Scandalos - Mazare fascistul!

Scandalos - Mazare fascistul! | Autor: Oana-Laura

Link direct la acest mesaj

Intr-o tara in care nici un corupt nu e prins furand, in care televiziunile dau doar stiri platite, in care mizeria e la ea acasa si bun simtul in vacanta - pe cine mai poate soca faptul ca primarul unui oras - Constanta - si mare demnitar cu multe grade in PSD - Mazare- apare in costum de nazist, impreuna cu fiul sau?

In alte tari - desigur, civilizate, acest domn ar fi trebuit sa isi dea demisia a doua zi ... la noi insa totul e ok. Mici si bere sa fie!

http://edition.cnn.com/2009/WORLD/europe/07/21/romania.nazi.uniform.mayor/index.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pe mine una ma socheaza mult de tot ca un primar, care ar trebui sa aiba cu totul si cu totul alte preocupari, sta si se "prosteste" in tot felul de prezentari de moda, carnavaluri, intreceri, dansuri cu brazilience ...
Putina decenta le-as solicita (nu numai lui, dar si altor politicieni care joaca "hora po*pu*laritatii cu orice pret") insa nu am cui

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Din pacate se intampla si la case mai mari, regale chiar...in UK, prince harry. aici:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4170083.stm

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Primarul din orasul meu nu este nici pe departe atat de charismatic precum Mazare.
Este "decent" (desi are ceva reclamatii, cine n-are?), cu toate astea... in orasul meu sunt atatea de facut... as fi preferat un primar mai "deshantzat" (vorba bunica-mii, Dumnezeu s-o odihneasca) dar mai harnic, decat ce avem noi.
Chiar si asa, nazist, lumea tot il voteaza. Fiindca este harnic in orasul lui.

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mazare nu mai socheaza pe nimeni, nu stiu cati il mai iau in serios. Daca-l voteaza constantenii, inseamna ca or vedea ceva bun la el; la capitolul imagine, insa, a iesit demult in penibil. Noroc cu presa, il mai aduce in prim plan...altfel, cine ar fi auzit de asa un papagal?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Mi se pare total exagerat tam tam-ul asta. In orice caz, omul e foarte capabil, diferenta dintre Mamaia si celelalte statiuni e de la cer la pamant si atata timp cate se mentine in functie de atatia ani, o avea calitati care cantaresc mai greu decat restul bufoneriilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Am gasit in Constanta, in spatele City Mall, cel mai mare parc cu tobogane pe care l-am vazut vreo data. Amenajat de Primarie. Gratis. Cu tobogane pt copii de la 1 an la 14. In rest, nu stiu multe despre ce-a facut el pt Constanta, sau cum - dar pentru parcul ala ii dau nota 10.
Si sa fim seriosi - Mazare nu e nazist. E doar un golan care nu mai stie cum sa atraga atentia.Mi se pare exagerata reactia presei. Le-a placut mai mult sacoul mulat cu dungi verzi cu care a venit la ziua lui Geoana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Rufus, mascarici sau nu, cand ai o functie publica si te bucuri de mediatizare ca un ..actor,(adica mai mult pe viata privata) cred ca ar trebui sa fii mai atent ce ceea ce faci sau ceea ce spui. Nu suntem la gradinita si de unii oameni avem pretentii mai mari.

Observ ca mai nou un primar nu doar ca face gafe din astea prostesti, da mai si face pe manechinu, vorba Danei. Unde s-a mai vazut ca un primar sa defileze pe scena unui ´´festival de moda´´ mediocru, ca model???
Ba mai e si mandru de asta...

Este atat de deplasat, este atat de tragi-comica situatia incat imi imaginez deja ce va spune opinia internationala despre acest ´´eveniment´´.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Rufus, mascarici sau nu, cand ai o functie publica si te bucuri de mediatizare ca un ..actor,(adica mai mult pe viata privata) cred ca ar trebui sa fii mai atent ce ceea ce faci sau ceea ce spui. Nu suntem la gradinita si de unii oameni avem pretentii mai mari.

Observ ca mai nou un primar nu doar ca face gafe din astea prostesti, da mai si face pe manechinu, vorba Danei. Unde s-a mai vazut ca un primar sa defileze pe scena unui ´´festival de moda´´ mediocru, ca model???

Este atat de deplasat, este atat de tragi-comica situatia incat imi imaginez deja ce va spune opinia internationala despre acest ´´eveniment´´.

Pai chiar nimeni nu a citit ce am scris eu, v-am dat si linkul de la BBC, nu e primul...o sa zica ce au zis si de printul Harry.

Nu e nici macar original.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Pai chiar nimeni nu a citit ce am scris eu, v-am dat si linkul de la BBC, nu e primul...o sa zica ce au zis si de printul Harry.

Nu e nici macar original.

Ba am citit, stiam, multumesc.

Da nu inteleg de ce m-ai citat pe mine....faza cu nazi nu e originala si e la fel de penibila precum altele, asta oricum nu scuza pe nimeni.

E si o diferenta de ´´expunere´´. Harry era la o petrecere privata( nu e scuza) iar Mazare pe podiumul de moda

Mergi la inceput

Am dat quote doar, nu te irita sau nu mai e voie?...fiindca tu te mirai ce o sa zica presa internationala.

Mergi la inceput