Condica salajencelor (99)
Raspunsuri - Pagina 20
piticutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianaiulie2009 Ne-am procopsit cu un pui de catelush de 3 luni , combinatie intre pekinez si cooker ( cred ca asa se scrie Revin la artificii ... cam slabutz, precum si concertele ![]() |
Bun venit baietelului, e mai mic cu o luna decit Rudy al meu

Exact cu asta ne ocupam si noi de cind il avem, cu vaccinatul, invatatul sa isi faca treburile unde vrem noi si nu unde apuca, masa la ore aproximativ fixe, ne jucam cu el si il iubim, il plimbam pe-afara la iarba.
Chiar asa, vorba Otiliei, unde o sa-i fie casa?
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Pe perioada vacantei le ducem pe fete dimineatza la socri la casa la Criseni cu tot cu catel, iar seara ii aducem pe toti acasa. Dupa ce va mai creste o sa-l lasam in Criseni. Fetele nu vor sub nici un chip sa-l lasam acolo ci il vor aici acasa. Pe perioada de iarna am zis ca il vom tine pe balconul inchis. Sper doar sa traiasca la cat il iubesc fetele si il tot iau in brate si se joaca non-stop cu el.
Trebuie sa caut pe net cum sa-l invatam sa faca numai in lada cu nisip pipi si cum sa-l ingrijim.
mikiriki spune:
Neata
Adriana, felicitari pt noul membru al familiei ![]()
, ceai..apa
Duminica placuta
Amr 18z 
![]()
mihaela_s spune:
'neatza si multzam de cafea miki! 
grecoaico sa-ti spun eu o poveste faina
...pe cand aveam asa vreo 14 ani si sor'mea vreo 7, ne-am trezit ca vine(sor'mea) la usa apartamentului(stii unde sta mama) cu o catea de talie mica, legata cu o sfoara pe post de lesa spunand ca ea vrea cateaua acasa ca au abandonat-o stapanii(locuiau la o casa din zona) si ca ei ii e mila sa o lase pe strada. Prietena ei cea mai buna avea o catea si ea si uite asa o fi ajuns si sora-mea la concluzia ca ce bine e cu caine. Ei bine, surprinzator ai mei au acceptat si n-a fost bucurie mai mare pentru noi decat Pamela, caci asa o chema. Avea 5 ani si era deja obisnuita sa faca afara, n-am avut lada cu nisipa acasa deloc. N-a facut decat o data pisu pe mocheta de pe hol si asta pentru ca nu mai putuse sa se abtina(statea toata ziua in casa singura de dimineata pana veneam noi de la scoala pe la 13-14 cum era pe vremea aia)...in rest s-a obisnuit repede cu programul de iesit afara si daca voia extra latra la usa si stiam ce vrea...era tare isteata desi era o maidaneza batuta si terorizata de stapani. Ei bine, a si fatat la noi, in bucatarie sub masa, a avut 2 pui care au murit amandoi din pacate...insa vreau sa zic ca uite asa, pe vremea aceea comunista cand toata lumea se uita urat ca tii un caine in apartament, pe noi nu ne-a interesat...mama era genul ca sa vb vecinele ce vor ele, tata la fel, asa ca ieseau si ei cu Pamela afara, mai ales dimineata si seara pe vreme de iarna(ii cumparasem o lesa frumoasa), a fost plimbata si la Cluj cand Cristina a fost in vacanta la nasii mei, a fost o lady...dar dupa vreo 2 ani am dat-o la altcineva, e adevarat ca e cam greu cu un animal daca nu are loc, apartamentul era cam mic. Am plans dupa ea, dar a fost atunci solutia cea mai buna, avea nevoie de spatiu sa alerge, ori in cartier atunci nu se putea, parcuri unde sa iesi cu ea nu aveam, la padure nu apucam sa iesim ca nu aveam masina...cand era perioada de imperechere era nebuna(nu se auzise pe atunci de sterilizare) si asta a fost motivul principal. Daca era caine, probabil ca l-am fi tinut...
Eu ii urez bun venit puiului mic la voi in familie, daca va hotarati sa il tineti in apartament, nu e o tragedie deloc...se obisnuiesc ei si cu spatiu putin si cu programul, totul e sa fie respectat ca sa stie cand il scoateti afara. In plus e caine si daca il si castrati, o sa fie mai mult decat OK, parerea mea. Cainii nu stiu daca fac la lada in casa, e drept ca n-am citit, e posibil. Trebuie plimbati tot la 6 ore(cel putin asa zice legea animalelor aici in Suedia) cel putin 30 de min. si e destul pentru un caine. hai ca mai multe stie Cami
, eu doar asa tangential, ca un caine voiam si noi pana am ajuns la Morgan si am mai citit. Daca aveai o pisica stiam mai multe
.
Oti, imi pare rau de matzele tale, am vrut sa scriu atunci dar nu am avut timp. Dar sa stii ca puii musca, e modul lor de a se juca, indiferent cu ce si cu cine, nu deosebesc ei ca e mana unui om si ca provoaca durere. Totul e sa il obisnuiesti ca nu are voie sa muste mana si sa-i distragi atentia cu jucarii...la noi a functionat, desi inca mai are tentative. Un NU raspicat e suficient ca o pisica sa inteleaga ca face ceva ce nu e bine. La fel cu urcatul pe masa...la noi functioneaza sa spun un NU sau JOS Morgan si deja stie...la inceput il luam frumos jos si ii spuneam NU si JOS si uite ca in 2 saptamani a invatat multe. Chiar e un motan scump si e o placere sa-l avem in familie. E ca un al 3-lea copil, are si loc in casa sa faca nebunii, sa se catere pe scari si sa se uite de sus la noi, are loc de ascutit gheare desi le mai ascute pe tapetul din hol(dar il iau frumos de acolo si il duc la aparatul lui si s-a intamplat tot mai rar) noroc ca nu l-am schimbat-tapetul, perdelele mele frumoase din living sunt agatate acum sus ca se catara pe ele, capacul de la acvariul broastei testoase e lipit cu scoci caci se urcase pe el, daduse jos capacul si isi baga labutele la apa, ce mai...Ovi zice ca pe langa ca e pui mai e si baiat
, deh el e mandru ca are si el un baiat in casa. Hai ca ma opresc desi as putea vb o zi intreaga...e un motanel scump si neastamparat pe scurt.
la toate, la noi incepe azi www.medeltidsveckan.se/default.asp?LanguageID=2" target="_blank">Saptamana Medievala asa ca va doresc o duminica placuta si o saptamana superba, n-o sa am timp de net...dimineata la munca si dupamasa la petrecere in oras.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Miha, ce faina poveste ai scris
Pai al nostru catelush e de talie mica si dinc e am citit pe net e un animal de companie si ii plac apartamentele. Acum sa vedem cum va fi pe mai departe. Deocamdata manca, doarme, se mai joaca ... cam atat. Cat despre facutul pipi si KK tre sa ma mai documentez ca habar nu am. E primul catel din viata noastra a tuturor.
Mno ... mergem acum la socri la casa in Criseni sa-l lasam prin iarba sa se joace.
Duminica placuta !!!
olim spune:
miha distractie faina sa aveti
la noi tocmai s-a incheiat targu medieval.
o sa te rog sa imi mai dai odata adresa de la situl cu cursuri, ca mi-am dus calculatorul la curatat si mi-o sters baiatu toate adresele de la preferate
, multumesc mult
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim miha distractie faina sa aveti la noi tocmai s-a incheiat targu medieval.o sa te rog sa imi mai dai odata adresa de la situl cu cursuri, ca mi-am dus calculatorul la curatat si mi-o sters baiatu toate adresele de la preferate , multumesc mult![]() |
oare ce site zici tu ca am uitat?
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
olim spune:
nu ai uitat tu
mi-ai dat odata un site cu o gramada de cursuri bune, si nu mai stiu cum ii zice
mihaela_s spune:
olim, daca iti amintesti luna, cauta in capitolele anterioare...eu n-am salvat in comp si nu mai stiu ce site ti-am dat. Am cautat insa acum cu google "curs franceza online" si sunt si acolo chestii interesante. Da un google cu cuvintele astea si tu si vezi ce-ti da.
Diana, am uitat sa-ti spun bine ai ajuns acasa! 
Bia, ce mai invarti? Nu mergeti in concediu? Cand mai dai o tura de shopping? Ai luat pana la urma pentru bai ce iti trebuia? Am inceput si noi cautari pentru baia de sus ca vrem sa o amenajam, dar e atat de greu
ca sunt atat de multe ca nu stim ce sa alegem, ma rog trebuie sa ne incadram si intr-o anumita suma, de asta e mai greu...
Cami, mai pove ce face Rudy, ca sunt atat de haiosi puii astia!
acum am fugit! Cine ramane prin zona, deschideti capitol nou...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie