stie ce sa faca in cazuri de urgenta.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
pics
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
adrianapop spune:
Foarte buna ideea,pacat ca eu sant in celalt capat de tara ,,ptr ca altfel sigur as merge
E foarte important ptr parinti sa stie sa acorde prim ajutor ,,mai ales in cazul copiilor ,si fiecare parinte ar trebui invatat macar notiunile elementare ,chiar din spital,
Eu am nascut 2 baieti gemeni la 26 sapt,din fericire in austria,dupa 3 luni de zile erau apti sa ii ducem acasa ,dar aveau 2 monitoare ptr respiratie ,la care erau cuplati non stop si care le masura frecventa cardiaca,asa puteam prevenii crizele de apnee si moartea subita a sugarului ,la care prematurii sant foarte expusi.
Vreau sa spun ca fara monitoare nu ne-a lasat sa iesim din spital,plus inainte de asta eu ca mama am beneficiat de cursuri de prim ajutor gratuit ,ca sa stiu cum sa reactionez in caz ca copilul face vreo criza de apnee se ineaca sau apare ceva ce le pune viata in pericol..
Unul dintre copii mei a inghitit 2 bilute nesguiq asa goale si i s-au lipit in gat,destul de jos,nu se vedeau,din cauza salivei s-au umflat un pic si au ramas intepenite in gat , el era cat pe ce sa se sufoce,,,,a fost albastru tot cand am ajuns eu, multumesc lui cel de sus ca am fost acasa,toti plangeau, urlau,scuturau disperati copilul , il bateau pe spate dar concret nu a stiut nimeni ce sa faca.
Am putut sa fiu calma ptr ca am stiut ce am de facut chiar daca dupa am tremurat o ora si am plans de pericolul prin care am trecut
Mi-au prins foarte bine cele invatate si azi le multumesc in gand ca m-au invatat,,,in primul rand ca nu ma panichez,sant foarte calma intr-o situatie extrema si stiu si pot sa reactionez
am avut de foarte multe ori nevoie de calmul si lucrurile invatate,deoarece cu 3 copii in casa multe se intampla,si sincer sa fiu daca nu stiam cum sa reactionez de cateva ori se puteau intampla lucruri grave.
Dincolo te invata la iesirea din spital cu copii prematuri cum sa stii sa le acorzi primul ajutor,si asta e esential,odata invatat nu uiti niciodata.
Indemn pe toate mamele care au copii sa mearga daca le permite bugetul,,nu o sa regrete ,,si vb din experienta.
daca as putea as merge cu drag sa invat un curs complet,,niciodata nu stii cand ai nevoie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
ariel_7000 spune:
excelent!!! de mult timp vreau sa fac un astfel de curs! chiar spuneam la un subiect, ca ar trebui sa fie obligatoriu! Voi discuta cu sotul si te vom contacta curand!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga