Buna!
Sunt noua pe acest forum, imi doresc un copil, dar mi-e si cam teama. Pana acum am facut analizele si totul pare ok, doar ca am o nelamurire: eu am o alunita in aproperea burivului, in relief si de culoare maron dschis. Credeti ca poate deveni o problema atunci cand burtica va creste? Mi-e tare teama sa o scot!
Citat: |
citat din mesajul lui AncaMV Buna! Sunt noua pe acest forum, imi doresc un copil, dar mi-e si cam teama. Pana acum am facut analizele si totul pare ok, doar ca am o nelamurire: eu am o alunita in aproperea buricului, in relief si de culoare maron dschis. Credeti ca poate deveni o problema atunci cand burtica va creste? Mi-e tare teama sa o scot! |
Si eu am o alunita mare pe abdomen si nu m-a incurcat cu nimic nici la prima sarcina nici acum. Cel mai simpu ar fi sa discuti cu un dermatolog.
Mamica Sarei Maria si 12+
Si eu am alunite si n-am avut nici un fel de perobleme , ce-i drept nu m-am gandit niciodata la aceste alunite inainte sau in timpul sarcinii. Dar acum , dupa 2 sarcini, iti spun ca nu au avut de suferit, nu s-au modificat deloc.
Dar vb mamei Sarei , mergi la un dermatolog
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Am sa merg la dermatolog, dar acum ca stiu ca este posibil sa nu ma trimita imediat sa o opereze, sunt mai curajoasa.