Aspirante Optimiste>20 (414)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ck sperante am in fiecare luna,in week-end o sa ma testez.
Aleesicoo ce fel de eco ai facut?

http://lt1f.lilypie.com/MOgup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

in fct de perioada de ovulatie.....dureaza ceva pana se pozitioneaza outul...si este posibil sa nu se vada la echo in primele zile/sapt

fina mea, a facut 1 echo si nu s-a vazut sarcina....at ca o durea spatele...dar erau in renovari si s-a gandit ca de la efort....si cand si-a dat seama ca si cm a intarziat....a mai facut 1 echo....si nimik....

la 2 sapt cm tot lipsa, si a facut un test, si asa a aflat...

Mergi la inceput

tanamera, tu de cand esti aspiranta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ck in mai am avut menstra pe 17, iar in iunie pe 21 si ma tine CM-il 7 zile cam asa la distanta de 28-29 cam asa si sa zic ca daca imi intarzie mai mult de 2 3 zile nu se intampla.
tanamera am facut eco abdominala pelvina

Mergi la inceput

aleesicoo, deci ai cateva zile intarziere....poate sa fie sarcina sau poate este vreo dereglare....

mai stai cateva zile zi testeazate iar

din cate am citit eu (si eu sunt genul oarecum studios...tre sa inteleg procesul inainte de toate)....cel mai eficient mod de a afla este analiza de sange...din urm motive:

- la echo este posibil sa nu se vada in prima perioada...prea mic oul, sau pe drum spre uter

- testul de sarcina functioneaza pe baza hormonului Hcg, care daca nu este eliminat in cant mare, sau este diluat de lichidele pe care le consumi...iar este posibil sa nu se vada

- analiza de urina este cea mai sigura; sarcina se vede tot pe baza hormonului Hcg, dar rezultatul este cica de necontestat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel_green spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

ck in mai am avut menstra pe 17, iar in iunie pe 21 si ma tine CM-il 7 zile cam asa la distanta de 28-29 cam asa si sa zic ca daca imi intarzie mai mult de 2 3 zile nu se intampla.
tanamera am facut eco abdominala pelvina

nu conteaza cat dureaza cm se socoteste din prima zi in prima zi deci de pe 17 mai pe 21 iunie -> 35 de zile; acum de pe 21 iunie au trecut 36 de zile

Mergi la inceput

ma simt obligata sa mentionez....eu lucrez inconjurata de ingineri...si de la ei m-am molipsit cu boala asa...sa studiez, ca sa inteleg procesul

si mai sunt si olteanca la origine....asa ca vb mult

am fugit la masa...pofta bunaaa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ck_29

tanamera, tu de cand esti aspiranta?

Din ianuarie,si mi se pare ca a trecut o vesnicie.

Mergi la inceput

Pofta nuna Ck.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna ziua fetele!!
Multam de cafeluta!
Am ceva probleme cu net-ul...si de aceea nu am scris pana acumBun venit fetei noi,trebuie sa mergi la un medic ginecolog sa-ti prescrie niste ovule pentru candidoza...se prescriu in functie de evolutia ei.Sotul tau a facut analize?spermograma si hormonalele?
Tanamera,tinem pumnii stransi pentru luna asta...Doamne ajuta,sa vina bebele
Ck,ma bucur ca te-ai distrat la mare(la mine acasa ca sa zic asa)

Mergi la inceput