stie cineva daca un somer isi poate face o firma? si daca da in ce conditii?
va multumesc
MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si 34+cu codite maria-lavinia
Raspunsuri
lorellay spune:
cred ca indemnizatia de somaj nu e cine stie ce...
daca omului ii merge mintea mai bine firma
sa intrebe la fortele de munca daca poate, da sigur poate.
succes
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
MIRCLAU spune:
multumesc fetelor
problema era ca omul vrea sa incerce sa isi faca o firma pt ca,cum zice LORELLAY indemnizatia de somaj e mica .numai ca nu ar vrea sa riste sa isi faca firma sa renunte la somaj,firma sa nu mearga si sa ramana pe drumuri,de-asta intrebam oare se poate face o firma si pt cateva luni pana iti dai seama daca merge sau nu sa mergi in paralel cu amandoua?
oricum va multumesc mult am sa ii transmit
MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si 34+cu codite maria-lavinia
maraki spune:
Sa o faca pe numele cuiva apropiat din familie.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
lorellay spune:
nu poate merge in paralel si cu firma si cu somajul
nu cred ca se vede daca firma merge sau nu in cateva luni, cred ca indiferent ce face trebuie peste 1 an.
daca nu are o idee buna..eu s=zic sa stea in banca lui, si sa caute sa se angajeze.
eu miam facut firma studenta fiind la plesneala..nu a avut niciodata activitate si am avut de tras dupa ea, si mai stiu cateva cazuri.
ca sa faca o firma ii trebuie ceva bani, un plan de afaceri eventual...numai pentru actele pentru firma tre sa scoata cateva mil bune...si, nu ma pricep prea bine, da sunt de platit taxe si impozite..si ce-o mai fi, ca asa e la noi...pana sa scoti profit..te rup.
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
andata spune:
Mai bine deschide initial un pf (persoana fizica). Din cate stiu, poate merge in paralel somajul cu pf-ul atata timp cat veniturile rezultate sunt mai mici decat ajutorul de somaj. Asa isi da seama si daca merge sau nu, iar contabilitatea e mult mai simpla decat la o firma.
Totusi, pentru mai multa siguranta, e bine sa intrebe chiar la AJOFM. In general, cei de la somaj sunt draguti si dau asemenea informatii, sau poate intra pe avocatnet.ro, pe forum sa intrebe acolo. Juristii de pe site vor sti cu siguranta raspunsul.
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://sites.google.com/site/stylishsurprises/
MIRCLAU spune:
va multumesc mult fetelor
va dati seama omul la disperare apeleaza la orice si el s-a gandit(ca e vorba de un unchi de al meu) sa incerce sa faca ceva pt ca este fff priceput la instalatii sanitare si electrice si nu vrea sa mearga nici pe "NV" pt ca s-a gandit el ca poate unul dintre clientii sai o sa vrea factura si ce face....
oricum va multumesc din suflet sper sa ia cea mai buna decizie pt el,chiar este un profesionist...
MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si 36+cu codite maria-lavinia