Dragi aspirante, voi cati ani aveti?

Dragi aspirante, voi cati ani aveti? | Autor: indu

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

eu am 29 ani (abia impliniti) si de vreo cateva luni ne-am apucat de bebe dar inca nu a venit. Ma stresez foarte tare ca poate m-am gandit prea tarziu si sa nu care-cumva sa nu ne iasa, mai ales cand vad cate fete se chinuie pe-aici pentru un mult dorit bebe.
Am tot citit ca stresul face foarte rau.. dar cum sa fac sa nu ma stresez?
Ce-i drept, noi ne-am apucat de bebe doar de 4 luni, dar cand vad fete care s-au chinuit cate 6 ani.. ma ia groaza.. ca mi se pare ca nu am atata de mult timp la dispozitie. Si ce e mai rau la mine e ca am un job care ma tine toata ziua pe drumuri si ma intalnesc cam rar cu sotul meu ca sa muncim pentru bebe. Si cum imi spunea cineva: "Dumnezeu iti da, dar nu iti pune in traista"..
Plus ca de vreo jumatate de an.. de cand is pe drumuri, probabil, mi s-a si dereglat menstruatia; inca e in limite normale: intre 27 - 35 de zile. Am fost si la doctor si cica e totul in regula.. uterul foarte putin retrovers, dar asta cica n-ar fi o problema.

Ajutati-ma va rog sa nu ma stresez. Voi cum reusiti?

Va multumesc,
Indu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ai un job atit de stresant? atunci cind te intilnesti cu sotul destinde atmosfera cu niste luminari parfumate o muzica de relaxare si un vin rosu ( eu dau sfaturi la altii dar eu nu le pun in aplicare) sau pt servici i-a-ti ceai antistres si fa-l acasa si bea in loc de suc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

ca sa raspund la topic...am implinit de curand 28

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Eu am 29 si voi implini 30 in septembrie.Am deja o minune de baiat de 3 ani si jumatate...si speram sa vina si surioara/fratiorul....cat de curand,adica pe anul viitor.Nu ai inceput tarziu deloc,....e tocmai buna varsta,ai doar mare grija la job-ul cel stresant...sa nu devina prea stresant.BAFTAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Eu implinesc 32 in septembrie. Incerc de vreo 4 ani fara succes si fara a avea vreo problema. Am facut 2 fertilizari in vitro ( fiv ) si 5 inseminari artificiale ( IA ).
Sfatul meu? Nu te stresa, 4 luni nu inseamna nimic. Orice medic ti-ar zice sa te duci acasa si sa mai incerci, e normal sa nu iasa asa repede. Sunt foarte rare cazurile celor care raman gravide dupa prima sau a doua de incercare.
Daca nu se intampla nimic intr-un an de sex neprotejat regulat, atunci poti sa iti pui ceva intrebari.
Pana atunci, stai calma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,eu am 30 ani si incercam de 5 ani sa avem un bebe si degeaba,avem o inseminare esuata, la a doua inseminare am renuntat datorita spermogramei f proaste a sotului,in prezent ne pregatim de fiv.
Doresc tuturor fetelor noroc si nu uitati ca DD ne aude pe fiecare dar poate ca nu a venit inca momentul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

eu am 25 de ani de 2 ani muncim . Va veni in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

jobul nu e atat de stresant.. ci mai degraba plimbaret;
si eu ma stresez ca imi pierd ovulatia pe drumuri in loc sa fiu acasa in pat la "caldurica".
Dar de maine incepe vacanta: doua saptamani!!!
asa ca Doamne-ajuta!
si daca se intrevede bebe, scap si eu de atatea plimbari.. ca as avea motiv sa le mai raresc.. ca poate nu-i place la bebe in avion..

va pup si sa nu ne mai vedem de burti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

ani 36 si de 2 ani incercam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

27, incercam din decembrie, iar cu stresul, legat de problema asta, stau din ce in ce mai rau. Parca luna asta ma calmasem, dar cand am vazut ca intarzie ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Fetelor nu va faceti griji ca v-a veni si la voi un bebe mic...nu va pierdeti speranta...

Aseara am aflat ca niste prieteni de familie vor fi in curand parinti...au facut mai multe incercari fiv...si acum e in 12 sapt ...iar ca sa va spun varsta ei...a depasit pragul de 40 ani...deci se poate ...dupa multe incercari esuate s-a produs si minunea...

Multa bafta sa vina si la voi in curand un bebe mic si dragalas

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput