raceala

raceala | Autor: tudorcami

Link direct la acest mesaj

fetelor,sunt racita bocna ,nu am febra dar curge nasul si sunt ametita,inca imi alaptez puiul Tudor -3 mai 2009,spuneti-mi cateva remedii naturiste
va rog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna, Cami si felicitari pentru puiutul Tudor.
hai sa incep cu o veste buna: faptul ca tu esti racita acum inseamna ca se vor produce niste anticorpi la tine care prin lapte vor trece la bebe si cel mai sigur el nu va raci. am fost si eu racita cand alaptam si Denis nu a racit niciodata.
ca remedii naturiste pot sa-ti spun ca o baie calda la picioare cu sare face foarte bine, apoi te bagi in pat. lapte cald cu miere de albine si galbenus de ou sau miere cu suc de lamaie/portocala fac foarte bine daca te ustura gatul. la fel gargara cu apa sarata. eu mai luam propolis c sau tantum verde (asta din urma nu e foarte sigur in alaptat), homeogene sau homeovox pentru tuse - pastilute homeopate.
daca faci febra (inteleg ca deocamdata nu faci) poti sa faci o frectie cu apa-otet sau carmol (era pe vremuri la farmacie, poate si acum).
daca ai nasul infundat sa-ti pui ser fiziologic sau spray cu apa de mare cum folosesti si pentru bebe. daca ai batista bebelusului foloseste-o cu incredere si pentru tine!
si in cel mai rau caz, daca e vreo infectie ce necesita antibiotic, exista antibiotice care merg in alaptare, dar asta doar la sfatul medicului.
sper ca raceala ta e una usoara si-ti va trece repede. sanatate si crestere usoara!

poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcami spune:

ghinionul meu e ca bebele s-a racit ,bineinteles ca nu prin lapte ci de la pupaceli"de ca nu te poti abtine de tot",am fost la medic si mi-a dat nurofen si eure...nu pot tine minte cum ii spune dar e tare rau ,a facut tudor niste grimase de am crezut ca vomita tot,norocul meu e ca nu face febra si are putin rosu in gat dar ne-norocul e ca luni trebuia sa-l duc la vaccin ... mai amanam pana la sfarsit de saptamana

Mergi la inceput