"Avort menstrual"
Raspunsuri
Avalon spune:
O asemenea aberatie nu am mai auzit in viata mea... Iti dai seama ce masura de contraceptie ar fi fost asta pe vremea "de trista amintire"??? Ce pilule, ce sterilet, ce prezervativ frate....
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
21+ 

Dana_bebe spune:
nu stiu unde ai citit dar e o prostie mare
avort menstrual este cand bebe se prinde, din diferite cauze sarcina nu e viabila si se elimina la prima menstruatie.
Cordelia spune:
asta cu contactul sexual in zilele x si y, nu stiu si nu am auzit in viata mea, insa avortul menstrual exista, eu am patit-o.
ang3lt0uch spune:
Nu stiu cat de elocvent este, dar eu am fost gravida de 3 ori si de fiecare data am avut relatii sexuale in zilele respective. O sarcina am dus-o la capat, celelate 2 nu, una din decizia mea( nu ma judecati eram copil, nu stiam eu ce fac prea bine
), alta a fost avort spontan in 8 sapt. Nu cred ca are leg cu ce spui tu...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
M Oana spune:
Votez si eu pentru "aberatie".
Ceva legat insa de sexul in timpul CM-ului, am auzit si eu de la doctora Moisa, androlog ca specialitate, dar si ginecolog apreciat, eu una o apreciez si am toata stima pentru ea.
Ea, pe vremuri, avea teoria formarii de anticorpi antispermatici, daca prestezi in mod destul de regulat activitati sexuale la menstruatie.
Pe vremuri se intampla s-o mai comitem si noi, insa atat la mine, cat si la sot nu s-au gasit in analiza de sange astfel de anticorpi.
Avand in vedere ca asta putea justifica in cazul nostru lipsa de bebici, eu am ales sa facem analiza si am cautat sa evitam sexul in perioadele de inceput de menstruatie, cand am zis ca zona genitala e mai sensibila si mai afectata la eventuale boli, indiferent de ce natura.....
Insa de aici pana la avort menstrual, adica bebicul se prinde si de la zanganeli se desprinde, e cam mult, poate doar daca exista deja probleme cu prinderea/implantarea si chiar si de la un banal stranutat sau impiedicat pe scari, s-ar desprinde oricum din mucoasa uterina, unde se cuibareste si el la inceput de viata.
Toate au o logica pana la urma pe lumea asta, iar cine vine cu SF-uri, ar fi bine sa dea si mecanismul prin care a ajuns la acele concluzii, ca poate ne mai lumineaza si pe noi, eu una sunt mereu in cautare de noi descoperiri, dar temeinice, nu sf-iste....
29 +