Gemanutzele infrunta canicula... (35)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
31 iulie
Ritmul foarte lent in care se desfasoara o anumita actiune te dezarmeaza, pentru ca nu prea ai rabdarea necesara de a parcurge etapele cu pasi marunti. Tu ai vrea rezultate mai rapide, dar nici tu nu detii mijloacele necesare sa ajungi mai repede la final, si nici celelalte persoane implicate nu se grabesc, ca atare e mai bine sa accepti lentoarea, care poate fi benefica, mai apoi, unor rezultate durabile. Cu cat te grabesti mai mult, cu atat treci mai usor peste detalii importante.
========================================
Astepti ceva cu nerabdare. Este un eveniment care se preconizeaza de mult sa apara dar acum se lasa asteptat. Astazi te vei gandi numai in acest sens facand planuri si impartasindu-ti nerabdarea prietenilor. Vorbesti mult despre acest lucru si te comporti ca un copil agitat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralnied1 spune:
31 iulie 2009
Puneti pasiune in tot ceea ce faceti si acest lucru va avantajeaza enorm. Cei din jur va apreciaza si va invidiaza, in egala masura. Incercati sa nu puneti la suflet si totul va fi bine.
=============================
31 iulie 2009
Lucrurile nu merg chiar asa cum sperai, la locul de munca. Deocamdata nu poti decat sa astepti sa treaca acest moment si sa te orientezi dupa situatia care va urma. Este nevoie de mai multa atentie fata de familie si fata de viata personala. Cei dragi au nevoie de sprijinul tau. Daca ai inceput recent o noua relatie amoroasa, va fi nevoie sa depasesti unele greutati, inainte ca lucrurile sa se dezvolte in directia dorita.
================================================
31 Iulie 2009
Vei munci mult pe tot parcursul zilei. Nu vei avea nici macar un minut de odihna, dar, eforturile iti vor fi rasplatite. Sefii nu se vor arata prea indulgenti in ceea ce te priveste, dar, sprijinul colegilor iti va fi de un real folos. Ar fi bine daca ai asculta sfaturile celor apropiati mai ales in ceea ce priveste stabilirea prioritatilor pentru viitorul apropiat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Ieri n-am prea avut timp de intrat pe DC, am dat doar pe la subiectele alea cu bonele care m-au intristat si enervat teribil....
Ca sa ma iertati, dau azi si o cafea si o inka!
La 11 are fie-mea serbare la engleza..abia astept s-o vad! O sa va arat poze si o sa va povestesc dupa.
Pup toti bebeii si toate mamicile si toate gemanutele!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Raluca, da ma refeream la faptul caa cum 2 zile nimeni nu a postat de ce zic astrele! Pai si spune asa, suntem surori in suferinta, nu?! Numai ca eu, vreau-nu vreau musai sa fac rost de ceva stabil. Nu ca m-ar impinge cheful de munca, insa parca-mi ia fundu' foc daca mai stau acasa fara sa stiu ce voi face in continuare. Este o senzatie tare naspa!
Cu bb cred ca afost ceva trecator. Ieri a fost mai cuminte, a avut o singura iesire cu
, taman cand eu faceam dus cu usa deschisa, iar el era la joaca jos pe covor (numai am incredere sa-l las in alta parte). Si la un moment dat (in alea 3 minute cat a durat dusu') un urleeeet. Pac, inchid repede apa, ies siroind in hol si-l vad pe bb cu caputul pe manute, tot plans, cu corpul spre hol de unde stia ca trebuie sa apar
Off, si cand m-a vazut a zambit!
M-am sters/schimbat/uscat par in hol, vorbind cu el. Si asta a fost momentul in care mi-am dat seama ca-i lipsesc cand nu sunt langa el!
Aida, bine ca bb este bine in burtica! Cat de putin mai aveti! Oricum, aveti bb maricel si jucaus!
Mercedes, concediu placut si chef de distractie!
Lora, deja am abut doua cafele cu lapte pana acum! Tu? Hai ca-i vineri, nu-mi vine sa cred ca esti chiar asa de ocupata!
Ce pregatiti pentru zilele de week-end, ca voi sunteti mai turisti din fire!
Doina??
Liliac, gata, azi este ultima zi de munca?
Pun horoscopul si revin ca ma solicita bb!
Fii deschis(a) in ceea ce priveste felul in care simti si vei avea posibilitatea sa iti rezolvi problemele care te-au deranjat in ultima vreme. Discuta cu prietenii, prietenele, rudele apropiate si chiar cu colegi(e) cu care te intelegi, pentru a intelege mai bine lucrurile si a-ti deschide ochii. Daca vei vedea lucrurile in perspectiva, poti sa gasesti sprijin, in cazul in care ai nevoie.
si
Prietenii sunt alaturi de tine astazi. De fapt, daca esti singura, un amic mai vechi iti va arata fata lui romantica.
doinabita spune:
Vineri, 31 iulie 2009
Lucrurile nu merg chiar asa cum sperai, la locul de munca. Deocamdata nu poti decat sa astepti sa treaca acest moment si sa te orientezi dupa situatia care va urma. Este nevoie de mai multa atentie fata de familie si fata de viata personala. Cei dragi au nevoie de sprijinul tau. Daca ai inceput recent o noua relatie amoroasa, va fi nevoie sa depasesti unele greutati, inainte ca lucrurile sa se dezvolte in directia dorita.
O cafeluta, cine doreste?
Eu nu , ca nu am voie ...si asa mi-a fost rau zilele trecute, de la tensiune...cu tot tratamentul care il iau, asa ca stau potolita.
