Gemanutzele infrunta canicula... (35)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
dragelor va si imbratisez ... eu am avut niste zile mai ciudate si au culminat cu intamplarea de aseara , am scris la Emma este iubire!
... va si sa aveti spor in toate , eu sunt bulversata ca nu stiu ce sa fac ...
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Aida, ce catelus destept! Stii ce sa faci? Sa zambesti, draguto, ca cineva, de acolo, de sus, te vede!
Ce i-ai mai cumparat lui bebe? Liliacule, tu ai facut ceva cumparaturi?
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Aidutz Intamplarea este f interesanta si f frumoasa in acelasi timp. Stii, este important cateodata sa reusim sa receptam si sa descifram si semnele care ni se par uneori fara rost. Poate in alte circumstante ar fi fost o situatie pur intamplatoare...dar in circumstantele date, mai mult ca sigur ca este un gest clar de mangaiere. Viata merge inainte, orice-ar fi!
Lora Fetele sunt "harnice" si fac achizitionari...eu deocamdata stau si astept...
Mama mi-a facut capul calendar ca daca vreau eu ceva pt bebe...sa merg sa-i arat ca mi le cumpara ea DUPA ce nasc. Or fi niste superstitii, nu spun nu...dar eu mi-s jmechera si o las pe ea sa cheltuie banii (si doar i-am explicat ca exista si situatii cand n-are cine sa te ajute...si nu ai incotro, trebuie sa te pregatesti din timp!)
Azi a decurs ziua cu succes. Am cazut si eu ca o eroina langa cei 3 muschetari...
Doina Tare-i fain sa ai sotul priceput. Se pare ca voi v-ati gasit perfecti, tu gatesti, el mester. Ferice de voi!!!
Olim te-ai pierdut intre bagaje?? Ce mai faceti? Ce face Alex?
Liliana, Andra-Maria &
cu
30+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Bey, da' cu Ralu ce-ati facut??? Cine-a rapit-o?? Eu sun la OTV, sa stiti! Az si ea cumva ca o sa lipseasca si mi-a scapat mie?
Oare Black ce-o face acum? Petrece cu neamurile, na...
Liliac, cu 3 nu's daca reuseam sa ma descurc...
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)