Locul fetelor Nou-Venite !
Raspunsuri - Pagina 21
polo spune:
legat de Calmens. Pana acum eu am folosit softul pus la dispozitie pe www.fertilityfriend.com . Primele zile am avut varianta VIP, avand acces la o interpretare mai ampla a informatiilor, dupa insa am ramas la varianta de baza. Nu am cumparat nici acum var VIP pt ca m-am amagit, am zis ca poate luna asta...si tot asa. Oricum pare interesant si Calmens. fertility nu calculeaza zodia si sexul copilului, sau cel putin nu am intrat eu la sectiunea sarcina.
De fapt poate fi orice, sanatos sa fie.
aleesicoo spune:
pana la urma numai dzeu stie daca este fata sau baiat , nu testele de sange, de urina, ecografiile, sau testele online. unei prietene i s-a zis pana la 9 luni ca are fata si a nascut un baietel![]()
In asteptarea unui

polo spune:
Lia, in acest caz tine mai departe tratamentul, sunt sanse mari sa iti treaca fara cauterizare (parerea mea), totul este sa fi optimista.
In momentul in care am fost diagnosticata cu PCOS, eram cam disperata (ovarele mele aratau ca niste portocale (asa incarcate cu chisturi erau), glicemie mare, colesterol mare, infertilitate)si nic nu speram eu sa se rezolve problema. Poate se rezolva mai repede, dar timp de 4 luni nu am avut menstruatie, iar cand am mers din nou la dr se agravase putin situatia. A urmat utrogestan, apoi Diane. Timp de trei luni cat am luat Diane nu m-am mai gandit deloc la problemele astea. La controlul de la trei luni dr. a decis inca o luna Diane, ovarele erau bine, dimensiune normala (cam la jumatatae din cat aveau initial), colesterol si glicemie in limite, TSH la fel.
Sunt constienta ca SPOC nu este niciodata pe deplin rezolvat, oricand poate aparea remisia, dar daca esti optimist cred ca se rezolva, asa ca itit recomand sa fi optimista, foarte optimista si se rezolva.
Hai ca am m-am lungit.![]()
Lia73 spune:
Azi este a 10a saptamana cand ma duc la biserica la sf antonie. Iar de maine ma duc la Manastirea Radu Voda.

![]()
Ca a naste pantecele cel neroditor si sterp este puterea harului dumnezeiesc
aleesicoo spune:
fetele cine stie sa faca un nou capitol?... apropo care este contul comun?
In asteptarea unui

polo spune:
Mary Baby, felicitari soi sa dea DD sa ne molipsim.
In eceea ce priveste testul, eu l-am facut o data la 6 luni. Cand ramai insarcinata cred ca este indicat sa-l faci, desi era de preferat inainte.
aleesicoo spune:
cine stie contul si parola de la userul comun?... sau cine stie sa ne schimbe si noua capitolul va rugammmm 

In asteptarea unui