Si noi, si noi....... cu doi rotweilleri, copiii nostri cu patru picioare. Au zburat 14 ore cu avionul, in total si dupa aia s-au lafait ca belferii. Asta e al treilea an, cand facem asta, de cand ii avem pe Tara si pe Bullet. O data pe an , ii luam cu noi. Noi plecam mai des din tara. A fost mai greu la inceput, pana ne-am obisnuit cu regimul. Si oricum, trebuie sa alegem cu grija destinatia, sa fim siguri ca e teritoriu safe din punct de vedere al sanatatii, pentru a minimiza perioada in cafre trebuie sa stea in carantina, la intoarcerea in UK.
gata, s-a terminat concediul nostru de 14 zile in 2 Mai,. ne-am intors sambata.
Ce sa spun... in mare a fost OK, mai ales la sfarsit cand nu prea era lume pe plaja. Ca o mai lua cainele peste prosoape si sarea peste oameni
Cazarea a fost OK, la toate terasele am fost cu ea, caini destul de multi (cu sau fara stapan), dar nu agresivi ca aici in Bucuresti.
totusi cred ca la anul daca mai merge cu catelul alegem Bulgaria, au fost niste prieteni cu caini cu tot si au inchiriat o vila intreaga pe langa Varna (cu 30 Euro pe noapte), plaje libere, mai ieftin ca aici....
Ingrid si Cristi 6 ani