Locul fetelor Nou-Venite !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

la mine daca ar fi luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

eu nu prea am incredere in testele astea. Hai sa va mai zic ceva: eu inainte cand am ramas insarcinata . dar aveam 7 sapt ... aveam anumite simptome... spre exemplu ma simteam obosita , dormeam mereu , apoi au venit greturile si bineinteles varsaturile, dar acum inafara de sanii tari si durerosi , balonare de zici ca sunt in 3 luni , pipi des zic eu fata de cum faceam eu inainte. Hai ca am inceput sa ma repet ca o moara stricata , dar numai aici ma pot descarca cum vreau , ca deja pe sotul meu l-am zapacit. va ofer o sa nu ma sutuiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinaemma

la mine daca ar fi luna asta

Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

aleesicoo stai linistita in privinta fumatului. Eu am prietene care fumau 1 pachet pe zi si nu au stiut ca au ramas si nu a fost nici o problema. Cum au aflat de sarcina nu au mai fumat si slava domnului cei mici sunt bine, acum au aproape 5 ani.
Si un alt exemplu, fina mea a fumat chiar insarcinata fiind, bine le-a redus iti dai seama, cam 4 tigari pe zi.
De asta zic ca nu e chiar asa o drama.
Trebuie sa ai moralul ridicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

eu nu prea am incredere in testele astea. Hai sa va mai zic ceva: eu inainte cand am ramas insarcinata . dar aveam 7 sapt ... aveam anumite simptome... spre exemplu ma simteam obosita , dormeam mereu , apoi au venit greturile si bineinteles varsaturile, dar acum inafara de sanii tari si durerosi , balonare de zici ca sunt in 3 luni , pipi des zic eu fata de cum faceam eu inainte. Hai ca am inceput sa ma repet ca o moara stricata , dar numai aici ma pot descarca cum vreau , ca deja pe sotul meu l-am zapacit. va ofer o sa nu ma sutuiti

aleesicoo nu toate sarcinile sunt la fel asha ca nu-ti pierde speranta

Mergi la inceput

deja eu mor de curiozitate , dar tu ..........uffff fa in bhcg odata sau ti-e teama de ace ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Lia73 La multi ani!!!Multa fericire, sanatate si multi

Mergi la inceput

cristina nu imi este frica de ace dar la spitalul unde lucrez eu nu se lucreaza acest test.

Mergi la inceput

gata ma duc sa imi cumpar alt test. mai dati-mi sugestii de care test sa iau. eu 25 lei nu mai dau

Mergi la inceput

sure check

Mergi la inceput