Cui sa ma adresez?
Raspunsuri - Pagina 2
b.nica spune:
Eu zic sa-i recomandati sa-si ia termopane si conditioner(numai la dormitor,sa nu se obrazniceasca!);daca nu vrea si copiii se joaca in intervalul de timp cand trebuie legal sa nu fie tulburata linistea,ii luati voi si ii recomandati sa nu faca reclamatii fara obiect(avand un contract in prealabil)!
Hello!Avocatii de pe forum,am spus ce trebuia corect?
Marina spune:
daca ar arunca cineva cu cartofi dupa copilul meu de la et 4 as fi in prima sectie de politie si as depune plangere pentru agresiune, tentativa de omor si alte nebunii,la Protectia Copilului si la Ministerul inv sau mai stiu unde poti reclama comportamentul unui profesor. Un cartof aruncat de la et 4 in capul unui pici de 6-7 ani poate fi o arma redutabila.
Si as convinge ceilalti parinti sa fac acelasi lucru, cu cateva reclamatii de agresiune sa vezi ce sare politia sa rezolve situatia
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina daca ar arunca cineva cu cartofi dupa copilul meu de la et 4 as fi in prima sectie de politie si as depune plangere pentru agresiune, tentativa de omor si alte nebunii,la Protectia Copilului si la Ministerul inv sau mai stiu unde poti reclama comportamentul unui profesor. Un cartof aruncat de la et 4 in capul unui pici de 6-7 ani poate fi o arma redutabila. Si as convinge ceilalti parinti sa fac acelasi lucru, cu cateva reclamatii de agresiune sa vezi ce sare politia sa rezolve situatia Marina |
corect, plus luatul de mana?? asta e molestare, clar!
helen75 spune:
Da, am incercat si lucrul acesta : sa fac plangere semnata de parintii copiilor si, culmea :raspunsul tuturor a fost ca peste 1 an sau doi o vor avea copii profesoara si risca sa-i lase corigenti, etc.
Copii se joaca in orele de program si doamna are deja termooane, deci nu inteleg cum o deranjeaza asa tare.
Am trecut zilele trecute pe langa un alt parc, situat tot in carier si imprejmuit de toate partile de blocuri. Ce sa va spun: erau copii de toate varstele: de la 1 an si pana la 14 ani. Si era o larma de nedescris. La blocurile din jur, majoritatea geamurilor erau deschise, dar n-am vazut pe nimeni sa strige ca e galagie sau ceva de genul.
Si am gasit o mamica cu 2 copii care merge zilnic in parc si am intrebat-o mai multe. A spus ca niciodata de cand s-a deschis parcul nu au fost probleme cu vecinii (si galagie este zilnic). Si, culmea, stia si ea de "prof.spaima copiilor" din parcul situat la 5 blocuri mai departe.
Acum am copii la bunici, la tara, dar sunt hotarata ca la prima amentintare de la locul de joaca sa fac reclamatie.
Multumesc pentru raspunsuri.
Deianira spune:
Adica parintii risca sa isi ia copii lor cartofi in cap pentru ca in cativa ani "doamna" le va fi profesoara? Ei accepta asa o profesoara pentru copiii lor?
dflory spune:
categoric trebuie mers la politie pt. o reclamatie si despre faza cum ca 'doamna' o sa le fie profesoara la copii peste un an sau doi eu una nu as accepta asa ceva.Parcul unde merg eu este tot intre blocuri si tata lumea e cu geamurile deschise si nimeni nu mai zice nimic.Asa ceva nu e normal,eu as fi mers din prima la politie si as fi facut reclamatie impotriva ei.