Locul fetelor Nou-Venite !
Raspunsuri - Pagina 25
polo spune:
oricum ar fi, iti dam voie doar azi sa iti plangi de mila, de maine gata sus, ne apucam calculam, masuram..... pana la ovulatie si atunci mult 

aleesicoo spune:
polo te rog nu iti pierde speranta , poate la tine va iesii soarele
cand primesti rezultatul?
Remy ce o fi facut?
In asteptarea unui

Dragaica spune:
Polo fara ganduri negative.......macar voi puteti obtine o sarcina pe cale naturala....eu ce sa mai zic
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
aleesicoo spune:
fetelor cum naiba aflam userul si parola comuna?????? ca daca le as stii as skimba eu capitolul 
In asteptarea unui

aleesicoo spune:
fetelor cum dam de cristina ca ea a facut subiectul sa ne spuna userul si parola?
In asteptarea unui

polo spune:
Alesico, nu vreau sa te supar si mai tare, dar crezi ca este cazul sa titi dai organismul peste cap doar pentru botez? Ce te faceai daca erai mireasa, totul planificat cu mult timp inainte si taman atunci iti venea? Nu te mai maritai?
Ai mai incercat sa iei antibebe doar o luna?
polo spune:
Superstitie, daca esti in acea perioada si trebuie sa intri in biserica iti legi o esarfa alba in jurul soldurilor. Nu stiu cat este de adevarat.
cel mai bine mergi si vorbeste cu un preot daca poti intra in biserica in acea perioada.
aleesicoo spune:
Polo , iubita eu oricum nu imi permit sa i-au mai mult de o luna de zile din 2 motive: 1. am mastoza fibrochistica la sanul stang ( asa se num diag dar de fapt e decat un singur nodulet ) si 2. vreau bebeee
Imi doresc prea mult sa botez acest baietel care este nepotelul meu si care imi aminteste in orice moment ca acum la sf lui august puteam sa am si eu baiatelul sau fetita mea daca nu pierdeam sarcina in iarna. Cumnata mea( respectiv mama copilului pe kre il botez) era cu cateva luni inaintea mea. Acum intelegi ?
In asteptarea unui

aleesicoo spune:
fetele eu ma retrag , ca ma doare rau burta. Sper sa se indure cineva pana la urma si de noi sa ne faca alt capitol acum cand am devenit atat de active
.
Daca are cineva vesti de Remy sa ne spuna cum se simte il asteptam cu drag , mai ales pe ea.
Dragaica, Polo va pupic . Vb mai pe seara

In asteptarea unui

polo spune:
OK, imi cer scuze tu stii cel mai bine, oricum indiferent pe cine si care ar fi motivul a boteza este un lucru fffffffffff bun si cred ca eu numai din suflet poate veni o astfel de dorinta. Ai grija de tine.
un somn bun si maine vei fi ca noua.