FIV 236

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Mirimir , ce fac BB-ii, tu cum te simti ? si DD sa ajute sa ai o sarcina usoara.
Castelana somnic noaptea, somnic ziua, cum sa nu te trezesti tu la 4 dimineata....
Draga de tine , inteleg ce emotii ai (pentru ca si eu am pentru tine) mai este putin. Dar, cumintica foc ai fost tu de n-ai facut nici un test pana acum, este mai bine asa, miercuri sa ne dai vestea cea mare.
mami vreau tin pumnii stransi pentru vineri, la histeroscopie, DD sa ajute sa fie totul bine.
Fireyes, KoraPop, ingeras26
coco ai adus puiutii acasa ? Asteptam vesti.

tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora - multumesc mult .

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Castelana, surioara mea draga, emotiile pe care le ai sunt normale si firesti, ar fi anormal daca nu le-ai avea .
Apoi starea de singuratate, apare , pentru ca daca sotul din dotare este la serviciu ( ca trebuie sa fie pentru ca altfel nu se umple cardul) si tu stai toata ziua singurica, e normal sa te simti singura.
Dar uite, inchipuie-ti ca eu sunt acum langa tine si te mangai pe frunte , ca pe o sora mai mica , ce esti si vorbim amandoua vrute si nevrute.
Sa nu cumva sa te apesi pe burtica, sanii poti sa-i verifici cat vrei, iar seara pune-l pe sot sa-i verifice , daca au cresut si s-au mai rotunjit.
Te pup mult surioara draga si imi doresc din tot sufletul, ca la sfarsitul saptamanii sa faci cadoul mult dorit mamei tale (este leoaica la fel ca si mine , eu sunt pe 14 aug nascuta).

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Castelana, surioara mea draga, emotiile pe care le ai sunt normale si firesti, ar fi anormal daca nu le-ai avea .
Apoi starea de singuratate, apare , pentru ca daca sotul din dotare este la serviciu ( ca trebuie sa fie pentru ca altfel nu se umple cardul) si tu stai toata ziua singurica, e normal sa te simti singura.
Dar uite, inchipuie-ti ca eu sunt acum langa tine si te mangai pe frunte , ca pe o sora mai mica , ce esti si vorbim amandoua vrute si nevrute.
Sa nu cumva sa te apesi pe burtica, sanii poti sa-i verifici cat vrei, iar seara pune-l pe sot sa-i verifice , daca au cresut si s-au mai rotunjit.
Te pup mult surioara draga si imi doresc din tot sufletul, ca la sfarsitul saptamanii sa faci cadoul mult dorit mamei tale (este leoaica la fel ca si mine , eu sunt pe 14 aug nascuta).

Doamne Ajuta-ne!

Iti multumeasc foarte mult, mult mult de tot.
Mi-au dat lacrimile cand am citit.
Esti tare draguta si te-am simtit si te simt aproape. Stiu ca poate e normal sa ma napadeasca emotiile, dar de data asta m-au rapus.
Maine voi fi mai bine sigur si o sa ma fac si frumu, daca e sa fie sa ma duc asa smochinita si incercanata acolo? De asa emotii m-a apucat si "cufureala" ca la examenele grele din facultate...., in fine.
Voi trece si peste asta si inca odata multumesc draga mea surioara, stiam eu de ce ne intelegem... cu o leoaica nu se da gres.

te pup
castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Coco - felicitari pt ovocitele fertilizate!!
mirela2 - cu placere
dana_bebe - Casa de piatra si numai bucurii!
moni - sa iti traiasca minunile multi ani fericiti!
mami_vreau - multa sanatate socrului tau
castelana - iti tin pumnii din tot sufletul meu! Imi plac postarile tale sunt intotdeauna pline de incurajari si optimism Bafta mare sau mai bine zis...beta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dana bebe Sa fie intr-un ceas bun! Casa de beton armat !

Castelana esti tare simpatica! E normal tot ceea ce simti tu. Fiecare dintre noi a avut la fiecare fiv aceleasi senzatii,ganduri si sperante ca si tine ( nu toata lumea recunoaste ). Fiecare cautam dupa ET in fiecare clipa cate o intepatura in uter/ovare, durerile de cm ,durerile de sani etc in speranta ca bebelasii s-au prins si ne vom vedea visul devenind realitate. Daca tu esti dusa, suntem duse toate ! Iti tin pumnii stransi! Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Castelana: Citesc si eu cu placere ceea ce scrii....sa stii ca toate cele care am trecut prin "perioada de asteptare" te intelegem perfect; ma regasesc in tot ceea ce scrii, parca ma vad pe mine asteptand ziua cea mare.... tin pumnii stransi, stransi!!!!
Kora: Am eu impresia sau esti putin suparici....nu prea mai scrii la noi ( uite cine vorbeste!) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Catalina, LA MULTI ANI! Multa sanatate si tot ceea ce iti doresti sa se implineasca!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Castelana , stiu cum e sa te mamelesti sa vezi daca ti s-au marit dumnealor.Stiu si cum e sa speri .Hai ca mai ai putin si vei vedea ce ti se vor mari grijile dupa aceea: dureri de sani, burta, greturi daaaar.....momentele de la eco vor sterge cu buretele toate neplacerile sarcinii si vei avea o uriasa bucurie.Noi azi am fost la eco si bebe ne-a facut din manuta si capshor.Evident ca le-a miscat usor dar pt noi a fost ca un salut " Salutare mai fraierilor ca ce ma mai puneti pe jar cu stresul vostru!!!Eu sunt bine si voi va dati cu capul de pereti la fiecare fir maroniu, fiecare intepatura in ovare.Las' ca vin eu si va pun pielea pe bat!!!"
Alrak uite o de la bebe.Cado!!!
Catalina si pt tine una .Tot cado!!!
Maria si pt tine!
Cat despre MNL si FIV-urile de luna asta am aflat ca cine a avut FIV de facut a avut doua optiuni :fie face in tara la Giulesti ( a fost un caz) fie merge la Tel-Aviv in aceiasi bani .Deci lucrurile s-au rezolvat cumva. Se pare ca este o problema intre Ministerele de Externe ale Romaniei si Israelului.Si acolo se fac cercetari pt ca un escroc precum cel de la Sabyc a facut magarii.Oricum in august se cam iau concedii si ...nu stiu cum o sa se faca .
Numai bine tuturor!

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Avalonule - multumesc mult de tot.

Elena - Doamne , cat de generoasa esti azi . Pup fata.

coltul meu de rai

Mergi la inceput