mai poate primi alocatie daca...?
Am o intrebarica...
Nepotica mea de 7 ani locuieste acum in Italia dar ca cetatean roman...Mai poate beneficia in continuare de alocatia din Ro?
multumesc
Raspunsuri
kid spune:
Sta acolo cu parintii? Nu primeste alocatie de la statul italian?
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2 
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Bazar pentru Ema

livia spune:
da e acolo cu mama ei de 3 luni dar nu stiu daca ia deja alocatie in Italia...stiu ca abia a inregistrat copilul si dureaza pana ies actele...
A tot cautat pe net informatii despre alocatia din Ro dar nu gaseste nimic clar in sensul asta,nimeni nu stie nimic.
Multumesc!
Tonia Antonia spune:
Copilul meu continua sa primeasca alocatie in Romania in conditiile in care este de un an in Franta. Banii intra direct intr-un cont al nostru din Romania. In Franta nu beneficiciaza de alocatie; ajutorul CAF (alocatie) se acorda numai sub un anumit venit pe familie nu tuturor copiilor, automat, ca in Romania.
freedelia spune:
Am si eu o intrebare cu privire la alocatii. Noi nu am aplicat niciodata pentru copiii nostri, nici nu am prea fost prin tara de cand s-au nascut (5 ani si 3 ani). Acum sunt aici pentru o luna si as vrea sa aplic, stiu ca sunt bani putini, dar sunt banii lor, daca intra acolo timp de 18 ani se aduna ceva sa le faci o surpriza la 18 ani.
Deci -- copiii mei, care sunt si cetateni romani si americani si locuiesc in CHina (nu primesc nici un fel de alocatie din nici o alta tara) pot primi alocatie in Romania?
Noi locuim in sectorul 4 - unde trebuie sa merg sa depun actele?
Mersi pt orice informatie :)
musetto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Am si eu o intrebare cu privire la alocatii. Noi nu am aplicat niciodata pentru copiii nostri, nici nu am prea fost prin tara de cand s-au nascut (5 ani si 3 ani). Acum sunt aici pentru o luna si as vrea sa aplic, stiu ca sunt bani putini, dar sunt banii lor, daca intra acolo timp de 18 ani se aduna ceva sa le faci o surpriza la 18 ani. Deci -- copiii mei, care sunt si cetateni romani si americani si locuiesc in CHina (nu primesc nici un fel de alocatie din nici o alta tara) pot primi alocatie in Romania? Noi locuim in sectorul 4 - unde trebuie sa merg sa depun actele? Mersi pt orice informatie :) |
Fiica-mea e nascuta in State, deci e si cetatean american si roman. Acum un an si ceva am puricat legea si am adunat toate actele necesare pt alocatie. In lege scria ca mama tb sa demonstreze ca are buletin valabil. Il aveam. Ei bine, n-a fost de ajuns la biroul din orasul meu. Au cerut si buletinul tatalui, desi nicaieri in lege eu n-am gasit scris asta. Insa avea si sotul meu buletin, asa ca am obtinut alocatia.
Cel mai bine ar fi sa te interesezi unde tb mers daca esti din Buc si apoi sa ii intrebi direct pe functionarii de acolo ce acte vor sa le prezinti. Pt ca la noi legile se aplica dupa cum pricepe sau ii convine functionarului X sau Y...