Dragi aspirante, voi cati ani aveti?
Buna fetelor,
eu am 29 ani (abia impliniti) si de vreo cateva luni ne-am apucat de bebe dar inca nu a venit. Ma stresez foarte tare ca poate m-am gandit prea tarziu si sa nu care-cumva sa nu ne iasa, mai ales cand vad cate fete se chinuie pe-aici pentru un mult dorit bebe.
Am tot citit ca stresul face foarte rau.. dar cum sa fac sa nu ma stresez?
Ce-i drept, noi ne-am apucat de bebe doar de 4 luni, dar cand vad fete care s-au chinuit cate 6 ani.. ma ia groaza.. ca mi se pare ca nu am atata de mult timp la dispozitie. Si ce e mai rau la mine e ca am un job care ma tine toata ziua pe drumuri si ma intalnesc cam rar cu sotul meu ca sa muncim pentru bebe. Si cum imi spunea cineva: "Dumnezeu iti da, dar nu iti pune in traista".. ![]()
Plus ca de vreo jumatate de an.. de cand is pe drumuri, probabil, mi s-a si dereglat menstruatia; inca e in limite normale: intre 27 - 35 de zile. Am fost si la doctor si cica e totul in regula.. uterul foarte putin retrovers, dar asta cica n-ar fi o problema.
Ajutati-ma va rog sa nu ma stresez. Voi cum reusiti?
Va multumesc,
Indu
Raspunsuri
ANITA75 spune:
ai un job atit de stresant? atunci cind te intilnesti cu sotul destinde atmosfera cu niste luminari parfumate o muzica de relaxare si un vin rosu ( eu dau sfaturi la altii dar eu nu le pun in aplicare
) sau pt servici i-a-ti ceai antistres si fa-l acasa si bea in loc de suc 
ramayanaa spune:
ca sa raspund la topic...am implinit de curand 28
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
Delia21 spune:
Eu am 29 si voi implini 30 in septembrie.Am deja o minune de baiat de 3 ani si jumatate...si speram sa vina si surioara/fratiorul....cat de curand,adica pe anul viitor
.Nu ai inceput tarziu deloc,....e tocmai buna varsta,ai doar mare grija la job-ul cel stresant
...sa nu devina prea stresant.BAFTAAA!!!
goggy spune:
Eu implinesc 32 in septembrie. Incerc de vreo 4 ani fara succes si fara a avea vreo problema. Am facut 2 fertilizari in vitro ( fiv ) si 5 inseminari artificiale ( IA ).
Sfatul meu? Nu te stresa, 4 luni nu inseamna nimic. Orice medic ti-ar zice sa te duci acasa si sa mai incerci, e normal sa nu iasa asa repede. Sunt foarte rare cazurile celor care raman gravide dupa prima sau a doua de incercare.
Daca nu se intampla nimic intr-un an de sex neprotejat regulat, atunci poti sa iti pui ceva intrebari.
Pana atunci, stai calma.
cora79 spune:
Buna fetelor,eu am 30 ani si incercam de 5 ani sa avem un bebe si degeaba,avem o inseminare esuata, la a doua inseminare am renuntat datorita spermogramei f proaste a sotului,in prezent ne pregatim de fiv
.
Doresc tuturor fetelor noroc si nu uitati ca DD ne aude pe fiecare dar poate ca nu a venit inca momentul .
indu spune:
jobul nu e atat de stresant.. ci mai degraba plimbaret;
si eu ma stresez ca imi pierd ovulatia pe drumuri in loc sa fiu acasa in pat la "caldurica".
Dar de maine incepe vacanta: doua saptamani!!!
asa ca Doamne-ajuta!
si daca se intrevede bebe, scap si eu de atatea plimbari.. ca as avea motiv sa le mai raresc.. ca poate nu-i place la bebe in avion..
va pup si sa nu ne mai vedem de burti :)
polo spune:
27, incercam din decembrie, iar cu stresul, legat de problema asta, stau din ce in ce mai rau. Parca luna asta ma calmasem, dar cand am vazut ca intarzie ....
Picky_toto spune:
Fetelor nu va faceti griji ca v-a veni si la voi un bebe mic...nu va pierdeti speranta...
Aseara am aflat ca niste prieteni de familie vor fi in curand parinti...au facut mai multe incercari fiv...si acum e in 12 sapt
...iar ca sa va spun varsta ei...a depasit pragul de 40 ani...deci se poate ...dupa multe incercari esuate s-a produs si minunea...
Multa bafta sa vina si la voi in curand un bebe mic si dragalas 
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra