Condica salajencelor (99)
Raspunsuri - Pagina 17
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
! |
mikiriki spune:
As da bip pe tel lui Oti, dar mi-e teama ca se incinge cioco pe el ![]()
Inseamna ca nu s-a schimbat nimic la Zilele Zalaului. Oti sa mananci niste mici pt mine
. Ah... ce formatie ( formatii) vin?
Amr 20 z 
![]()
Bimilit spune:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Io ma duc maie la ziua, sa belesc ochii. moama, abia astept. Mie imi place tzigania Dulciuri |
tu maine la ziua e liniste , ca se hodinesc oamenii dupa noaptea de dezmat.
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
da da. Daca ma spal cu pasta de dinti din Muler Dulciuri |
tu ia nu ii pasta de dinti, e factor de protectie ptr dinti sa nu ti se inegreasca de la soare
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki As da bip pe tel lui Oti, dar mi-e teama ca se incinge cioco pe el . Ah... ce formatie ( formatii) vin? Amr 20 z ![]() |
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Inseamna ca nu s-a schimbat nimic la Zilele Zalaului. Oti sa mananci niste mici pt mine . Ah... ce formatie ( formatii) vin? Amr 20 z ![]() Wohlleben ist die beste Rache!...Miki |
http://www.ztv.ro/articole/eveniment/32027-zilele-cettii-editia-a-xii-a-31-iulie--2-august-2009.html
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Bimilit
! |
Dulciuri
Bimilit spune:
Nu are cioco pe el, ci doar in el Io nu mananc mici la astfel de ocazii ca nu imi place enterocolita sau alte entero... Despre formatii nu stiu nimic ca nu ma intere Pe mine ma intere tarabele cu chitchuri si nimicuri unde pot sta cu ceasurile. Dulciuri |
bine tu nu are cioco, da "glazura"
tu fata poti manca linistita ca ai afine in conjelatorrrrrrrr.de ce pana mea le=-ai pus?
normal ca nu te intere formatiile ca la ora care canta ele tu prestezi la butoane de acasa.
dezamagire totala.cica-s tarabe doar cu jucariiiiiiiiii.vrezi asa ceva?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,da sigur o sa cauti mulajee
Bimilit spune:
| Citat: | ||||||||
serios? Apoi de ce nu ai zis mai iute sa imi iau mai multe? ![]() Dulciuri |
apoi ii gata vara nu-ti mai trebuie pana la anu
silvana_salajan spune:
citat din mesajul lui Bimilitdezamagire totala.cica-s tarabe doar cu jucariiiiiiiiii.vrezi asa ceva?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,da sigur o sa cauti mulajee ! |

!