Cosurile si sarcina

Cosurile si sarcina | Autor: Florentina_C

Link direct la acest mesaj

Salutare, fetelor. Pot fi cosurile ...un semn de sarcina? De obicei , imi apar cosuri in apropierea menstrei insa pot sa apara ca un semn de sarcina tot in apropierea CM? Voua vi-a intamplat asa ceva?? Stiu ca unele femei au simptome ca la CM, chiar in momentul cand acesta ar trebui sa "sosoeasca", insa lipsa menstrei le arata de fapt ca e vorba de o sarcina. Aceste simptome au fost insotite si de aparitia vestitelor cosuri?? Ce ziceti de asta??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Nu imi raspunde nimeni? Hai , va rog, . Chiar vreau sa stiu la voi cum s-a intamplat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Printre primele semne de sarcina in cazul meu au fost si cosurile, micute si multicele. Dupa vreo doua saptamani, au disparut, cred ca pe masura ce organismul se obisnuia cu hormonii de sarcina.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Printre primele semne de sarcina in cazul meu au fost si cosurile, micute si multicele. Dupa vreo doua saptamani, au disparut, cred ca pe masura ce organismul se obisnuia cu hormonii de sarcina.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Multumesc pentru raspuns Flowerbee
Dar, in afara cosurilor ce alte semne ai mai avut? Sanii itit erau umflati?? La mine doar asta se intampla + cosuri.

Mergi la inceput