Black, eu am avut niste zile de kakao...nu mi-a fost bine de loc Mama este si ea bolnava de o saptamana, Dan a avut febra de la o raceala
acum el este bine , dar eu parca sunt capie , nu imi revin ca lumea
fac ceva treaba si trebuie sa ma asez ca obosesc
LoraG76 spune:
Black, inca n-am idee ce o sa facem in week-end. Problema e ca maine seara lucreaza al meu sot, asa ca de stat undeva peste noapte nu se pune problema. Poate ajungem, totusi, duminica pe Ceahlau...doar ca s-au anuntat ceva nori, din pacate, si pe vreme rea nu-i de urcat cu copii dupa noi. Mai vedem, ca de iesit oricum iesim undeva, asta-i clar.
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
LoraG76 spune:
Doina, multa sanatate si putere sa le infrunti pe toate iti doresc!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Doina, te rog eu frumos sa lasi toate treburile deoparte si sa te odihnesti! Sau sa pui si tu o limita la cate faci! Stiu ca tu esti baza in casa, daaaar... fii un pic si tu mai egosita cu tine, sanatatea ta! Si-asa-i cald, macar cateva zile numai gati ca pentru o armata!
Un fel mai consistent sau ar fi bine daca ai pasa aceasta responsabilitate si unuia dintre copii, sau branza cu rosii si cu paine!
Sanatate maxima!
Lora, multe Iustinei, sa nu aiba emotii la serbare si bineinteles ca asteptam poze! Este iarasi printesa?
Am iesit si noi aseara cu bb pe terasa, insa bineinteles ca la venire facuse un pic de febra.
Deci pica orice plan de iesit in natura week-endul acesta.
doinabita spune:
Lora, sa va distrati pe Ceahlau, ca e frumos!!!
Black, e bine cum zici tu.La care din copii sa "pasez" treburile? caci Dana e casa si ne impartim atributiunile, ea pe langa treburi mai face si de trei ori pe zi cu Dan , masaj, gimnastica, si unde e mai greu(a manevrat) o ajuta barbatul meu.Nu fac nici eu mare lucru, dar ma mai pune jos cate ceva...eu nu ma exteriorizez la ce nu imi convine, asa sunt eu...si cand se aduna...face "bummmmmmmmmmmmm"Nu m-a suparat nimeni cu ceva anume...dar sunt destule care dor...rau de tot si astea se aseaza...pe ici...pe colo...
liliac1 spune:
Hai sa bag si eu un cap'shor pe-aici...
Aida Felicitari pentru bebe grasunel. Ehehe...mai pune pana la nastere inca vreun kil jumate...daca nu mai bine. O sa ma duc si eu sambata la intalnirea de gradul III. Sa vedem ce si cum...
Ce-ai mai rezolvat cu masinuta?? (mama lor de tampitei!)
Ralu Esti o draguta! Si eu ti-as oferi tot ce insirui tu acolo...dar si la noi situatia sta la fel de nasol . Nici nu stii incotro sa te indrepti. Cat despre casa...pai noi ne-am cumparat apartamentul cu banii de la nunta.
V-am pove ce-a facut sotul meu dimineata cu banii??
Poveste:
Dimineata, dupa cele n'spe ore dantuite, dupa ce s-a numarat "darul", dupa ce-am platit toate nebuniile pe-acolo...au inceput sa apara "vulturii" cu apropouri... Atunci intr-o fractiune de secunda il vad pe sotul meu ca ia o punga de-aia de gunoi menajer (era curata!!!!) baga banii acolo si-l leaga cu scoci de jur imprejur..ca pe-o mumie!! Si imi spune: "Na, sa indrazneasca cineva sa mai ceara ceva!"
Si n-am plecat nicaieri, n-am avut parte de luna de miere, nu mi-am luat nici macar un suvenir...dar acum imi felicit sotul pentru acel gest.
Lora Ii tinem pumnii Iustinei, cu toate ca noi stim ce talent este ea pe scena! Asteptam poze, sa ne uimiti din nou
Doina Mai lasa-le draga deoparte si ai mai multa grija de tine.
Se pare ca boala (tensiunea) te face sa-ti pierzi echilibrul interioro.
Uite, iti voi da un sfat pe care l-am primit si eu de la un psiholog intr-un moment in care simteam ca pic.
In viata exista o ierarhie de valori. Ia o hartie si scrie persoanele din viata ta in ordinea prioritatilor. Daca in varful piramidei nu esti tu...atunci este bine sa tragi un semnal de alarma, sa-ti reorganizezi valorile. Si eu pusesem in varf alte persoane...dar de cand am invatat ca in anumite momente trebuie sa fiu eu prima, ca trebuie sa si cer nu numai sa dau...ceva s-a schimbat. Eu te sfatuiesc ca te gandesti bine de tot si sa reanalizezi situatia.
Black Ficior-tu este un jmecheroi de prima clasa De fapt toti mititeii sunt la fel dar sunt atat de simpatici!! Eu in momente de-astea ma simteam speciala. In sfarsit eram centrul Universului pentru cineva, eu eram TOT. Si ma simteam cea mai minunata persoana de pe pamant. Uneori oboseam dar gandul ca la un mom dat eu voi trece pe planuri "co-laterale"
ma intarea.
Si de ce sa nu scoti baiatul afara?? Din cauza de febra?? Pai nu-i mai bine in aer liber?
Liliana, Andra-Maria &
cu
27+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!