...cumpar un televizor in rate, dintr-un magazin, oarecare, n-am o preferinta.
Situatia este in felul urmator: eu sunt asistent personal pentru fiul meu Razvan, pentru care primesc lunar salariu/indemnizatie, nici nu stiu cum se numeste (cred ca salariu, fiindca am contract de munca, incheiat intre mine si Primarie).
Cum s-ar spune, sunt bugetara.
Suma este salariul minim pe economie + restul de mici drepturi ale copilului, si realizez undeva la 700 RON net, nu stiu cu exactitate.
Intrebarea este daca am acest drept de a cumpara un bun in rate.
La Altex in Buzau raspunsul a fost NU, ei lucrand cu CREDEX.
De ce?
Depinde de politica firmei?
Este legal sa ma refuze, in conditiile in care eu duc adeverinta de venit?
Venitul meu este garantat, de aceea sunt putin contrariata.
Va multumesc.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
buna ziua. eu te-as sfatui sa iei un credit pt nevoi personale si sa-ti cumperi televizorul . La BRD mama mea a obtinut un credit de 60 mil pe 3 ani in conditiile in care este pensionara iar pensia nu depaseste 8 mil.De produse in rate ne-am lecuit pt ca in afara de faptul ca le-am platit dublu am primit si un card cu o anumita valoare pe care nu am avut voie sa-l refuz. e adevarat ca nu eram obligata sa cheltui acei bani dar intretinerea de cont tot trebuia achitata lunar. nu-ti mai spun ca dobanda acelor bani este foarte mare si alimentez in zadar cardul ca nu se mai acopera suma.
cel mai bine e un credit in lei la care suma lunara este aproximativ fixa. Succes
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
Ia uite ca la asta nu m-am gandit.
Merci mult, ai dreptate... in conditiile actuale, ar fi in stare sa-mi ia bani si pt. formularele de hartie...
Alte pareri, sfaturi?
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)