Locul fetelor Nou-Venite !
Raspunsuri - Pagina 13
aleesicoo spune:
eu nu prea am incredere in testele astea. Hai sa va mai zic ceva: eu inainte cand am ramas insarcinata . dar aveam 7 sapt ... aveam anumite simptome... spre exemplu ma simteam obosita , dormeam mereu , apoi au venit greturile si bineinteles varsaturile
, dar acum inafara de sanii tari si durerosi , balonare de zici ca sunt in 3 luni , pipi des zic eu fata de cum faceam eu inainte. Hai ca am inceput sa ma repet ca o moara stricata
, dar numai aici ma pot descarca cum vreau , ca deja pe sotul meu l-am zapacit. va ofer o
sa nu ma sutuiti ![]()
eleia spune:
aleesicoo stai linistita in privinta fumatului. Eu am prietene care fumau 1 pachet pe zi si nu au stiut ca au ramas si nu a fost nici o problema. Cum au aflat de sarcina nu au mai fumat si slava domnului cei mici sunt bine, acum au aproape 5 ani.
Si un alt exemplu, fina mea a fumat chiar insarcinata fiind, bine le-a redus iti dai seama, cam 4 tigari pe zi.
De asta zic ca nu e chiar asa o drama.
Trebuie sa ai moralul ridicat.
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo eu nu prea am incredere in testele astea. Hai sa va mai zic ceva: eu inainte cand am ramas insarcinata . dar aveam 7 sapt ... aveam anumite simptome... spre exemplu ma simteam obosita , dormeam mereu , apoi au venit greturile si bineinteles varsaturile , dar acum inafara de sanii tari si durerosi , balonare de zici ca sunt in 3 luni , pipi des zic eu fata de cum faceam eu inainte. Hai ca am inceput sa ma repet ca o moara stricata , dar numai aici ma pot descarca cum vreau , ca deja pe sotul meu l-am zapacit. va ofer o sa nu ma sutuiti |
aleesicoo nu toate sarcinile sunt la fel asha ca nu-ti pierde speranta
cristinaemma spune:
deja eu mor de curiozitate
, dar tu ..........uffff fa in bhcg odata sau ti-e teama de ace
?
aleesicoo spune:
cristina nu imi este frica de ace dar la spitalul unde lucrez eu nu se lucreaza acest test. 
aleesicoo spune:
gata ma duc sa imi cumpar alt test. mai dati-mi sugestii de care test sa iau.
eu 25 lei nu mai dau 

daca ar fi luna asta